טוב נראה לי שאני היחידה שהייתה היום

RossandRachel

New member
טוב נראה לי שאני היחידה שהייתה היום

אז.... נתחיל בזה שזו הייתה ההצגה הראשונה שלי עם יעל וזה היה פשוט מרגש כי במקרה זו גם ההצגה האחרונה שלה אז....פיו!! מזל!!! כדי להקל על הסיבוכים אני אעבור שחקן שחקן... אז..נתחיל (איך לא) ביב"ז: היא באמת טובה...היא התחילה גרוע ושמעתי מחברות שלי שהיא לא משהו אבל באמת שהופתעתי לטובה ובמשך ההצגה היא רק הלכה והשתפרה!!! ולמי שלא ידע (והסתבר שזה המון אנשים שאמורים לדעת)- היום יעל נפרדה ממרילו, עכשיו הקטע המוזר הוא- שכמעט אף אחד חוץ מבן זוגה לא ידע! ישבתי באולם- וחיכיתי שיעשו לה משהו כמו שעשו לאמיר (למי שפספס- אלתרו לו קטע בסוף ההצגה, צביקה פיק בא, בנות הרימו שלט ענק והוא נאם וחגגו לו עם עוגה ויין) ו...לא קרה כלום. בסוף שאלית את אביטל מה הלך שם והיא הסבירה לי שפשוט לא ידעו- היא עשתה את זה בשקט ולא הודיעה...כמובן שהיה כתוב בעיתונים אבל באמת (לא בציניות!) הסיכוי שהשחקנים במקרה ישבו היום בבית בסתלבט ויפתחו את עיתון "24 שעות" בידיעות אחרונות וישמימו לב לכתבה קטנה- הוא אפסי... אז אביטל (רגע, סטופ! לפני שאתם קוראים חשוב לי לציין שאני לא מצוטטת כלום אז אל תתפסו אותי במילה. אני עומדת לכתוב מה שאני זוכרת ויכול להיות שזה לא מדוייק!) ידעה שניה לפני ההצגה כשחבר שלה סיפר לה שהוא קרא באינטרנט וטלי בכלל ידעה בתום ההצגה כששאלה מה הולך שם ועל מה כולם מדברים. עמד שם צלם נחמד של "רייטינג" ששאל אותנו מה הולך (היינו 4 בנות ובאותו הרגע היינו 2 כי 2 אחרות רצו אחרי מישהי בלונדינית כי חשבו שזו יעל והיא יצאה אחרי 5 דקות החוצה) וענינו והוא התעניין ורצה לקבל פרטים ושאל אם ההצגה יורדת וצילם מישהו שנראה כמו ארז טל (אני חושבת שאולי זה היה הוא כי לאחר מחשבה עמוקה הבנתי שאין סיבה אחרת שהוא יצלם). אה, עוד משהו קטן- המשחק של יעל ושל מיכל כ"כ שונה- זה ממש היה כמו לראות הצגה אחרת...כנ"ל לגבי ארנה... טוב, זה היה ארוך- הלאה! נממ נממ נממ מי עכשיו?? גי"ז: הבחורצ'יק המסכן יצא החוצה וענה על שאלות במקום יעל שכנראה חששה לצאת מפחד התנפלויות ורמיסות. בנוסף, הייתה איזו סדרה כזו לא ממש מוכרת...אני חושבת שקראו לה "חברים", והייתה שם דמות בשם ג'ואי- אני חושבת שאמר (אני לא זוכרת ציטוט מדוייק באנגלית אז נא לסלוח לי): שאם יש צמד שחקנים שהם גם זוג OFF STAGE- הכימיה ביניהם על הבמה תהיה לא משהו...ו...לא יודעת, חוץ מבהשתחוויה לא הייתה כימיה. בהשתחוויה הוא היה ממש ג'נטלמן והתנהג עליה כמו אל נסיכה והם ממש נהנו ביחד וחייכו והתנשקו והיו ממש חמודים אבל בהצגה עצמה היו בקושי נשיקות (בד"כ באותם רגעים גיא ומיכל מתנשקים...) אז אפשר לומר שמר טריביאני (ג'ואי) צדק... יגאל: מדהים, מצחיק, מוכשר ו...נממ...זהו...חח טלי: איי איי איי טלי- כמה שאני אוהבת אותה. היא פשוט כ"כ מצחיקה...ואת "זה לילה סתווי" היא החליפה ב" אבל אני שר מהלב". אין עליה. טלי אורן- וכל מילה מיותרת! הגורמים לפשלה היחידה (כן כן, בלי אילנה אין צחוקים ב"דם חם" בהערות של יגאל ("היי! הו! הא!")) הם טלי, יונתן וגומא שפשלו ב" what shell we done? there? this" do? what? SHIT!" לא הלך להם התיאום וטלי קצת צחקה מזה אבל אני לא רוצה להטפל לפרטים- זה באמת דבר שולי ולא חשוב ו...קורה... יונתן: מ-ל-ך! הוא כ"כ מצחיק וכ"כ הרבה זמן לא ראיתי אתו שהספקתי לשכוח...הוא דווקא לא אלתר כ"כ הפעם...אבל זה לא משנה...:) ארנה: האמת- מוכשרת! אני לא מבינה את ההסתייגות שיש לחלקכם ממנה! אמנם הסגנון שלה שונה משל אילנה ושרי אבל אולי זה לטובה? היא מוכשרת ועושה את התפקיד בצורה מעולה! אני חושבת שאלה מביניכם שקטלו אותה אולי פשוט רגילים לשרי ואילנה. היא כמו כל דבר חדש- צריך להתרגל ואז לומדים לאהוב או לפחות לחבב... גומא: פעם ראשונה שאני רואה עם גומא ולא חושבת על אסף...חחח ועל זה קולה כבוד לו...הוא עשה את התפקיד בצורה מדהימה! חלקה! ממש מושלמת...באמת שהוא טוב ורק היום שמתי לב לזה :) אביטל: איכסה!! איזה חוסר כשרון!! איזו שירה גרועה!!! גרמה לי לרצות לברוח מהאולם!!! אוקיי לא קניתם את זה, נכון? נכון!...היא הייתה מעולה, כאילו דה?! אמממ זה די כרגיל...חחח אני בטוחה שאני לא מחדשת לאף אחד פה כלום כשאני אומרת שהיא שרה more then בסדר.חחחח. חבר שלה (די, זה לא נעים לי לא לקרוא לו בשם שלו...זה נשמע רע כשפונים למישהו בתור "חבר של..." יש לו שם!) מההתחלה...רן עמד בחוץ וחילק פליירים ל"מופע של אלה ממרילו". אני אשתדל להגיע וכמובן שאני ממליצה לאלה מכם שלא היו ללכת עכשיו מהר! אם אני לא טועה זה ב- 6.9 בתשע בערב בקפה תאטרון הקאמרי. המופע נקרא "הקסם שברגע" וכן- הוא מומלץ...לאחרונה ההופעות מפוצצות ויש אנשים שרואים בעמידה...מחיר כרטיס 40 ש"ח... אהה: ואם אביטל קוראת את זה: אז אביטל, חברה שלי חשבה שאת הרבה יותר צעירה ממה שאת ושלושת החברות החמיאו על השירה! זו שפגשה אותך אמרה שאת ממש חמודה! עכשיו- כשמקבלים פלייר של המופע של אביטל, מה עושים? הולכים לבקש ממנה חתימה. אני באופן אישי אף פעם לא ראיתי כ"כ הרבה אנשים שבאו להגיד לה שהיא הייתה מעולה ובקשו חתימה...היא פשוט התעכבה שם כמה דקות (וכל זה בזמן שאני מחכה לה והחברות שלי צועקות לי "נו כבר נגה! אמא של רונה מחכה!!!!!" כשסופסוף הגיע תורי רציתי לצאת בבדיחה ולבקש חתימה...אני חושבת שזה היה יוצא מצחיק...בכל מקרה הבאתי לה את הדיסק של ההופעה שלי שהיא פספסה (את רובה הגדול...) והיא הביאה לי ברכה שבקשתי ממנה לכתוב לכבוד יום ההולדת של חברה שלי שהיא מכירה וכמובן שהיא מתה עליה! אני בטוחה שאביטל השקיעה בברכה כי...אממ...למה שהיא לא תשקיע?חח נחכה ליומולדת ונראה :). שכחתי מישהו?? אני מקווה שלא...אם כן אז אל תגידו לי כי זה יהיה מביך למדיי... לסיכום- הצגה מהממת קאסט מדהים אחד אחד והודעה אחת יש לי לציבור בכלל ולצלם החביב בפרט: ההצגה עוד לא נגמרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאאא היייאאא לאאא!!!!חחחח עד שירת הקאמרי מתישהו השבוע- ביי ונתראה בביקורת הבאה...:)

RossandRachel

New member
אוו ואיך יכולתי לשכוח??

אנשים חביבים! היום שערי הושל מעל ראשי!!חחח הסתפרתי, וזה יצא קצר יותר מבד"כ וחלק מהשיער לא נכנס לי לקוקו ואני מסרבת להאמין שזה נראה טוב אבל אני שמחה עם זה!! חח זה לא קשור למרילו- אבל זה בהחלט פרק חשוב בחיי נגה- הילדה שמשתדלת לוותר על המספרה ומאוהבת בכל אחת משערות ראשה הקטן והיפה...חח

שירנטע

New member
חחח.. תתחדשי על התיספורת...

אני מקווה שניפגש ביום שבת ואני אראה את זה...! אהה וגם אתמול רן חילק פליירים ל"מופע של אלה ממרילו"... לקחתי 3! חח... יש לי כבר מאה כאלה בבית! היא הייתה ממש מקסימה אתמול! חח מסכנה היא נבהלה מהקביים שלי.. (אהה ניראה לי שלא אמרתי לכם בכלל- שברתי את הרגל....)

שירנטע

New member
אהה ובקשר ליעל...

היא לא אמרה על זה שום דבר בהשתחוויה?? מילות פרידה או משהו...?? חחחח הכל היא עושה בשקט זאתי...

RossandRachel

New member
תודה! :) ו...לא...

גיא דיברר כרגיל ואז יעל אמרה "ביי" או משהו בסגנון וזהו...חחח זה פשוט היה כ"כ מוזר...

RossandRachel

New member
כן, יעל הטיפוסית...חחחח

אחרי הכרות מעמיקה אתה הבנתי שזה כ"כ אופייני לה...

mary lou

New member
אני דווקא הייתי...

אבל לא נכנסתי. הגעתי בשמונה וחצי, ראיתי את יעל לשניה, ביליתי קצת עם יוסי השומר והלכתי עוד לפני שההצגה נגמרה כך שלא נפגשנו... אבל העיקר שנהנית :) (ותתחדשי על התספורת) אני מקוה שיעל תחזור כמו אמיר לעוד כמה הצגות... ושירן- אווץ'! תהיי בריאה... חחח ביקשת חתימות על הגבס?

שירנטע

New member
תודה חח....

ולא ביקשתי חתימות על הגבס כי כבר אין לי גבס... עכשיו הרגל במצב הרבה יותר טוב (זה קרה לפני שבועיים) אני כבר מצליחה ללכת בלי הקביים אפילו.. אני רק קצת צולעת... (קצת הרבה בעצם)

שמחה שנהנת../images/Emo9.gif

ואני שמחה שיצא לי לראות את יעלי בחודש שעבר פעמיים רצוף ואת כל הצוות וכמובן את אמירוש שלי

למעלה