טוב, עברתי קצת על המאמרים...

טוב, עברתי קצת על המאמרים...

(ליסטה הסרט שלי
) וראיתי שם את המשחק הוותיק, האהוב והמשעשע (די) "דברים שלא ידעתם על..." (אוקווה קרע אותי). אי לכך ובהתאם לזאת (
(הרבה סוגריים היום)) החלטתי לחפש "דברים שלא ידעתם על..." שלא נכנסו למאמרים ולרכז אתם כאן, כדי שליסטה תכניס אותם לשם. היי, זה המשחק המאפיין שלנו! אסור לתת לאף משחק כזה ללכת לאיבוד בארכיון! דברים שלא ידעתם על...גומאמון! דברים שלא ידעתם על...גראולמון! דברים שלא ידעתם על...מאלו מיוטיסמון! נ.ב. אחרי המשחק על סורה יש שם גם עוד משהו של סורה, ציטוטים. אפשר להעביר אותם? תודה

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

רשמתי כבר כמה פעמים שאני מחפשת את המשחקים האלה שלא נכנסו למאמרים,ביקשתי עזרה אבל או שהשרשור הפך לאוף(כלומר מדובר בניצול בוטה של שרשור תמים
) או שלא הגיבו וכשכבר הגיבו ומצאו כמה כנראה לא הייתי במחשב כדי להכניס למאמרים והשרשורים ירדו לאיטם ונעלמו ועכשיו בדיוק לפי חוקי מרפי כשלא חיפשתי אותם קיבלתי אותם,אז
ענקית
אהבתי שכתבת שזה המשחק המאפיין שלנו(אם אני לא טועה אני זאת שיזמתי אותו ממש בתחילת הפורום) הוא באמת בלט אצלנו(היה גם עוד אחד שיוסקה נראה לי כתב לא מזמן ואני לא זוכרת אם הוא במאמרים,אבל אני זוכרת שאתה ונדב השתתפתם בו...)
הסרט במאמרים,כנראה שכחתי לסמן אותו כמאמר גלוי ורק אני כרגע רואה שהוא שם(כנ"ל בלוח אירועים לציון היום הולדת של מיתר),אני מטפלת בעניין ברגע שהאדמין מתחבר(עוד שנייה בערך,אלא אם ימשיכו הבעיות בתפוז-אני לא מצליחה להגיב רגיל והתגובות היחידות עולות רק באמצעות "תגובה מהירה" וגם האדמין מתפקד מוזר)ושוב
אני מזכירה שאם יש עוד מאמרים או חלקים מהודעות שאתם רוצים שיהפכו למאמרים אתם יותר ממוזמנים להגיד לי(ולקשר/להעתיק)ואני אכניס למאמרים

Yuske

New member
במקרה רשמתם שהשם שלי זה "יוסף"

שמה? OO אם כן אז..השם שלי זה לא יוסףOO...

Digi Lista

New member
עדכון מאמרים...

קרוב לשעתיים עבדתי עכשיו כדי להכניס מלא מאמרים חדשים-זה כולל הפרק החדש של יאנה,"דברים שלא ידעתם על רוזמון",התקצירים של עונת הסייברס של מילי,הסרט הראשון של מילי בקטגוריה חדשה ונפרדת וגם כול הקישורים שמילי שם בשרשור הזה. רציתי להכניס גם את הפרטים של הסרט השביעי לקטגוריה חדשה במאמרים("סרטים"מפתיע שעד עכשיו לא הייתה כזאת) אבל הוא לא עולה לא בקישורים ולא בטאגליינס,אני אשמח אם תקשרו לי אותו לכאן כדי שנראה מה הבעיה... הסתכלתי על מה שמילי אמר לגביי ציטוטים על סורה,ניסיתי להעביר אותו לקטגוריה "פסוקה של דמות" וזה העלה רק את הכותרת+אלה שכתבו וכול הציטוטים(לא היו הרבה) נמחקו ולא הצלחתי לשחזר אז נאלצתי למחוק את השאריות,תמיד אפשר לפתוח מחדש שרשורי ציטוטים... חוץ מיזה שלא יזיק לנו אם יהיו תקצירי פרקים מכול עונה ופרק +תקצירים ומידע כללי על עלילות הסרטים והצגת הדמויות בכול עונה,אלה דברים שדיברנו עליהם ממש מזמן המון פעמים אבל עכשיו אנחנו בתקופה של שדרוג ובמאמץ קבוצתי גדול(שיקח זמן כמובן) נוכל למלא גם את הפרטים האלה ולהפוך את המאמרים והקישורים למגוונים,עמוסים,מעמיקים ומקיפים יותר
גם בטגליינס ובקישורים הכנסתי מה שהייתי צריכה...מקווה שתיהנו ותמשיכו לתרום הרבה לפיתוח התכנים בפורום

למעלה