טוב,'סקרון' קטן

שניש

New member
טוב,'סקרון' קטן ../images/Emo26.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

מכיוון שכבר דשנו הלוך ודוׁש בשאלה-איזה הופעה אהבתם\מי המתמודד האהוב\השנוא\שופט אהוב וכו'...לי יש שאלה מקורית. *מחיאות כפיים*
איזו הופעה הכי אהבתם מבחינת ה"סטיילינג" של המתמודד
כלומר,עזבו קול, (במילא מי ששר הכי טוב לא נבחר *שורקת בתמימות*
) מבחינה חיצונית,שטחית ורדודה בלבד-איזו הופעה הכי אהבתם
(ואף אחד לא ירביץ לכם אם לא תשמרו אמונים לפייבוריט שלכם ^^)

Fairywitch

New member
וגם כך אהבתי את השיער שלה../images/Emo26.gif

ובכלל את כל הלוק בהופעה הזו...

shavitlavi

New member
נראה לי

מבחינת סטיילינג נדיה שמה את כולם בכיס הקטן. נדמה לי שגם פאולה אמרה לה את זה בתוכנית שהיא מחכה כל שבוע לראות מה היא תשים על עצמה. האמת, היא הפגיזה בכל ההופעות שלה (בבגדים ובשיער).

Fairywitch

New member
אוי! שמלת המיני האדומה הייתה

מזוויעה בעיניי דווקא
בעיקר בגלל הרזון החולני שלה... אבל זאת רק דעתי

whatever4

New member
אצלי לוקח בגדול...../images/Emo106.gif

בו עם השיר- For the love of money.
החליפה....אחח...החליפה.....
בו נראה פשוט מצויין בהופעה הזאת. החליפה, הכפכפים, המשקפיים, הפן- אני מודה- כל הסטייליניג עשה לי את זה. ובגדול
חוץ מההופעה הזאת, אהבתי גם את on the radio- וונזל נראתה שם מדהים. בכלל, מבין הבנות הכי אהבתי את התלבושות של וונזל. כמעט כל תוכנית דפקה הופעה
.

Fairywitch

New member
המממ... קודם כל כפיים../images/Emo24.gif

אהבתי בעיקר את הלוּק ההיפי של בו, הבגדים של קרי, והסטייל של קונסי (רוב הזמן- אני צמחונית, אז לא מתתי על מעיל העור...
). וכמובן אהבתי את הפנים היפות של לינדסי, קרי וקונס

Juliann

New member
מה אני הכי אהבתי........

קונס ב nights on broadway
בנים באייליינר זה פשוט HOT!!! ואהבתי גם את תוכנית התוצאות שהוא לבש ז'קט עם ורד והשיער שלו נראה מושלםםםםם שם. ובכללי קארי כמעט תמיד נראית מהמם
...

darklighter

New member
יו זה בדיוק מה שעמדתי להגיד!!../images/Emo2.gif

קונס בNights on Broadway עם החליפה והאיילינר
וכן קונס יפה כל הזמן... אני גם אוהבת שהוא לובש שחור או לבן... לגבי שאר המועמדים... לא יודעת החולצה של ג'סיקה שחנה אמרה... וקארי שהיא עשתה את השיר רוק הזה... וונזל גם דפקה שמלות יפות לפעמים... את בו אני אוהבת מבחינת הקול וההפעות אבל לא כל כך מבחינת לבוש... חוץ מהחליפה...והשיער שלו מהמם...

ששוניקו

New member
את זאת דווקא הכי פחות אהבתי

יש לו עיניים יפות למה להחביא? ב you make me so very happy הוא נראה פשוט מדהים!!!!!

נועה167

New member
אמממ

חוץ מבו
שאני לא יכולה שלא להיות משוחדת חח נדיה באמת הרבה פעמים התלבשה ממש יפה.. גם לינדסי יודעת להתלבש... אבל מה שכן, עם הטעם הכי גרוע זאת ג'סיקה! תמיד אבל תמיד היא לובשת דברים נוראיים.. לפחות לדעתי!! אפילו בגמר בלרוב כולם היו נראים טוב היא לבשה משו פחות יפה.. בהופעה הראשונה אני מתכוונת..

../images/Emo3.gif בכל זאת שומרת אמונים לפייבוריט

שלי, כי מגיע לו! אז ככה: הכי אהבתי את המראה שלו ב HOW YOU REMIND ME כל הלוק של הS&M הוא OH SO HOT, וגמני צמחונית אבל לא יעזור כלום הג'קט עור פשוט עושה לי את זה, אני נמסה כל פעם שהוא לובש אותו! ועלי להסכים עם ג'ולס, בתכנית התוצאות ההיא הוא נראה מדהיםםםםם
יש שרשור כזה ברשמי שנקרא CONSTANTINE IS LUDICROUSLY HOT וזה ממש ככה, לפעמים אני תוהה אם הוא הולוגרמה או משו כזה
טוב אני מקווה לגלות באיידול טור

גם אני..../images/Emo24.gif

קונס קונס קונס! הוא תמיד נראה טוב יש לו סטייל! אבל אהבתי גם את הסטייל של בו,שהוא מיוחד וקארי כמו שג'ולי אמרה היא תמיד יפה! ושגית אל תדאגי קונס לא הולוגרמה פשוט שתפגשי אותו תצבטי אותו ואז תראי!!

למעלה