טוב, עד כאן

טוב, עד כאן

לילדות שאין להן ילדות שלא חיות בעולם האמיתי אלא בפנטזיות מחפשות תמונות באתרי סקס וחולמות או סליחה, לא רוצה להתבצא בגיל 15, 16 ניסיון עשיר בסקס? נו באמת ואם כן, אז אין לי מילים לתאר שיהיו בעברית תקנית. מספיק ודי אחות ושרי ובכלל לכו לבית ספר, תלמדו משהו לכו לדיסקוטק, תיפגשו עם בני גילכן לכו לים, תעשו משהו! שמתאים לגיל שלכם לו הייתן בנותיי... חבל``ז אבל ביתי כמובן ברמה יותר גבוהה מכן, גם אם היא צעירה יותר ואני חשבתי שזהו מקומם של המבוגרים, לא אוסף של ילדות משתלחות שאפילו עברית אינן יודעות בחיי, שוטרת, אם פורום סקס את מנהלת לא היית לילדות ירודות כאן דריסת מקלדת לא הכל מותר, לא הכל חופשי ונהיה מגעיל כאן בגלל הודעות בשפה נמוכה עד כה שתקתי, לא היה לרמתי להגיב אבל חבל, שחזרתי לכאן למצוא גנון המבוגרים והמוכשרים יצביעו ברגליים, בידיים ותיוותרי עם הילדודס, שוטרת, וחבל

אי אפשר להגיד שהיא לא צודקת...

שוטרת, גם אנחנו זוג יפה וסקסי, חושב שפה זה מקומם של אנשים בעלי רמה, עם שפת דיבור נאותה, האלמנה די צודקת בדיבורה, כי מצב הפרום נהפך ממש לבלה בלה בלה...

MOSHE48

New member
פעמים כי ...עוד יותר טוב ;-p H-)

יותר טוב .טוב.טוב....טוב......טוב......

כחולה שלי - ילדתי אימרי נא ספרי...ו

אוהב אותך בלי די, יודעת לטפל בעבדאי, וגם בילדות זבות חוטם, שחיות ``על העוקם``. וגם הנשוי נראה מזויף עד מאוד, סיפורים שאינם עושים חשק לעוד, כנראה שהוא המבוגר בין הילדים והילדות, (עשרים ?) ו``תוקע`` בפורוום סיפורים ובדיות (חסרים !). שוטרת שלי - יש לך מחק, יש לך אפשרות לטחון עד דק, את הילדים ואת המקללים, את הסוטים ואת החולים. יש לך אפשרות חסימה - וטו, ואז כל המהומה - נטו, תהיה שלנו, מקום להתנצח עם חיוך רחב, לקרוא בין המילים מי את מי בלילה אהב... ואז... זיון ומציצה לא יהפכו לקללה, אוראלי ווירטואלי אינה מחלה, אחות, נשוי וחבריהם יעלמו מהנוף, ואנו נעשה אהבה על החוף... רק אז... (-: ארשה לך לנסוע לצפון הרחוק, אהבה ללא סייג, ללא חוק. הלאות הנעימה שאחרי

קלימרו

New member
לאלמנה הכחולה

תראי, סך הכל באופן תאורתי הגישה שלך נכונה. אבל לצערך או אולי לצערנו המציאות קצת שונה. היום מלבד העובדה שהנוער בדורנו מולהב מכל הנוגע לסקס מה גם שהוא די בקיא בנושא. אז נסי לסלוח להם על שפתם הבוטא והזולה ונסי לקבלם עם שגעונתיהם. בן 17 שחושב שאת בכל זאת צודקת.

למעלה