טוב. נשברתי. אין מנוס. יוצאת מהמחבוא!

טוב. נשברתי. אין מנוס. יוצאת מהמחבוא!

היוש. אני דניאל. בת 25. מכורה טרייה יחסית.התחלתי וסיימתי את הספרים לפני כחודש ומאז אני מתאבססת כראוי לכל אדם שקרא את הספרים. קראתי את כל ה3 באנגלית. קוראת סמויה פה אצלכם מאז שהתחלתם
ובעוונותי גם מנהלת את פורום דמדומים השכן שחלקכם חברים גם בו (היוש בנות!! |חיבוק) כמו הרבה מכן, גם אני השלכתי את MJ על הרצפה כשסיימתי, לא אפרט מדוע משופם שאין ספוילר. לקח לי זמן להתחיל לכתוב כאן מאותה הסיבה שלקח לי זמן להתחיל בפורום דמדומים- נורא קשה לי לחלוק את האובססיות שלי עם העולם- באיזהשהוא מקום אני מאוד נהנית מזה שזה משהו אישי שלי עם עצמי- ולמרות שאני חופרת על אצמי נונסטופ- קשה לי להתחיל לחפור עם אחרים
אני גם נורא מגוננת על האובססיות שלי, זה קצ מוזר- מצד אחד יש לי המון ביקורת (למשל על סוזן קולינס, שיש לי דברים לא נחמדים עליה
) אבל מצד שני אני מוצאת את עצמי גם מגוננת עליה ומנסה להצדיק אותה לפעמים
כן כן, אני מוזרה. סליחה. סיימתי לחפור! מקווה שתקבלו אותי באהבה
לסיום אציין שאני טים גייל
שמתנדנד לעיתים לטים פיטה... ושאני משתוקקת להתחיל לחפור איתכם!

והתמונה ששברה אותי:
MJ

וההיאה אותי לצאת מהמחבוא שלי I
fanart/ ו... כן. סוזן קולינס, אמא שלך ... דברים לא נחמדים. כן.

ומצאתי אלבום שלם של שטויות כאלה באינטרנט

שרובם לא עלו לכאן... בפינטרסט (pinterest), אם מישהי מכירה. אם יהיה שרשור פנארט בזמן הקרוב אז יהיה לי במה להפציץ

חשבתי שזו תהיה התחלה חצופה

חשתי שלהציג את עצמי קודם יהיה יותר ראוי.. אבל אני חשה שתוך כמה ימים אעשה זאת, זה פשע שהפנארטים האלה לא יקבלו במה כאן, נראה לי שממש תהנו מהם

N o R i K o

New member
ברוכה הבאה! (או הצצה?)

אני נוי, צעירה גם בגיל (20) וגם בנפש (14) D: ואני תמיד שמחה להוסיף טים גייל לאוסף
בקרוב מאוד אני אגרום לך לא להתנודד לטים פיטה יותר לעולם! סתם סתם
את יותר ממוזמנת להתאבסס, לחפור ולבכות יחד איתנו~

ברוכה הבאה דניאל

אני שוהם בן 25. אני חושב שהכינוי שלך מוכר לי מאיפשהו... בכל אופן, אני כבר מתכנן לברר מה הכתובת של סוזן קולינס, ושנארגן פשיטה על הבית שלה! כמובן שטים גייל
פיטה יכול להישאר ולאפות במאפייה שלו

אכן. גייל לא ממש רואה את פיטה פיתה ממטר

אבל לפעמים יש לי אהבה בלב אליו באופן פתאומי ולא צפוי
קצת כמו קטניס אולי
ואני חושבת שהכינוי שלי מוכר לך מפורום גלי, פעם הייתי מבקרת שם מדי פעם
אלא אם כן בעברך הרחוק גלשת בפורומי דוסון קריק או ג'אג

כן תיארתי לעצמי שזה מפורום גלי

אבל אני חייב לציין שדוסון קריק, זאת אחת הסדרות אם לא ה-

הו. בחור שאוהב את דוסון קריק. וגלי. ומשחקי הרעב. אני חושבת שאנחנו נסתדר, אתה ואני

דניאלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

סוף סוף באת!! חיכיתי כבר שתישברי חחח
חח ברוכה הבאה.. (איזה מוזר זה לברך אותך חח ולראות אותך בשחור!
) ולא הגבת לי על מה שרשמתי על MJ.. ששמתי לך לינקים בדמדומים... יאללה תחפרי איתי קצת!

כן אני יודעת

אני עדיין קצת בטראומה מMJ, טרם הצלחתי לחפור עליו בפומבי... מבטיחה שכאשתחרר אשתף!

יההה! כן, יכול מאוד להיות

הייתי די כבדה שם.. למעשה דוסון היה הפורום הראשון שלי, על כן גם הכינוי שלי הוא דוסוני למדי, מעריצים כבדים יוכלו לזהות

יש שני פרקים עם השיר הזה במרכזם..

אני חוששת שייתכן והפרק האהוב עליי והאהוב עלייך אינם אותו פרק
(אני טים דוסון, אני מחבבת את השיר הזה בעקבות הפרק האחרון של העונה הרביעית.. עקב הסטטיסטיקה של חובבות פייסי אני נוטה להאמין שאת מדברת על הפרק בעונה ה3.. אבל אם אני טועה אני מתנצלת!

אישית כמעט לאורך כל הסדרה חיכיתי

שדוסון וג'ואי יהיו ביחד, והייתי בטוח שבסוף זה מה שיקרה ורק חיכיתי לסוף הסדרה. ככל שהסדרה התקדמה קלטתי כמה שדוסון הוא כאפות ושפייסי כ"כ הרבה יותר שולט
ובסוף כשג'ואי בחרה בפייסי הייתי בשוק, אבל בסופו של דבר מאוד שמחתי

דוסון הוא כאפות, אין ספק. אבל גם ג'ואי!!

והם סולמייטס, הם נועדו להיות ביחד

למעלה