טוב, סגרנו דיל, כמה שאלות...

תופיסט

New member
טוב, סגרנו דיל, כמה שאלות...

סגרנו דיל ב-29 בחודש, במלון Anthea... מישהו מכיר אותו? במפה של האי (מי שמצא אותה הוא בן אדם גאון) כתוב שהמלון בדרגת "A". כלומר מלון טוב? מה אתם אומרים? עוד שאלה שרציתי לשאול... עד כמה קילו מטען אפשר לטוס בבטן המטוס? וכמה אפשר להביא בתור תיק גב? לי ולחברים שלי יש איזה הנחה בקנית שתיה בארץ, בגלל ששכן שלי הוא יבואן משקאות חריפים. חשבתי להביא מהארץ איזה ציידנית עם 30 רדבולים + שתי וודקות... (זה עולה לנו ממש זול) ניתן להכניס את זה לקפריסין? בינתיים זהו, אם יהיו לי עוד שאלות אני אשאל...

כמה תשובות ..

לא הייתי במלון אבל לפי מה ששמעתי הוא מלון די טוב.. במזוודה שבמטוען של המטוס אפשר 20 קילו...[חבר של הביא 30 קילו ולא עשו לו בעיות...ככה שזה לא כזה קריטי..ובתיק גם אפשר עד 8 קילו גם כאן לא עושים בעיות על עוד כמה קילו יותר... ובקשר לרדבולים ולוודקות..אם ההפרש של המחירים ממש משמעותי..אז תביאו איתכם..

תופיסט

New member
רדבול בחמש שקל זה מספיק זול?

אקסל בשלוש וחצי זה גם זול? מה אתה אומר? שווה לקחת מהארץ?

היה לי מטען יותר מ30 קילו...

ולא עשו לי בעיות,אמרתי להם שיש שם אוכל אז הם ביקשו שבחזור לא לבוא עם המשקל הזה...בחזור הגעתי עם כמה ק"ג פחות אבל עדין לא היה לי 20 קילו ולא עשו לי בעיות. בקיצר אל תדאג:]

תופיסט

New member
הטיסו לך את זה בבטן של המטוס?

או שזה מטען יד? העניין הזה חשוב לי... תאכלס המחירים של השתיה מאוד יקרים לפי מה שהבנתי, ואם אפשר לקחת מהארץ, ועוד בממש זול, אז למה לא. מה גם שמדובר בשתיה...

תופיסט

New member
ככה זה שהשכן מקומה למטה עוסק

בשיווק משקאות :). ברור שניקח, רק אני צריך לדעת אם אפשר להכניס כמות כזאת של שתיה לאי, ואם בכלל אפשר להוציא את זה מהארץ.

אני לא מאמין שיעשו לכם על זה בעיות

אבל מקסימום תחלקו את זה בין כל התיקים שאתם לוקחים..בכל תיק תשימו קצת..

עוז 18

New member
תשובה

לפי מה שהבנתי נפלת על מקום טוב! בקשר למטען מותר עד 20 קילו ואם זה יותר אז צריך לשלם כסף למרות שיכול ליהיות שהפקידה תותר לך על עוד 2 קילו מיותרים ראיתי שהיא ויתרה שם למישהוא וגם אם אתה חורג מהמטען אתה יכול להחזיק את המזוודה מלמטה כשהיא על המשקל ואז אתה מפחית את המשקל שלה בקשר לרדבולים אפשר להכניס! אני הבאתי איתי בערך 15 רדבולים לאיה נאפה תהנה

hilit3

New member
../images/Emo176.gifאנטאה

אני הייתי שם 8-14 לספטמבר. זה מלון דירות, אתה משלם שם 30 שקל ליום על המזגן עם מפתח אבל! אם נאמר השכנים שלך לוקחים מזגן, אפשר להעביר את המפתח מחדר לחדר! לנו באופן אישי היה חדר מסריח עם מלא נמלים!!! יש לך בחדר מטבחון עם כלים וסכו"ם אתה רק צריך להביא את האוכל. מומלץ לקנות שישיות של מים מינרליים -- אנחנו מצאנו הכי זול ב12 ש"ח, בסופר הפנימי של המלון (ליד הבריכה עם הגשר). חוץ מלישון במלון לא היינו שם הרבה כך שאין מה להתלונן. מומלץ ללכת לפארק המים, לניסי ביץ'-- מומלץ לעשות את הכדור בלונה פארק. מועדונים: CAR WASH, BLACK & WHITE,את הICE לא אהבתי אבל למי שבגיל 18 אפשר ללכת. הסניור פרוג היה הדאנס בר הכי כיף בעולם. את היום האחרון תקדישו לקניות ושבו במקדונלדס כי אין מזגן בקבלה של המלון.!! נ.ב אתם צריכים להשאיר פיקדון בגובה 20 פאונד בקבלה ואם אתם גורמים נזק לחדר מורידים לכם מהפיקדון.

hilit3

New member
../images/Emo176.gifאנטאה

אני הייתי שם 8-14 לספטמבר. זה מלון דירות, אתה משלם שם 30 שקל ליום על המזגן עם מפתח אבל! אם נאמר השכנים שלך לוקחים מזגן, אפשר להעביר את המפתח מחדר לחדר! לנו באופן אישי היה חדר מסריח עם מלא נמלים!!! יש לך בחדר מטבחון עם כלים וסכו"ם אתה רק צריך להביא את האוכל. מומלץ לקנות שישיות של מים מינרליים -- אנחנו מצאנו הכי זול ב12 ש"ח, בסופר הפנימי של המלון (ליד הבריכה עם הגשר). חוץ מלישון במלון לא היינו שם הרבה כך שאין מה להתלונן. מומלץ ללכת לפארק המים, לניסי ביץ'-- מומלץ לעשות את הכדור בלונה פארק. מועדונים: CAR WASH, BLACK & WHITE,את הICE לא אהבתי אבל למי שבגיל 18 אפשר ללכת. הסניור פרוג היה הדאנס בר הכי כיף בעולם. את היום האחרון תקדישו לקניות ושבו במקדונלדס כי אין מזגן בקבלה של המלון.!! נ.ב אתם צריכים להשאיר פיקדון בגובה 20 פאונד בקבלה ואם אתם גורמים נזק לחדר מורידים לכם מהפיקדון.

למעלה