טוב עוד שאלה להיום - נתן זהבי

רחלילי

New member
טוב עוד שאלה להיום - נתן זהבי

מישהו שומע את התכנית שלו? אני מודעת לכך שהוא שנוי במחלוקת אבל חייבת לציין שכל פעם שאני בבית או באוטו בשעות הללו (כשזה קורה) אני פשוט נהנית כל כך להאזין לתכנית שלו ברדיו. הבן אדם שנון ומצחיק ומהביר ביקרות בצורה מחודדת שלא משאירה מקום לספקות... ואתן?מכירות את התכנית? מה חושבות?

האיש והאגדה..... אני לא שומעת אותו

כל הזמן אבל בעלולי כל הזמן......... אתמול הייתה תכנית איתו על הדתיים..... היה פשוט מדהים...... איש ענק......

אתי@

New member
באופן כללי אני מאוד לא אוהבת

אנשי טלויזיה תוקפניים ואגרסיביים כמוהו וכמו ניסים משעל, ורדה רזיאל וכו´. מעבר לסגנון הבוטה שאני לא אוהבת, שמתי לב שלעיתים קרובות אני גם לא מסכימה עם דעותיהם, וכמו כל ישראלי ממוצע
אני לא אוהבת לשמוע אנשים שאני לא מסכימה איתם
את התוכנית של נתן זהבי שמעתי פעם אחת, וכצפוי - לא נהניתי ממנה.

שמופית

New member
אני לא אוהבת ......

בדרך כלל כשהייתי בעבודה והרדיו היה פתוח על התוכנית שלו, לא הייתי שומעת את המלל כי הייתי מרוכזת בעבודה אבל הייתי שומעת את הטון. ואחרי כמה זמן פתאום הייתי מגלה שאני נורא עצבנית ולא מבינה למה. עד שהבנתי שהטון כנראה חודר אלי ומעצבן אותי. ככלל, אני מעדיפה לשמוע מוזיקה ולא תוכניות מלל ואקטואליה בדיוק מאותה סיבה, אלא אם כן התוכנית ממש מצחיקה...

fila

New member
שומעת ברדיו רק מוזיקה../images/Emo168.gif

דיבורים ברקע מפריעים לי ואני נעשית עצבנית

bagal

New member
שומעת אותו לפעמים בעבודה.../images/Emo124.gif

האמת...די מצחיק לשמוע את השטויות שלו לפעמים...

יעלי2

New member
../images/Emo124.gif

לא יוצא לי לשמוע אותו כי אני לא שומעת רדיו בעבודה. בגדול הלו"ז רדו שלי הוא: **בבוקר עד העבודה גל"צ (כל תוכנית אקטואליה מתקבלת) אחה"צ כנ"ל. אם נגמרים הדיבורים ומתחילה בגל"צ מוסיקה אני מעבירה לרשת ב´ (לעוד דיבורים). **לסירוגין אני שומעת עד 18:00 ורדה רזיאל **אם אני בדרך הביתה בסביבות 19:00 אז "התוכנית הכלכלית" עם משה פרל וחבריו (גל"צ) **ובשישבת 99 FM (מוסיקת חתונות אולטימטיבית)

שמופית

New member
שיו !! עם לו"ז רדיו שכזה, היו

צריכים לאשפז אותי אחרי שבוע
איזו קיבה חזקה יש לך

יעלי2

New member
../images/Emo6.gif אבל אני מאזנת את זה עם

ערוץ 3 בערב (צחוקים באנגלית). ובכלל אני בן אדם שמאוד מעריך שקט ומודה שכשמדברים אלי, אני חייבת להנמיך את הדיברים/מוסיקה כי כשהרדיו פתוח קשה לי לעשות חלוקת קשב. תגידו, גם אתן מנמיכות את הרדיו כדי לראות יותר טוב כשאתן מחפשות מספר ברחוב או שזה רק אני?

fila

New member
לא אבל אני מכבה את הרדיו

כשאני מחנה ברוורס(אולי כדי לשמוע מתי אני נתקעת ברכב מאחורה)

שמופית

New member
גדולה ../images/Emo6.gif

אני מורידה בד"כ את משקפי השמש כדי לשמוע טוב יותר

ayush

New member
אני די מכורה לגל"צ...../images/Emo45.gif

ושומעת במרבית שעות היום.. אבל בשקט ! רעש ומוסיקה חזקה מוצאים אותי מדעתי ומפריעים לי להתרכז... בתקופה האחרונה כשהייתי ללא רכב, הייתי נוסעת עם תומר והיינו שומעים בבוקר את תוכנית הבוקר של טל ברמן (102FM) תוכנית די מצחיקה ! בדרך כלל בנסיעות ארוכות שומעים גלגל"צ או דיסקים. בבית אני לא שומעת רדיו... רק רשת ב´ ביום שבת - דיווחי כדורגל

danonit

New member
לא מכירה...

גם אני לא שומעת מלל ברדיו - אני אוהבת כשהרדיו מנגן שירים ברקע, המלל מפריע לי להתרכז.

אמיקה

New member
אם כבר 103 - הכי משעשע זה

"הבימה המרכזית" אחים שלי ואני מעבירים על זה חיקויים שעות
פשוט להתמוגג מהטמטום .. לא חולה על נתן זהבי - א. הוא פרובוקטור צהבהב שמנבל את הפה, מה שגם מוריד אותו לרמת בעלי שיחו, וגם הופך את כל השיחה ללא עניינית (וזה, למרות שאני מסכימה איתו בד"כ מבחינה עקרונית). ב. הוא אדם לא סימפטי, שחצן ומלא מעצמו, מה שלא גורם לי לעודף סימפטיה כלפיו... תוכנית טובה למי שמחפשת שנינות לשמה היא התוכנית של אורי אורבך, כשהוא עם עירית לינור בבוקר. (לא לוקח לגבי אורי אורבך - אברי גלעד, לא אותו דבר בשילוב אורי אורבך - גידי גוב). שווה !! אני נהנית גם מהדברנים של יום שישי בצהריים - שלמה קרצי ואפילו יורם גאון (ברשת ב´). מרגיע יחסית, והולך טוב עם הבישולים של השרשור הקודם
תגידו הורידו את "גל עברי ירוק"?

אמיקה

New member
אם כבר 103 - הכי משעשע זה

"הבימה המרכזית" אחים שלי ואני מעבירים על זה חיקויים שעות
פשוט להתמוגג מהטמטום .. לא חולה על נתן זהבי - א. הוא פרובוקטור צהבהב שמנבל את הפה, מה שגם מוריד אותו לרמת בעלי שיחו, וגם הופך את כל השיחה ללא עניינית (וזה, למרות שאני מסכימה איתו בד"כ מבחינה עקרונית - ככה שחבל). ב. הוא אדם לא סימפטי, שחצן ומלא מעצמו, מה שלא גורם לי לעודף סימפטיה כלפיו... תוכנית טובה למי שמחפשת שנינות לשמה היא התוכנית של אורי אורבך, כשהוא עם עירית לינור בבוקר. (לא לוקח לגבי אורי אורבך - אברי גלעד, לא אותו דבר בשילוב אורי אורבך - גידי גוב). שווה !! אני נהנית גם מהדברנים של יום שישי בצהריים - שלמה קרצי ואפילו יורם גאון (ברשת ב´). מרגיע יחסית, והולך טוב עם הבישולים של השרשור הקודם
תגידו הורידו את "גל עברי ירוק"?

אתי@

New member
דרך אגב, למה הוא תמיד מרכיב משקפי

שמש
גם כשהוא באולפן סגור מול המצלמות, ושמעתי שאפילו כשהוא משדר ברדיו (ואז אף אחד לא רואה אותו).

למעלה