טוב סיכום הסשנים לפי HSDB

2המרפא

New member
טוב סיכום הסשנים לפי HSDB

session 1: isildur 1.3 session 2: isildur 950 session 3: isildur 858 total: +$3.1 million דעות תובנות והימורים מתי הבנקרול שלנו יהיה יותר גדול משל דוואן בקצב הזה לכאן

Shaycus

New member
זה פשוט מדהים

אני יושב ומסתכל מול שישה מסכים שב3 מהם לשבדי הזה יש מליון דולר בחשבון של המשחק הנוכחי זה לא אנושי, זה גורם לי לחשוב שאולי משהו פה קצת מכור.. פשוט לא הגיוני

2המרפא

New member
תשמע הוא הבין דבר מאד פשוט

דוואן אוהב להמר ולדחוף עם פלאש דרואו זוג תחתון. המון פעמים דוואן מהמר על ה35% של הפלאש דראו והבחור פשוט לא מקפל. לפני שנה דיברתי עם חבר שלי על דוואן ואז טענתי שביום שהוא יתקל במישהו יותר חולני ממנו ויותר אגרסיבי ממנו שגם יודע לשחק זה יהיה הסוף שלו ובינתיים אני צודק. הוא מצליח לקרוא את דוואן כמו ספר פתוח ודוואן פשוט לא מוותר על הדראו והולך איתו עד הסוף.

Harleydude

New member
אממ "שגם יודע לשחק"?

סליחה אחי אבל זה קצת צרם לי, לדוואן יש יכולת קריאת ידיים ברמות הכי גבוהות. הקטע שלו שבגלל שהוא קורא ידיים כ''כ טוב הוא חושב שהקופות מגיעות לו ומסתמך הרבה על תוחלות קיפול כשבתכל'ס אחרי שראו אותו משחק כ''כ הרבה יש לו הרבה פחות אני ראיתי הרבה ידיים מהHU הזה ואיסילדור לא היה כ-ז-ה אגרסיבי אחרי הפלופ, הוא אף פעם לא הלך איתו עם לפחות לפחות דרואו חזק, פעם אחת ראיתי עם זוג אמצעי אבל אוקיי ...לגיטימי בHU ועוד מול דוואן. מה שאני רוצה להגיד זה שאת רוב הכסף שלו איסילדור כזה פשוט עם ידיים גדולות שהוא שיחק מהר ודוואן שילם לו. זו אחלה אסטרטגיה מול דוואן שמול לחץ תמיד ינסה לשים אותך על טווח ולגרום לך לקפל את הרוב שלו, אבל כשהטווח שלך בספוטים כאלה הוא בדר''כ חזק ואתה לא מתכוון להתקפל מולו יש לך סיכוי טוב להיתקל בטווחים עם יותר דרואוז וזוגות חלשים ולעשות קופות. זו דעתי לפחות. דוואן עדיין שחקן מעולה ולכולנו היו תקופות לא משהו, אני בטוח שהוא ייצא מזה שחקן טוב יותר (אם הוא ייצא מזה כמובן ואני חושב שכן).

2המרפא

New member
לא הבנת את הכוונה שלי חחחח

התכוונתי לזה שהוא יתקל במישהו שמבין את המשחק ורואה את המשחק כמוהו עם כיסים עמוקים וביצים גדולות. דוואן מאוהב בדראוס למיניהם וזה משהו שידוע. כשהוא עושה את החשבון של האאוטים +הפולד EV יוצא לו שמשתלם לו לדחוף והרבה, כי מה שהוא לא יצליח לתפוס הוא יצליח לקפל אנשים באחוז מספיק גבוה כדי שזה ישתלם לו. הבחור הזה יש לו כנראה כיסים מאוד עמוקים ו\או מימון מאוד רציני (ויכולת מדהימה) וביצים עשויות מחומרים שלא קיימים בעולם הזה והוא פשוט לא מתקפל עם זוגות בינונים. בשנייה שאתה מוריד את הפולד EV מהריינג' שדוואן נורא אוהב לדחוף איתו זה נהיה מאוד לא רווחי לעשות את זה. אני מאמין שהרווחיות של איסילדור נובעת מזה שדוואן איבד כמעט לחלוטין את הפולד EV בספוטים שהוא דוחף איתם ובלי זה ובלי היכולת לקפל מול הדראוס שלך זוגות בינונים אתה מהמר על ה35% של הדראו.

Harleydude

New member
אה חח אוקיי

אני מסכים איתך לגבי הנק' הזאת, וגם בהרבה ידיים דוואן נתקל די בטופ של הטווח של איסילדור, בכל מקרה, יהיה מעניין לראות איך ייגמר כל הסיפור.

talhorm

New member
דווקא את הסשן השלישי דוואן התחיל טוב

זאת אומרת ממה שראיתי היום הוא דווקא לקח קופה אחרי קופה של 200 אלף ו300 אלף אבל שהוא נופל הוא נופל הוא השמיט הכל בקלות ובמקום לצאת ברווח מהיום הזה הוא שוב יצא מופסד "ברק" 858 אלף דולר. פעם ראשונה שאני שומע שדוואן נאלץ להלוות כסף מזיגומנד במקום ההפך LOL

2המרפא

New member
לפי מה שאני קראתי בפורומים

הוא התחיל את הסשן ב+1.7 מיליון, זאת אומרת שהוא הפסיד 2.5 מיליון בהמשך.

למעלה