טוב, נצא מהשרשור דיכאון ההוא...

טוב, נצא מהשרשור דיכאון ההוא...

קטעים שקרעו אותכם מצחוק!!!
טוב, בעיקרון יש המון, ואני כבר עייפה, אז אני רק אתן דוגמא לאחד: בbeen there, done that, כשגבריאל אומרת לזינה so you're saying that today is actually yesterday for you but for us today is today because, we can't remember that yesterday was today, right? ואז זינה מבסוטה, ואומרת "yes!" ואז גבי אומרת Well I don't get it... לילה טוב

shanyz

New member
ייאיי!!=)

אוקי כמו אמרתי לא יהיה לי ממש זמן להיכנס אז אני אנסה לכתוב משהו עכשיו מהר, כי אני מתארגנת לבית ספר..! איכס..:) אוקי, אני לא אביא ציטוט כרגע, אבל הקטע שסול פוזשיין, כשזינה אומרת שהיא לא יכולה להיתחתן עם ארס.. ואז הוא אומר.. "אוי..זה מביך.." ועושה פרצוף מסכנילה כזה! חחה..:) איזה מושלם! וכמובן, גם החתימה שלי, קורעת אותי מצחוק!! אהה ומאותו פרק, יוו הציטוט מזה יפה, אבלא ין לי זמן לחפש אותו, טוב קיצר, כשזינה אומרת שהיא לא חושבת שהם נראים יפה ביחד עם עוגת חתונה.. אז הוא אומר: כל עוד את נראית יפה מעליי..:) פחחחחחחח מושלם קטן שלי!!!!!!!!!!!!!!!! מושלמים קטנים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =9 יופי! עכשיו אני התחלתי את היום שמחה!! תודה לכן!!! =9 יום מצויין לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נדבר בהפסקות הלמידה שלי, אולי..:) חחה!! צ'אוווווווווווווווווווווווו

shanyz

New member
אוקי יש לי 2 דקות לכתוב!

הקטע ב"אמונה עיוורת" אחרי שזינה מקבלת את הראייה שלה שוב.. וגבריאל אומרת שהוא אמר לה שיש לה ידיים לא יפות, משהו כזה, ושהיא לא יודעת לקוד, אז זינה כזה הראתה לה איך קדים.. פחח!! היא ירדה כזה עם הברכיים ועשתה עם הידיים!! פחחחחחחחחחחחחחחחח ואחר כך היא שואלת אותה אם היא ידועת לנופף עם היד.. אז זינה לא עשתה בעדינות כזאת ניפנוף.. היא עשתה עם כל הידיים כזה מצד לצד.. כמו ששרים את השיר :הנה מה טוב ומה נעים...שבט אחים גם יחד.." אז מנפפים כזה ידיים למעלה! פחחחחח קרעה אותי! טוב אני צריכה ללכת!! בייי לכולם!!!!

סמייילי

New member
הכי מצחיק אותי....../images/Emo123.gif

ב- altared states גבריאל המסוממת.. קורע אותי.... X: “Gabrielle, Gabrielle, can you hear me? Wake up.” G: “Uhhhhhh.” X: “Here-- You all right?” G: “I’m great. I-- I can’t see, but, I’m good.” X: “Try using both eyes.” G: “Oh, ah, yeah, that’s better, uh-huh.” X: “Think you can stand?” G: “You mean, I’m not?” X: “Come on! There you go.” G: “By the gods!” X: “What is it? G: “You are _beautiful_!” X: “Uh-huh. And you are drugged-- With henbane, if I’m not mistaken, so the effects should be temporary. But we’ve got to get you-- walking. Come back here. Gabrielle, I need you to concentrate.” G: “OK, uh, yep. But I think this is a big waste of time, because I have been walking since I was one.” X: “This is not about walking, Gabrielle. It’s about Icus. You do remember Icus, don’t you?” G: “Of course, I remember Icus.” X: “Good. Do you know where he is?” G: “Where?” X: “No, I’m asking you. Where’s Icus?” G: “I don’t know. Icus! Icus! [Whistles] I lost Icus! I lost him. I lost Icus! [Crying] I lost Icus!” X: “Gabrielle, calm down. Look, I’m sure you didn’t lose him. He probably just saw you pass out and went for help. By the way, how much nutbread did Icus eat?” G: “None! He, oh, you know, I really wanted to share-- But it was just too good! And he said he wasn’t hungry. And, then, the next thing I knew, it was just-- gone! Like Icus!” X: “It’s OK. There’s no sign of a struggle. My guess is he went to get his mother. Aside from us, she’s his only ally.” G: “What are we waiting for? Let’s go! The rest of you, follow me!” X: “Hold it!” G: “At ease! Yeah!” X: “I’ve got a better idea. I’ll go and get Icus, while you and the-- others try to, um--” G: “Work on our song? Mmm, yeah. Just between you and me, the altos are slightly flat.” X: “Perfect. Gabrielle, don’t let _anyone_ leave the cave. Understand? Stay here, and wait for me to get back. Have I made myself clear?” G: “Uh, no. You’re a _little_ fuzzy around the edges. So you keep trying-- You’ll get there. Now I want everyone this side of the cave-- We’re gonna keep working till we get it right! And I’ve got _all_ day. So, let’s start with the top! Are you ready? You! You’re a tenor. Get away from the sopranos! Hey, hey! You’re standing like a stone-- Relax.”

shanyz

New member
נכון!! קטע מצחיק! במיוחד אהבתי

את הקטע שגבריאל אומרת לזינה: את כל כך יפה!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטע יפה!! =) אוקי והנה עוד כמה קטעים שהצחיקו אותי.. אוקי קטע הזה הוא מהפרק "לוחמת...נסיכה...פרוצה" עכשיו הקטע הזה לא קרע אותי מצחוק אבל די הצחיק אותי, לכו תבינו למה=) אוקי זה הקטע שמג קוראת לאגיס, אגי..:) והוא מתעצבן! פחחח הנה: Meg: “Hey, Aggie.” Agis: “My name’s Agis.” חחהה..=) אוי..זה הצחיק אותי:) באותו פרק, כשמג מול המראה, מסדרת את החזה שלה:) ואומרת: Meg: “Ha! Ha-ha-ha-ha-ha. The name’s Xena; that’s Xena with a capital Z.” אוקי והנה קטעים מאחד הפרקים האהובים עלי "יום בחיים": הקטע בהתחלה, כשגבריאל מתעצבנת שזינה השתמשה במחבת והחייל ההוא מסכן, שומע הכל, כשזינה הפעילה עליו את הפינץ': G: “Xena, this was our only frying pan. Why do you do that?! You do have weapons, don’t you?” X: “I like to be creative in a fight. It gets my juices going.” G: “Can we cook with your juices?” Sold: “Ohh! Could you guys talk about this some other time?” חחה..:) וגם קטע ממממממש יפה ומצחיק: G: “Are you male or female?” X: “Male.” G: “Living? Dead?” X: “Oh, I am very dead.” G: “Were you killed by a certain Warrior Princess?” X: “Yes.” G: “Well, that narrows it down-- a little. Huh. Atyminius?” X: “No.” G: “Hmm. Ah! Ah, I almost go you that time.” X: “No, you didn’t.” G: “What are you talking about? I was this close.” X: “You were this close ‘cause I let you get this close.” G: “We’ll see.”
ועכשיו הקטע הכי מצחיק בעולם!!!!: Another one’sגבריאל אומרת: fallen for you.” X: “Again?” G: “Yeah.” X: “Why does this always happen?” G: “It’s the blue eyes, the leather. Some guys just love leather.” X: “I think a wardrobe change is in order.” G: “You could wear chain mail.” X: “Yeah, but I think that’d just attract a kinkier group.” G: “You’re probably right.” X: “On the other hand, I could just stop bathing and wear a smelly wolf skin. That’d turn ‘em off.” G: “That’s true. Of course, you’d also be travelling alone.” חחהה..=) אוקי, את ההמשך אני אעשה בהודעה אחרת... חחהה בטח נמאס לכם לקרוא הרבה בהודעה אחת:)חחהה

shanyz

New member
פחחח ויש את הקטע ההוא

כשגבריאל שואלת את זינה: "מזנטיאוס?" ותופסת לה כזה את היד.. ואז זינה מחזירה לה: "לא" ותופסת לה את היד באותו צורה !פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ו.. אולי יש עוד קטעים אבל אין יל כוח בפרק הזה לחפש עוד): אבל הסוף הכי קטע אותי כשגבריאל נתנה לזינה מכה.. וזיהנ אדישה כזאת:) וגבריאל נותנת לה נשיקה..חחה..:) אוקי, נזכרתי בעוד קטע. בפרק שאני לא זוכרת את שמו, כשגבי לראשונה הפכה לאמזונה, אז יש קטע כזה שהיא צריכה להתחיל לרקוד..:) חחהה איך היא רקדה!!! גם אהבתי כל מידי קטעים כאלה בפרק הזה שזינה מאוהבת בדרקו, ודרקו בגבריאל, וגבריאל בג'וקסר:) לא זוכרת משהו ספציפי, אבל סתם, כל מיני ירידות קטנות כאלה של זינה על גבריאל, שהיא אומרת לדרקו שהיא יותר שווה ובלה בלה:) כל מיני קטעים חמודים כאלה:) בפרק many happy returens: בקטע שזינה צוחקת על גבריאל עם המשקפת הזאת!חחה..:) וכשנופל על זינה המעיים של הדגים.. ואז גבריאל אומרת לה משהו כזה: אז אנחנו שוות עכשיו נכון? את עשית לי, אני עשיתי לך...הכל נגמר נכון? אז זינה עונה לה ברשעות נחמדה כזאת: אוו..לא...זה רק מתחיל! פחח וגבריאל מפחדת כזה. חחה..גם אני הייתי מפחדת:) וכמובן בפרק השולט "השיבה הביתה" כשבסוף ארס מנסה להעלם, ולא מצליח, אז הוא אומר: אני חייב להפסיק עם זה...אני עוד יזיק לעצמי.. פחח איזה חמוד!!:)

shiri_b

New member
גם ב altared states אותו קטע../images/Emo6.gif

וin sickness הקטע שהלשון שלה בלי תחושה...ובעצם רוב הפרק! בend game בהתחלה שהיא רוצה לזרוק את גבריאל למים או את הרשת על גבריאל (או שניהם
) ואמריס באה... כל הקטע הזה. ובkinder spirits שזינה "רקדה" ואז שהיא נלחמה בג'וקסר!! והיו עוד בfuries שהיא הולכת ואומרת לידים שלה שהיא תשאיר אותם בבית פעם הבאה... בanimal attrection הקטע עם הדובי!!!!! היא הייתה כל כך חמודה! וגם שאר הפרק היה מצחיק. if the shoe פרק מצחיק! שגבריאל כיווצה את ארגו ועם העוגות והפרצוף שזינה עשתה שהיא ניסתה להרגיע את התינוק! בsoul קטע עם מג והעוגה, והיו עוד הרבה קטעים

shanyz

New member
פחחחח (עושה הפסקה...) חחהה

הזכרת לי קטע!!! בפרק של הפיוריס אז יש קטע כזה שהידיים שלה באמת מתחילות כזה לזוז..והיא לא שולטת בהן! פחחחחחחחחחחחחחחחחחח =))) וכמובן איך שכחתי, העוגה ומג..:) ו.. מתי זינה "רקדה" ונלחמה בג'וקסר? אני לא זוכרת:(

shiri_b

New member
בkinder spirits

יש קטע שרוצים שהיא תשתתף בריקוד בשביל גבריאל והיא רוקדת בצורה ממש באדישות וזה היה ממש מצחיק! ואח"כ היא נלחמת בג'וקסר בזירה

קטעים שמג הצחיקה אותי!

טוב, אז קודם כל, כמובן הקטע בפרק הראשון שמג הופיעה. כשהיא אומרת על גבי “Guard! Throw this big-mouthed idiot in the dungeon!” *** אח"כ היא אומרת לאגיס Hey, that’s no way to treat a Warrior Princess.” ואז כשהיא אומרת לו “You never said nothing about no kinky stuff." *** וכשהיא משחקת בצ'אקרם כמו סביבון “Hey, Aggie, come here! Look what the round thing does.” *** כשהיא מדברת עם גבריאל בצינוק... M/X: “Gabrielle, have you ever had burning splinters shoved under your fingernails?” G: “No.” M/X: “Ah-hah! I thought as much" חחחחח *** כשהיא אומרת כזה על ג'וקסר M/X: “Guard?! It’s all right-- He’s with me.” חחחחחחחחח איזה הבעה של חרמנית... *** M/X: “What did that little brat say?” חחחחחח לא יפה... *** כשהיא אומרת לג'וקסר בתור דיאנה M/D: “Oh, of course. It was just an honest mistake.” *** כשהיא שרה את השיר לתינוק.. חחחחחחחחחח M/D [Singing]: “If one of those bottles should happen to fall, 63 bottles of beer on the wall. 63 bottles of beer on the wall, 63 bottles of beer. If one of those bottles should happen to fall, 43 bottles of beer on the wall.” *** Meg: “That can be arranged. [They fight] Eat some fruit, baby! Mercy, mercy, please.” *** כל פעם שהיא קוראת למלך kingy זה קורע אותי... *** חחחחחחחחח דיאנה גם קורעת מצחוק... “Hold it right there! I’m coming to get that baby. And anyone who tries to stop me is going to eat my sword. Oh! But wait! I still have my round killing thing.” ואז מג באה... “Hold it, right there! In the blink of an eye I can split the skull of anyone who moves with my trusty shamrock.” חחח ואז זינה “Guess which one I am" *** “I sure hope he pulls through. He’s a good man. I might even write him from jail-- If I _knew_ how to write.” G: “Well, if it were up to me, I’d give you another chance. I’d set you free.” Meg: “Yeah, you’re a softy.” *** יש לה פרצוף נורא מצחיק כשהיא אומרת את זה Meg: “You’re not kidding me, are you, Kingy?” *** ובסוף כשהיא עם ג'וקסר... Meg: “So long, Joxer. Ditch the broads and double back-- I’ll leave the kitchen door open for you.” זה הקטעים שמג הצחיקה אותי... בקשר לפרק השני איתה, אני לא כל כך זוכרת אותו, ואת soul possession אני גם לא כל כך זוכרת...

למעלה