טוב, סליחה על הנפקדות

yaacobi

New member
טוב, סליחה על הנפקדות

היו לנו שבועות מטורפים גם בעבודה וגם בבית מרוב שאני כל היום על המחשב לא היה לי חשק לבוא הבייתה ולשבת עליו.... בשבוע האחרון לעמית קשה מאוד בלילה עם הנעליים ואין לי מושג מה קורה.... הוא מתעורר בבכי קרוב ל10 פעמים בלילה ופותח לי את השרוכים של הנעליים וממש בוכה ו"מתחנן" שאוריד לו אותם. אוף.... מה לעשות?? התיעצתי עם ד"ר פנסקי שאמר לי לא לוותר ולא להישבר אבל זה נורא קשה שבוע ימים בלי שינה בכלל וגם הילד ממש סמרטוטי. אבל ברגע שמורידים לו את הנעליים הוא ישן ממש טוב. בשבוע הבא יש לנו ביקרות נראה מה פנסקי יגיד, אולי הנעליים קטנות אולי לוחצות לו, נקווה שיהיה בסדר. מה שלום כולם? שמחתי לשמוע שיש לנו חברים חדשים.... אשתו של מישהו שעובד איתי ילדה השבוע - גילו לה קפ בסקירה השנייה ומאז היא די בהיסטריה ובחרדה בקיצור השבוע היא ילדה בן מקסים והפלא ופלא לא קלאב פוט ולא נעליים... מה אתן אומרות על זה? אצלי זה היה בדיוק הפוך לא ראו שום דבר והכל היה תקין ופתאום בלידה... היא כל כך שמחה ובדקה לו את הרגל מאה פעם לוודא שאין לו כלום ... טוב יצא ארוך קצת הנה שוויץ קטן של תמונות שלנו מהסאפרי שיהיה חנוכה שמח לכולם ולא לאכול הרבה סופגניות

גם לנו היו תקופות

שנטע התעורר בלילות לא מעט. גם לנו לא היה ספק שזה קשור בנעליים שמפריעות לו. אנחנו עשינו משהו שאולי הוא לא ממש נוח בלשון המעטה, ואולי גם לא כ"כ חינוכי - לקחנו אותו אלינו למיטה. לפעמים אחד מאיתנו אפילו נאלץ לעבור לישון בסלון או בחדר הקטן - אבל הנעליים נשארו על הרגליים. וכך חסכנו מעצמינו התלבטויות/ כאבי לב/ התמודדות קשה וכו'. זה באמת בלתי אפשרי להחזיק מעמד במצב שאת מתארת. אני כל הזמן חשבתי לעצמי :על פי עיקרון הרצף ילדים ישנים עם ההורים כמובן מאליו. אז מה כבר יכול להיות נורא בזה שהוא ישן איתנו? היום הוא בן ארבע כמעט - וישן במיטה שלו (כבר ללא הנעליים) ובא לציון גואל . . . בהצלחה אורנית

yaacobi

New member
אוף החורף הזה

שוב יש לעמית חום גבוה, שיעול ולקינוי הוא מוציא 2 שיניים איזה "כיף" הא? אתמול הוא שוב ישן איתנו בלילה ושוב הוא מנסה להוריד את הדניס והוא לא מפסיק לבכות מה עושים?

מורידים ת'נעליים. וכמה עיצות לצינונים

זה לפחות מה שאנחנו עשינו בזמן מחלה. גם דרור עכשיו (7 חודשים) מוציאה שיניים ומצוננת הייטב. ... קניתי מ"ל אחד שמן אתרי של קמומיל רומאי. עולה 54 ש"ח. אני שמה לה טיפה באדים חמים. זה גם טוב למסז' עם שמן זית. בכלל טוב לחמם שמן זית בכפות הידיים ולעשות מסז' עמוק בצלעות- בטן וגב. אפשר להוסיף לכוס שמן זית טיפת לבנדר וטיפת קמומיל. כל הזמן לשמור שיהיה חם כדי ששמן הזית באמת יחמם ולא יקרר. להורדת החום- גרביים ספוגות וסחוטות מיץ לימון או חומץ. ולשים עוד גרביים מעל. אם הקטן יונק אז שהאמא תיקח ויטמין C, עד 2000 מ"ג ביום. מה עוד מה עוד אה שיעול שיעול. בגיל שכבר אפשר לשתות תה- להכין תה קורנית (טימין) ממש אפשר לבשל. ולתת לשתות עם דבש. עוזר פלאים לכל סוגי השיעול. יש גם סירופ מ ע ו ל ה שנקרא אלפנקראפט (מקווה שאני לא טועה) מאוד יקר- עולה לרב 95 ש". מצאתי במבצע ב75 ברשת "אניס". טוב סיימתי להערב. נקווה שיחלוף במהרה.

פרלמנים

New member
יעקובים יקרים../images/Emo124.gif

איזה נפקדות ארוכה... טוב לראות תמונות כל כך חמודות
לגבי הנעלייים, זו תקופה שצריך לעבור אותה... בד"כ כשהקטנים חולים או מצמיחים שיניים אז הנעליים מפריעות להם . אני באופן אישי בגישה של להקל עליהם קצת בתקופות כאלה (לנעול לסירוגין ) אבל זה עניין של גישה. הרופא שלנו המליץ שאם התינוק חולה אז אפשר להקל קצת, עדיף שיישן טוב ויחלים ובמקביל לא יווצר אצלו "אנטי" לנעליים. . בדקת אם אין משהו בנעל שמפריע (מסמר שיצא מהצד השני וכו)? ג'סיקה

yaacobi

New member
בדקתי את הנעליים

לא נראה שיש משהו שמציק לו אנחנו אצל פנסקי בביקורת ביום חמישי אז אני אתייעץ איתו אולי הוא רואה משהו שאני לא רואה... בינתיים הוא עדיין משתעל ומנוזל ועם חום. הילד ממש נחנק שהוא משתעל והרופאים האלה... בכל פעם שאין להם אבחנה הם אומרים שזה וירוס ושאין מה לעשות ובינתיים הקטנצ'יק סובל. באסה... ראיתי את התינוק של הבחור שעובד איתי אין זכר לקפ.. איזה קטע זה הא? הוא אומר ששני רופאים אמרו לו שיש לילד קפ הם ילדו באסף הרופא בגלל אותו רופא שאבחן- שמעתי שהטיפול באסף הרופא על הפנים מבחינת קפ האם זה באמת כך? טוב מזלה שהכל בסדר והיא לא תצטרך אותם בשורות טובות לכולם....

פרלמנים

New member
אסף הרופא../images/Emo41.gif

לא מטפלים "בדיוק" לפי פונסטי, למרות שהיום יותר בכיוון. (הניתוחים שונים, לא תמיד ממליצים על "דניס"... משלבים כמה שיטות. הנה קישור לשאלה ששאלתי את דר' שטרית מאסה"ר, שהתארח בפורום שכן לפני כשבועיים. ככל הזכור לי NUSH האחד התחילו את הטיפול שם ועזבו די מהר... אגב, "פיצה גורו" מטפלים שם ומרוצים
ג'סיקה

למעלה