טוב.. סבבה!!!!
1

טוב.. סבבה!!!!../images/Emo46.gif1

הבנתי, אתם לא רוצים לשתף פעולה.. לא רוצים להחיות את הפורום.. לא רוצים אפילו לנסות! אז סבבה אני הבנתי ת'רמז! אתם פשוט רוצים שאני אשתעמם למוות נכון!? סבבה!~~!!! אני אלך לי למות משיעמום איפה שהמפגש היה אמור להיות עד שמישהו יחליט להואיל בטובו לגשת לראות אם אני בכלל עוד חיה
V!!!!!111 אני פשוט אמות שם בשקט, בלי שאף אחד יחשוב אפילו חס וחלילה ללכת לבדוק אם יש שם מפגש או אם במקרה מישהו מחכה עד שהוא משתעמם למוות!!!!1 סבבה!!! הבנתי!!!!
1 זאת הגישה שלכם, נכון!? סבבה!~!~!~ אחר כך אל תבואו אליי בתלונות. כי נראה לי שאני יהיה מתה מדיי כדי לענות לכם~!~~~!~!~!~!!!~!11

סנעיר

New member
../images/Emo207.gifכוסעומו הפסטורליה טוב?!?!

כאילו שלא חסרות לי מספיק שעות שינה והלכתי לישון לפני רבע שעה וכאילו שאני לא מנסה להשלים אותן במיטת קרש של דודה שלי מכירים את הדקות האלה שאתם לא בדיוק ישנים אבל גם לא בדיוק ערים? כמעט ישנים? או כמעט ערים, תלוי באיזה מצברוח אתם אז בדיוק בדקות האלה מתיישבת לי איזה ציפור שמנה על אדן החלון [שממוקם לי בדיוק מעל הראש! מי שם חלון מעל מיטה?! בעצם החלון היה שם קודם..זין] וצורחת לי שירי בוקר טוב באוזן כאילו מי החליט שכיף להתעורר ככה?! מי החליט שציוצי ציפורים זה דבר נעים?! מי מאייר אותן בסדרות מצויירות כחיות חמודות עם עיניים בורקות?!?! צלב קרס הייתי מצייר להן על הכנפיים!!! צלב קרס אני אומר לכם!!! הבת זונה החליטה שבגלל שיש לה כנפיים ולי אין היא יכולה להתגרות בי בחופשיות ונחשו מה?!?! היא צדקה! עכשיו אני שוב לא יכול להרדם כי מתחיל לגרד לי בכל מיני מקומות סתם ככה והמיטה לא נוחה והחולצה מתקמטת לי מתחת לגב ויוצרת בליטות, והבוקסר הופך לאט לאט לחוטיני והציפור כנראה ממש מתחננת שאני אעשה ממנה איזה מטעם לחג כי עכשיו היא חזרה כוסעומו החג הזה וכוסעומו הרצליה וכוסעומו ציפורים ששרות בבוקר.. אני אחזור לעשות את מה שאני הכי גרוע בו.. לשחק מנג'ר :|

למעלה