טוב סוג של שאלה לדיון....

ol9it

New member
טוב סוג של שאלה לדיון....../images/Emo187.gif

איך אתם מרטשים ...? חח לא הפעולה, אלא האוירה והאופן... אחרי שגיליתי על עצמי שאני לא יכולה להתרכז בפוטושופ בלי מוזיקה, החלטתי לבדוק מה איתכם ?
האם אתם עושים את זה בחלקים ? או בשוונג ? האם זה שונה מפעולה אחרת שאתם עושים בפוטושופ ? עם מוזיקה בלי מוזיקה ? קיצר הבנתם את הרעיון לא ?????

innocence

New member
לגבי תלוי.

אני צריכה ליהות במצב רוח מאוד מסויים ועם המון סבלנות כדי לגשת לריטוש, כי אם אני מתחילה אני מנסה לסיים כבר באותו יום, אחרת יש לי נטייה שלא לחזור לזה שוב. אני אף פעם לא ארטש את אותה תמונות בעשרות "סשנים" קטנים, אלא בכמה גדולים. לרוב זה יהיה אחד (גם אם זה לא יצא כמו שרציתי, פשוט כי כבר נמאס לי ועברתי הלאה;))

Nienna17

New member
אני גם חייבת מוזיקה

אני צריכה איזשהו תמריץ ומשהו שיעביר את הזמן במהלך הריטוש. לעומת בזמן לימודים, פה זה כן עוזר לי להתרכז. לא תמיד אני מרטשת מההתחלה עד הסוף בלי הפסקה. אבל, אפשר להגיד שזה מאוד תלוי בתמונה. בזמן האחרון, אני לא מרטשת יותר תמונות ביתיות אלא רק מקצועיות ובוא נגיד שהחלק של הורדת פצעים וזה לוקח את מרבית זמן הריטוש אז אחרי זה אני לוקחת הפסקה קצרה ומוסיפה מידי פעם דברים שנראים לי.

just טלוש

New member
זהו,אצלי זו בעיה של פרפקציוניזם...

אם אני מתחילה אני חייבת לסיים אחרת אני מרגישה שכל המוטיבציה הלכה ומה שדמיינתי שיהיה לא זכור.ואז לא יוצא משהו
אבל זה לרוב בפרוייקטים,ובדברים שאני משקיעה... אם זה בריטושים נורא פשוטים אז אין לי בעיה לעזוב לשניה ולחזור..

just טלוש

New member
:)

אין כזה דבר בלי מוזיקה.... זה כמו לרטש בלי להסתכל על המסך ולראות מה עושים.... אצלי כמובן זה U2,ואם אני שבוזה- אז שירים נורא עצובים ומרגיעים...או לחלופין-בלדות רוק ישנות. כשיש מצברוח אני אוהבת גם לשמוע את מוש...:) אבל רק שירים מעטים,לא מתחברת לכל מה שהוא עושה... כשאני במצברוח נוסטלגיה,אז זה כל להקות השיער,בונג'ובי...גאנז,וכו'. כשיוצא,אז ירמי קפלן אהובי.... וזה הכל
אני לא צריכה יותר מזה...רק קצת שקט.לא לצעוק לי,לקרוא לי לרדת למטה,לקרוא לי "לבוא שניה" לקרוא לי לטלפון... בדר"כ אני מרטשת כשאני לבד בבית...כששקט על הראש.וכשיש טלפון חח זה קצת מעצבן ומוציא מריכוז... אבל סה"כ אני נהנת וזה לא קשה לי מדי ולפעמים גם יש תוצאות יפות:) אז למה לא בעצם...

ol9it

New member
חחח אצלי...

מוזיקה לרוב רועשת מטאל לסוגיו , אבל גם שקט הכל תלוי בריטוש המוזיקה מכניסה ל- MOOD חחח
זה נכון גם לבצפר אגב למדתי רק עם מוזיקה , אצלי עם זו עבודה גדולה אז בד"כ זה בא גם עם הפסקה אחרי הבסיס של הריטוש אבל לא ארוכה, לפעמים זה נותן זווית חדשה כמו בתרגיל מתימטיקה מתסכל... חחחח

just טלוש

New member
אכן אכן:) אל תדברי איתי על מתמטיקה!

וגם אני אוהבת מטאל:) לא מאוד,אבל אוהבת. לאחרונה נפתחתי להרבה סגנונות אחרים...חוץ מסוגי הרוק וכו' אבל די הרווחתי,למכורת מוזיקה שכמוני... המורה המדהימה שלי לאומנות[שגם באותו מזל שלי!אולי בגלל זה אני כל כך מחוברת אליה] כל שיעור שמה לנו מוזיקה אחרת....ואנחנו מגלים ונפתחים לסגנונות מדהימים וזה הכי כיף לעבוד ככה....בתאורה מעומעמת..פשוט רומנטי:) זה מרגיע נורא...העיקר התוצאות טובות.

למעלה