טוב נתחיל בשרשור אכרות

Nolly

New member
*הכרות...

סליחה זה צרם לי פשוט :) שם : נעה. גיל : 17 וחצי תחביבים : עוד לא החלטתי.. תמונה : בהזדמנות אחרת..

אני מתחיל

שם:אבנר גיל:22 מקום מגורים:רמת-גן תחביבים:טלויזיה, מחשב , מתנדב בכבאות והצלה תמונה חובה!!! טוב נו אין בררה איתכם אז תסתכלו וזהו

willo1

New member
היי! גם אני גרה ברמת גן חחחח

ועוד ממש ליד התחנה של המכבי אש
אז אני שירן, 17 ( עוד שבועיים! יאייי! אבל זה יוצא בפולין
) תחביבים: אממ לנהל פורומים? חחח סתם סתם. הדברים הרגילים. מוזיקה, חברות.. לטלוויזיה אין לי כל כך זמן.. ( רק לשיר שלנו
)

עכשו אני יודעת איך קוראים לך../images/Emo184.gif

קודם כל- מזל"ט על המומלדת!! ואל תתלהבי כ"כ מלהיות בת 17!! 16 הרבה הרבה הרבה יותר כיף!!! ועוד יותר כיף לך שאת נוסעת לפולין!!!!!!!!!!!!!!!!!1 קחי אותי איתך!!!!!

willo1

New member
אני יכולה להביא

רק 17 קילו במזוודה אבל בשבילך אני מוכנה להתאמץ. את קומפקטית? כי אם כן לא תהיה בעיה. ופולין זה בכלל לא כיף אני כבר מעכשיו מפחדת

רק 17??../images/Emo184.gif

לנו היה מותר 20 קילו!! ובכלל לא כיף??? אין לך מושג איזה כיף יהיה לך!!! תתכונני לטיול שנתי ארוך והכי כיפי שיהיה לך בחיים!! כמובן שיש קטעים קשים של כל המחנות השמדה, אבל את לא ממש תתייחסי אליהם בזמן המסע, כי לא תוכלי לעכל את מה שאת רואה באותו הרגע, רק כשתחזרי את בעצם תקלטי מה ראית שם!! ואני חושבת שזה טוב ככה, כי כשאת שם, את נהנהת לך הכי בעולם! ורק כשאת חוזרת הביתה, את תחשבי על כל העניין, זה ייקח לך קצת זמן לעכל, אבל אח"כ יהיה בסדר ולא תפסיקי לרצות לחזור!!! אז תהני כמה שאת יכולה שם, שמעת??

willo1

New member
האמת 20

זה הלך ככה- שלתי- (השם משפחה שלו זה שאלתיאל אז כולם קוראים לו שלתי)"נא להביא לא יותלר מ17 ק"ג " - בנות, ובעיקר אני "מה 17 ק"ג???? אמרת 20!!! מה ייכנס לי ב 17 ק"ג?? *וכאן אני נכנסת להיסטריה* רק הבגדים זה 17 ק"ג, מה נעשה?? לאן נלך?? " שלתי- "כן בסדר, אתן מבינות למה אני מתכוון, אני אגיד 20 זה תמיד יהיה 21"

willo1

New member
אם לא נותנים לי

לכבות שריפה אני לא באה
(אפשר גם לביים אחת
)

למעלה