טוב, עוד סקר וכמה שאלות...

a_duck

New member
טוב, עוד סקר וכמה שאלות...

מי חוץ ממני הצביע בסקר לKILL EM ALL? הורדתי באודיוגלקסי שיר שנקרא MEGADETH - BATTERY באינפו היה כתוב שזה BLAKK TOTEM ולפי מה שראיתי הם עשו קאברים גם ללהקות אחרות... וגם הקול שם נשמע כמו ילד בן שנתיים שמנסה לחקות את דייב... אז מגדאת´ באמת עשו להם קאבר או כמו שאני חושב, מישהו מאוד מפגר סתם רשם את השם שלהם ליד השיר? וסקר או משהו כזה... איזה קאבר של מטאליקה אתם הכי אוהבים? מה הקאבר למטאליקה שאתם הכי אוהבים? שלי זה MISFITS - DIE DIE MY DARLING NAPALM DEATH feat. DREAM THEATER - DAMAGE INC למרות שזה היה נשמע הרבה יותר טוב אם המתופף היה של נאפלם ולא מייק... יותר מדי נקי...

Zed off

New member
אמ

אני הצבעתי לרייד,אבל אני אוהב את קיל באותו מידה... לגבי הקאבר של BATTERY אני לא יודע,אבל אני אבדוק את העניין... הקאברים שאני הכי אוהב הם cannibal corpse - No Remorse ו krabathor - The Four Horseman

a_duck

New member
לא ידעתי שKRABATHOR עשו להם קאבר

זה נשמע מאוד מעניין...

a_duck

New member
FUCK!!! איזה עיוור אני!!!!

היה לי את הקאבר הזה כבר מלא זמן ולא שמתי לב... שכחתי לגמרי שיש למטאליקה את השיר THE FOUR HORSEMEN

Zed off

New member
אממ...אתה יודע...

זה אודיו גלקסי,אי אפשר להיות בטוח שזה הם,אבל זה נשמע אמין,וגם אם לא זה עדיין קאבר בן זונה וברוטאלי...ובכלל The Four Horseman זה אחד מהשירים האהובים עלי של מטאליקה...

RevitallicA

New member
הקאבר שאני הכי אוהבת זה...

אל תצחק עליי... : ) אבל אני הכי אוהבת את הקאבר שהם עשו ל the wait אחלה שיר! תוכל,בבקשה, לשלוח לי את השמות של השירים והמבצעים במסר האישי...? (של אלה שהמלצת להוריד)

a_duck

New member
דיברת אלי או לזד אוף?

התגובה הייתה להודעה שלי, אז אם דיברת אלי לא ממש הבנתי איזה שמות לתת לך, כתבתי את השמות של השירים... אם דיברת להמלצה של זד אוף לקאבר של קאניבל קורפס אז גם הוא נתן את השם של הלהקה והשיר...

ברנז

New member
קאברס

מי יכול לצחוק על דבר קדוש?THE WAIT -עצום,במיוחד הגיטרות.גם helpless לא רע ובעיקר הסיום המדליק

RevitallicA

New member
שאלה טובה!

אנחנו בדרך לסקר חדש!!!!!!!!! ברגע שנשים אותו, נודיע לכם...! תודה! : )

ShiN ShiN

New member
אני הצבעתי למאסטר...

נראה לי שזה סתם שטויות... כמו כל השירים שאומרים שמטאליקה שרים כמו Hunger.... =) ממממ.... לא יודעת למה אבל אני ממש אוהבת את הקאברים ל- Loverman Astronomy חחח... מצחיקה אותי הגירסה שפנתרה וג´ייסון עשו ל seek & destroy

a_duck

New member
לא ענית איזה עוד להקות את אוהבת

שאלו את זה קודם... די מעניין מה מעריצים של מטאליקה הישנים אוהבים...

Upon The Ashes

New member
hehe...

i loved the Arafel cover to Battery that they did in teh concert :) im sure that every one who was there liked it... they did it pretty short, but fast and good! :)

Nomaed Dominus

New member
תגידו, מה באמת אתם אומרים על

הביצוע של BATTERY בהופעה של ARAFEL? זה היה נחמד, אבל מוזר... לא אהבתי את הקול של VASYA גם, היה אפשר לעשות את זה עם יותר רגש...

למעלה