טוב, סקר

ELA86

New member
אני לא מתכוונת להזמין מכמה סיבות

1. הקונספט לא מושך אותי והוא משעמם. 2. איתן והחברים שלו ליהוק הכי גרוע שהיה בטלויזיה. 3. בשידור החי בערוץ כל הזמן משתיקים בשיחות מעניינות ואני מרגישה כמו חירשת. 4. לא מרגישה שההפקה של הדור הבא 24/7 מקשיבים לצופים, הם עושים מה שבא להם ולא מתחשבים ברצונם של הצופים. 5. אין מתח בתכנית, יודעים מי מודחת. אז מה יש לי לראות? אם יתחשק לי נגיד פתאום אז אראה בוואלה, אבל התכנית לא מושכת אותי בכלל, מצטערת.

tapuzo

New member
פחח.. אני לא בטוח שאמשיך בכלל לצפות בוואלה

גם ככה זה נהיה מסטיקי מאד ואין מאבקי כח בבית. נראה לי שזה יסתכם במקרה הטוב בכמה אלפי מנוים

שורדת 28

New member
עוד במיוחד שהכל נראה מכור

גם ככה היו שמועות שאיתן וקרן היו זוג, עכשיו הוא אומר שהיא בעדיפות ראשונה אצלו, משהו פה מסריח, לכו תדעו אם הם לא הגיעו ביחד והחליטו לשחק אותה ולצאת עם המיליון

tapuzo

New member
אין מה לעשות לא בכל ריאליטי יש ליהיא ועתי..

אולי דניאל תהפוך למעניינת כשאיתן יתנהל עם בחורה 2 ו-3 במקביל אליה

ELA86

New member
ואותי הכי מצחיק שקראו לתכנית לפני שהיא עלתה

"הריאליטי הכי גדול בישראל" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מוותרת על הערוץ

וגם לא אמשיך לצפות מריאליטי לריליטי - אני מורידה מינונים ו..... חוזרת אצלי השפיות

שורדת 28

New member
אמרו שאחרי מאסטר שף יתחיל האח הגדול VIP

לזה אני מחכה. לא לשטויות האלה שלא אמינות בכלל

אחרי שצפיתי לסירוגין בהיכל התהילה

שביזה שם כל זמר (וגם מי שקורא לעצמו זמר) הבנתי שאין להם יותר לאן לרדת אני לא בונה על ה-VIP .....אם יגיע בכלל כל אמן שמכבד את עצמו ויש לו עבודה - לא ילך לשם

מעניין

מצד אחת את הכי ביקורתית כנגד התוכנית, אומרת בכל הדדמנות שהתוכנית לא ראויה למעקב ולצפיה, ומצד שני את בין הפעילות ביותר בפורום, אם לא ה. איך זה מסתדר?

שורדת 28

New member
אני נהנית להיות בפורום הזה

זה פורום ממש נחמד. וזה מעצבן אותי שבהתחלה הבטיחו לנו שזה הולך להיות ריאליטי הכי טוב בישראל ולבסוף זה אפילו לא מתקרב לזה, מעצבן אותי שעובדים עלינו בעיניים. מעצבן אותי שלא מקשיבים לצופים ועושים מכולנו צחוק.

מחאת הקוטג' גם בדור הבא!

פראאיר מי שמזמין את הערוץ ב15.90 ש"ח!!!! עד שלא יורידו את המחיר ל5 שקל לא מזמינים!!! סתם. גם ב5 שקל אל תזמינו. מיותר.

השרדות10

New member
מספיק התכניות,לא צריך ערוץ,נמאס מהסחטנות

צריך ללמד אותם שיפסיקו לגבות כסף על הריאלטי ולעשות מליונים על הגב שלנו

למעלה