והשערוריה הכי גדולה שראיתי אותם רק פעמיים וזה היה מזמן. והם כל-כך גדלו ויפו מאז... חבל שלא יוצא לנו להיפגש יותר אבל אני בינתיים עדיין לא נוהגת ומרגישה On the face
מקווה מאוד ששום דבר לא ישתבש ונוכל להיפגש ביום שישי
אגב, דיווחת לעינת על המפגש? אולי יש סיכוי שגם הם יגיעו? דיברתי איתה בתחילת השבוע אב לא זכרתי את המפגש (או שהוא עוד לא פורסם). בכל מקרה, דברי איתה הא?!
מה זה?????? ככה יוצאים תינוקות מאסף הרופא??? (בנוסף, ראה דוגמת תומר של שירלי) שיייווווו- זו פעם ראשונה שאני רואה אותם ממש בתמונה, ואפונה- הם עונים על המילים של השיר שמתנגן לי מהבוקר בראש: "כמה ענוג הוא, כמה ענוג" אין מילים, רק קרקורים של התפעלות מרב
איזה מ-ה-מ-מ-י-ם...סוכריות m&m שכמותם. אני את השוק שלי חטפתי כשראיתי אותם ב"live" לא מזמן , אבל את זה את כבר יודעת
. למי הם דומים , תגידי? נכון שארז דומה קצת לאפון? ורותם דומה לך יותר??? - מה שבטוח - בדקתי את עצמי ונוכחתי לדעת שאני מטורפת במיוחד על תינוקות עם פלומה קטנה או כאלו שנוטים להתקרחות...זה ה"קיק" שלי. אויש , דבש ניגר , 5 טון קוקה קולה הילדים האלה. ענת.
במציאות אפילו יותר! מי שבונה על רותם, שישכח מהר. היא כבר משודכת לגיא. הוא לא הולך לוותר על היפהפיה הזו בקלות. וארז, אחחחחח, אביר חלומותי. דובשניה כזה שבא לכווצ´ץ´ ולאכול בלי מלח. איזה כיף שניפגש מחר, גיא ממש מתגעגע (וגם אנחנו)...