טוב נראה לי שאין מנוס...

pain is MY love

New member
טוב נראה לי שאין מנוס...

את כל הלילה העברתי בריקוד צמוד צמוד עם כדורגלן של מכבי תל אביב... (לא, לא הכדורגלן שלי... אבל חבר שלו מהקבוצה...) ואני שואלת את עצמי: זה לא יגמר לעולם?!?!?!?!?! לא זכורה לי פעם א-ח-ת בה יצאתי למסיבה ולא מצאתי את עצמי מול כדורגלן כלשהו במהלך הערב... האם אני יוצאת למקומות שרק כדורגלנים יוצאים אליהם?! האם יש משהו בבלונד שלי שמושך ר-ק כדורגלנים "אינטליגנטים..."? האם יש לי קעקוע על המצח שאני לא רואה וכתוב בו משהו בסגנון "כדורגלן? גש הלום!" האם אני אמורה לקחת את כל הכדורגלנים האלה כמחמאה אחת גדולה (הרי ידוע שכדורלנים נוטים לצאת עם דומגניות/סתם כוסיות...) או שפשוט משהו בי ממש ממש הזוי?.....
מה יהיה?! תגידו לי! מה יהיה הסוף איתי?!?!?!?!

HyPeR SoNiC

New member
זהו!

אין מנוס! זה הגורל! כנראה שנגזר עלייך לצאת עם כדורגלנים לעולם

pain is MY love

New member
חחחחחחח

לא שאני מתלוננת....
אבל אתה מכיר אותי! באמת יש לי קעקוע כלשהו על המצח?!?!?!

twigy

New member
איכס

כדורגלנים זה עם של ערסים, ברובם נפלים שלא הצליחו בשום דבר אחר בחיים, ואחרי הכל הם גם מעיזים להיות שחצנים.

pain is MY love

New member
לא בדיוק.

הם לא נפלים שלא הצליחו בשום דבר בחיים כי הם התחילו את החיים מהכדורגל ורובם דווקא הצליחו לא רע.... ושחצנות מן הסתם מגיעה מהפרסום/מהמראה שלהם. לא אומרת שזה נכון אבל זה ניתן להבנה..

twigy

New member
רובם הצליחו לא רע ?

רובם נמצאים בקרשים, כנראה ראית יותר מדי שחקנים במכבי ת"א ופחות מדי שחקנים בקבוצות אחרות בליגות אחרות, שהם בעצם רוב השחקנים. אם את נמשכת לערסים מטומטמים שלא מבינים שום דבר בחיים שלהם חוץ מלרוץ כמו אדיוטים ולבעוט כדור, אז שיבושם לך.

ScorpioID

New member
גם אני מסכים

מהיכרות עם שחקני כדורגל גם זרים וגם ישראלים, לרובם יש קוף קטן שעומד להם ליד האוזניים ומתרגם לשפת קופים משפת אדם. פשוט לא התפתח להם השכל.. זה הכל..

pain is MY love

New member
טוב לא נפתח שוב את הדיון

אבל אני לא חושבת שלשחק כדורגל זה רק לבעוט בכדור... וחוץ מזה, מי אמר שאני לא נמשכת לערסים?...

ScorpioID

New member
נו בטח

תשנני את החתימה שלך לעומת המציאות "מי שנדפק פעם אחת, לא יכול להיגמל מזה" נכון או לא?

pain is MY love

New member
מה הקשר?!

אין קשר בין שני הדברים. הוויכוח ממילא מיותר לחלוטין יש כאלה שיאהבו כדורגל/נים יש כאלה שלא. אין על מה להתווכח בכלל.

זה לא קשור אוהבים/לא אוהבים.

כמו שמדעני אטום הם בדר"כ אנשים חכמים מאוד.. כמו שפועלי בניין הם בדר"כ ערבים/אנשים שאין להם בדיוק פסיכומטרי 700.. אז ככה כדורגלנים הם בדר"כ ערסים טמבלים עם השכלה תיכונית במזל. (בדר"כ = לא 100% כולם...אבל הרוב המוחלט. רוב כזה שאפשר להכליל ע"פ אופיו קבוצה שלמה וכן להגיד - כדורגלנים הם ערסים מטומטמים). בקשר לבעיה הספציפית שלך...אין לי מושג. אני אישית חושב שאת נמשכת אליהם ולא להפך. אולי זה לא במודע או לא בכוונה...אבל אם את רואה מישהו שנראה טוב ומעלה ואת יודעת במקרה שהוא כדורגלן את תמשיכי לרקוד איתו כי ככה. אבל אני מסכים שזה בהחלט הזוי וזאת אכן בעיה.

twigy

New member
אז תגידי שאת נמשכת לערסים

איך בחורה יכולה להמשך לערסים ? כאילו..אני ברצינות חושב שהדבר הכי מטומטם אחרי ערס - זאת בחורה שנמשכת אליו.

TheWhiteTigris

New member
המצחיק הוא

שדווקא לערסים יש מלא בנות כוסיות, ודווקא הם השכיבו הכי הרבה.

pain is MY love

New member
יש ערסים ויש ערסים....

יש ערסים פשע שממש מפחיד להסתובב בקרבתם. ויש ערסים וונה בי שהדבר הכי מסוכן בהם זה הספויילרים באוטו... בכל מקרה דווקא הכדורגלנים שלי יצא להכיר היו ההפך הגמור מערסים! הם היו דווקא הכוסיות האלה שעושים שעווה ברגליים ולא הולכים מכות כי זה יכול להרוס להם את התסרוקת שהם עבדו עליה שעות.... ואם כבר כדורגלנים ערסים, גם פה לא נכון להכליל... כי הכדורגלן שלי דווקא היה ההפך הגמור מערס! חוץ מהשם שלו הקשר בינו לבין ערסים הוא מקרי בהחלט. הוא שומע רוק ישראלי, הולך להופעות של שלמה ארצי, כותב שירים ומנגן בגיטרה... איזה מין ערס הוא?!

לא מבין..

מה יש בשחקני כדורגל.. כולה שחקנים.. ואני לא מאמין שבמועדון את לא יכולה למצוא אחד שנראה טוב ושהוא לא שחקן.. זה סתם קטע פסיכולוגי דפוק אצלך שאת אוהבת לצאת עם שחקנים וזהו.. חוץ מזה המממ מה קרה את "מושאלת" מהשחקן לשחקן אחר...?...

pain is MY love

New member
בואו לא נסחף!

אני לא "מושאלת" ואפילו לא "חתומה" אצל אף שחקן... קרה מקרה שהכרתי מישהו שמשחק ביחד עם הכדורגלן שלי... קורה. מכבי תל אביב זה מועדון גדול... בכל מקרה, הפואנטה היא שאני לא מחפשת מישהו שנראה טוב והוא לא שחקן! אני לא מתחילה איתם! איכשהו תמיד יוצא שאחד השחקנים מתחיל איתי. זה כל הסרט... לא יצא לי עדיין לצאת למסיבה ושאיזה שחקן כדורגל לא יתחיל איתי... וזה בכלל לא קשור לאם אני אוהבת כדורגלנים או לא. זה קשור לזה שהם נמשכים אליי משום מה ואני באמת לא מבינה למה!

טוב שיהיה..

מזה אני מבין שמי שהוא לא שחקן לא נמשך אלייך ולא מתחיל איתך.. תמיד את כולם במועדון מקדים איזשהוא שחקן.. וואלה לא נראה לי כל הקטע הזה... נראה לי שאת אוהבת את זה... קיצר לכי תרשמי לעצמך טופס 630 על ריקוד צמוד.. אסור פחות מ40 סנטימטר להתקרב..

Lancelot99

New member
חשבת [אולי] פעם שבעצם מדברים

עליך מאחורי הגב, ויודעים שאם הם יתחילו איתך ויפלטו "בטעות" שהם כדורגלנים אז את ישר תיהי שלהם לאותו הלילה?
או במילים אחרות - חבר מביא חבר

למעלה