טוב נשברתי.. גם אני חייבת לצרף

yaelhul

New member
שניהם מדהימים אפונה, וזה כבר מידע

אישי אחרי שראיתי אותם סופסוף... אבל הקטנה הזאת בתמונה שצרפת - פשוט דוגמנית למוצרי תינוקות - איזו מלאכית! פשוט תענוג להסתכל. שולחת לך גם מסר יעל

עמית@

New member
ואו אפונה- איזה צמד בלונדיים

מדהימים.. כאלה ענוגים

תינוקות קרחים זה מהצד שלי ../images/Emo3.gif ...

מספרים שעד גיל שנה וחצי היתה לי רק פלומה...

../images/Emo24.gif הם מטרפים ../images/Emo24.gif

והשערוריה הכי גדולה שראיתי אותם רק פעמיים וזה היה מזמן. והם כל-כך גדלו ויפו מאז... חבל שלא יוצא לנו להיפגש יותר אבל אני בינתיים עדיין לא נוהגת ומרגישה On the face
מקווה מאוד ששום דבר לא ישתבש ונוכל להיפגש ביום שישי
אגב, דיווחת לעינת על המפגש? אולי יש סיכוי שגם הם יגיעו? דיברתי איתה בתחילת השבוע אב לא זכרתי את המפגש (או שהוא עוד לא פורסם). בכל מקרה, דברי איתה הא?!

ligo

New member
איזה כיף לראות על הבוקר ילדים

כל כך יפים! הם פשוט קורנים אושר!

מרב.

New member
הרבצתי התעלפות על המקלדת ../images/Emo3.gif

מה זה?????? ככה יוצאים תינוקות מאסף הרופא??? (בנוסף, ראה דוגמת תומר של שירלי) שיייווווו- זו פעם ראשונה שאני רואה אותם ממש בתמונה, ואפונה- הם עונים על המילים של השיר שמתנגן לי מהבוקר בראש: "כמה ענוג הוא, כמה ענוג" אין מילים, רק קרקורים של התפעלות מרב

איזה מקסימים!!!!

כשאני רואה את צמדי התאומים המקסימים של הפורום אני קצת מקנאה שלי אין תאומים......

../images/Emo99.gif הוי , גוד...

איזה מ-ה-מ-מ-י-ם...סוכריות m&m שכמותם. אני את השוק שלי חטפתי כשראיתי אותם ב"live" לא מזמן , אבל את זה את כבר יודעת
. למי הם דומים , תגידי? נכון שארז דומה קצת לאפון? ורותם דומה לך יותר??? - מה שבטוח - בדקתי את עצמי ונוכחתי לדעת שאני מטורפת במיוחד על תינוקות עם פלומה קטנה או כאלו שנוטים להתקרחות...זה ה"קיק" שלי. אויש , דבש ניגר , 5 טון קוקה קולה הילדים האלה. ענת.

אפונה, הם מ-ש-ג-ע-י-ם ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

וכמה גדלו! אני כ"כ שמחה שאתם באים למפגש ביום שישי. כל פעם התפקשש לנו להיפגש.

הם מקסימים! אני חייבת להסכים

גם בתמונות וגם במציאות. איזה כיף שנראה אתכם בקרוב קרוב!

מקסימים!

במציאות אפילו יותר! מי שבונה על רותם, שישכח מהר. היא כבר משודכת לגיא. הוא לא הולך לוותר על היפהפיה הזו בקלות. וארז, אחחחחח, אביר חלומותי. דובשניה כזה שבא לכווצ´ץ´ ולאכול בלי מלח. איזה כיף שניפגש מחר, גיא ממש מתגעגע (וגם אנחנו)...

למעלה