טוב נראה לי שלא אוהבים אותי פה אז

טוב נראה לי שלא אוהבים אותי פה אז

אני מעכשיו רק אקרא ולא אגיב...תודה רבה לכם...

כל פעם שאני רושמת משהו

או שואלת שאלה אז לא עונים לי ומתעלמים ממני....אז נראה לי אני אעבור לפורום אחר...

adinabl

New member
נו באמת!

מי שרואה מתייחס אם יש לו מה להגיד! תחשבי על זה שרוב האנשים פה בתיכון והם די עסוקים והם עונים על ההודעות שלמעלה ושהם רואים! מה לעשות? לא תמיד יש זמן לענות או לעבור על הכל!!!
-אין בזה צורך תמיד!

נועה167

New member
בוליי

דבר ראשון הרבה פעמים כן עונים לך, דבר שני אם לא עונים אז מן הסתם אין לנו תשובה למה שאת שואלת... אז לא לקחת קשה

Nira22

New member
אף אחד/ת לא מתעלם ממך

1. לא לכולנו יוצא להגיב מידי יום, אני לדוג', יוצא שאני נמצאת תדירות פעמיים בשבוע ובשאר הימים נכנסת בלילה ומגיבה באותו זמן לחלק ממהודעות כשזה רלוונטי וכשיש לי מה לומר או תשובות. 2. חלק ענו לך והביאו לך קישורים לאתרים שיש בהם תקצירים. 3. אני יכולה לומר לך לגבי הפרק של יום חמישי. לגבי הפרק של מחר הבנתי פחות או יותר את התקציר אבל קשה לי לבטא ולתרגם אותו נכון.
*תקציר ליום חמישי כשהבת של סטיבי, רוז מגיעה ללא התראה החיים של כולם בדרוברס הופכים למהומה וסטיבי נאלצת להתמודד עם חשיפת הסוד הגדול של חייה

lions queen

New member
../images/Emo187.gifבולי דייג ובולי ים...

אל תבכי.. זה לא בריא..
חח סתם.. נו אל תקחי ללב.. לא תמיד יוצא להגיב.. אבל זה לא מרוע או משהו... פשוט לא יוצא..

yaelelele

New member
לא......./images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בולי לא עוזבת!! אני אוהבת אותך.. לא לא לא.. לא מוכנה לזה... לא!!!

תודה רבה לכולכם!!

שאתם מתעלמים מההודעות שלי..אבל לא משנה...תודה רבה רבה לכם!!!

lions queen

New member
../images/Emo187.gifממממהההה??

בחיי אני כבר לא מבינה כל כך אותך... את שוב כועסת..? או שלא..? פפפ כבר איבדתי אותך...

למעלה