טוב, עזבתי את העבודה...

יעלד12

New member
טוב, עזבתי את העבודה...

עכשיו הגיע הזמן להתקבל.. ואתמול התפרסם בגלובס על זה (שימו לב, אף מילה על רפואה...אבל אתם יודעים את האמת : ) ואני ממש ממש לחוצה. לא מספיק שעזבתי והכול, אין לי מושג מה יקרה בחיים שלי בשנה הקרובה. אני ממש על סף עצבים היסטרי.. כל הזמן "ריפרשים" לאוניברסיטת תל אביב...מקווה שיהיה בסדר. אגב, הסתכלתי בתוכנית לימודים של קורס קיץ בפיזיקה וקיבלתי חום. ואז הסתכלתי בקורס של כימיה, והתעלפתי סופית. מתוך- "גלובס" מנהלת ביטוח חיים באוצר עוזבת לשוק הפרטי רון שטיין 17:05 23/7/06 יעל דרזניק, מנהלת מחלקת ביטוח חיים באגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון באוצר, הודיעה על פרישתה. כך נודע ל"גלובס". את דרזניק תחליף מירב אלעד, המשמשת כעת במחלקת ביטוחי בריאות. השינויים ייכנסו לתוקף ב-1 באוגוסט. עפ"י ההערכות בשוק, דרזניק צפויה לעבור לאגף ביטוח חיים באחת מחברות הביטוח הגדולות - שמן של מנורה והראל עלה בהקשר זה. בשנים האחרונות נרשמו עזיבות רבות מהאגף לשוק הפרטי, בעקבות מיעוט התפקידים בצמרת, ובעיקר על רקע הצעות העבודה האטרקטיביות לאנשי האגף משוק הביטוח. דרזניק היא האחרונה בשורה של נושאי תפקידים באוצר שפרשו בשנים האחרונות לשוק הפרטי: בשלהי 2005 עזב למנורה ראש מחלקת הפנסיה, דודי ליידנר. שי קומפל ושחר כרובי הגיעו לכלל, אייל בן-סימון להפניקס, אפי סנדרוב למגדל, רונן אידל וגיא קליגר למנורה וכן רמי דיין להראל. בינואר השנה הודיע נסים כהן, סגן בכיר לממונה, על פרישה מתפקידו כסגן בכיר בתחומי גמל, ביטוח חיים ושוק ההון. (רון שטיין)

natalysh

New member
אני מעריצה אותך

באמת שאין לי חצי מהאומץ והתושיה שלך... המון המון הערכה

יעלד12

New member
אומץ זו מילה נרדפת להרבה

אבל הרבה, טמטום. בכל מקרה, מודה לך מקרב לב על התמיכה, מי כמוני זקוקה לכך עכשיו כשהכול לוט בערפל..

natalysh

New member
מה פתאום טמטום?

בדיוק להיפך אומץ = חוכמה. לא סתם מלך החיות הוא סמל גם לאומץ וגם לחכמה. החכמים לוקחים את הסיכונים והטיפשים נשארים מאחורה, ככה זה תמיד.

derwansin

New member
רק המעז מנצח

Who dares wins אם יש משפט אחד שאני מאמין בו בחיים, זה המשפט הזה. אני בטוח שתתקבלי בסופו של דבר ולא תפריכי לי אותו.

שום טמטום. להתעלם מהדעות הקרתניות

(מה, עוזבת משרה מכובדת עם משכורת ותנאים בהתאם, והולכת להירקב שש שנים בלימודים, ועוד לבלות לילות בתורנויות ואולי גם לספוג התקפות מחולים או קרוביהם? ולקבל משכורת רעב בתור מתמחה? משוגעת זאת..
). אולי מנקודת מבט מסוימת זה נראה טמטום, אך נקודת המבט הזאת דפוקה ועלובה מיסודה. אני רק יכול לחזור ולשבח את האומץ שלך, ולחזק את ידיך ושוב לאחל לך הצלחה. נדמה לי שיש סיכוי סביר שתתקבלי כבר השנה, ואני מקווה שהוא יתממש, ואם חו"ח לא - לבטח תתקבלי בשנה הבאה, בכל בתי הספר לרפואה. אני רק מקווה שלא תילחצי יותר מדי מכל העסק - חבל על העצבים. הלכת עם החלום ואני מאמין שתקבלי תגמול בהתאם.

kontsy

New member
די מדהים ../images/Emo13.gif

אתה עושה את הקורסים בת"א?

באמת וואו ../images/Emo13.gif

קצת מצחיקות כל הספקולציות שהתחילו לעשות בגלובס, וכמה שהן רחוקות מהאמת...

dorin276

New member
תותחית....

נראה לי שב"גלובס" הם פספסו משהו... את לא עוזבת לשוק הפרטי אלא לציבורי מכולם - והולכת להקדיש את זמנך ומאמצייך לטובת החולים ומע' הבריאות.
המון בהצלחה בקורס הקיץ ולקראת הקבלה המתקרבת!!

greys

New member
רגע רגע

ושוב- רגע..... את רוצה להגיד לי שאת היית מנהלת מחלקת ביטוח חיים באגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון באוצר ?? את כלכלנית ?? ואת עוזבת לטובת לימודי רפואה ?? וואוו - באמת חתיכת אומץ!! הלוואי ולי היה את האומץ לעשות אותו דבר, רק בכוון ההפוך
שיהיה בהצלחה! ואם אפשר לשאול - בת כמה את ? ו - מה קרה?! למה את עוברת ?

lernery

New member
הצטמררתי

ואני לא מדבר בציניות הפעם. זה באמת מאוד אמיץ מצידך.

יעלד12

New member
טוב, הסמקתי : )

אתם ממש ממש אבל ממש חמודים...!!! והפורום הזה הוא מקום מפלט כבר הרבה זמן מכל הדאגות והלחצים. לא נותר לי אלא לקוות ללמוד אתכם, במהרה! יעל

morancho1

New member
פשוט תותחית..

קודם כל להגיע בכלל למצב שכותבים עלייך בגלובס זה פשוט מדהים..ההקרבה האישית הזאת שאת נותנת גדולה אולי מכל מה שמישהו מהפורום הזה ידע! אני כבר לא יכולה לחכות עד שאני אפגוש אותך לראשונה...מחר:)

Tinks

New member
יעלי חדורת האמונה!

אני מאחורייך! מעריכה אותך מאד על הצעד הזה, ומכירה כל כך את ההרגשה שבכל פעם שמישהו אומר לך "איזו אמיצה" את חושבת לעצמך "מה אמיצה, פשוט טיפשה/ מהמרת כפייתית/ לא סגורה על עצמי ומוכנה שכל המשפחה שלי תשלם על כך מחיר כבד". אבל נראה לי שכל המחשבות האלו נובעות מהעובדה שהצעד שעשית הוא יוצא מן הכלל - הרב המוחלט של האנשים לא היה עושה מהפך דרסטי שכזה בחייו, אם מתוך קיבעון מסגרתי ואם מתוך מחשבה על הזולת הרבה יותר מעל עצמך... לשם כך דרוש בנאדם מאד מאד מיוחד, ואת בהחלט כזו. הרי אדם מסופק מקרין זאת על סביבתו וזו מערבולת שבונה את עצמה! כשעושים משהו שחורג מהנורמה החברתית תמיד מרגישים קצת כמו מאצ'טה, אותה סכין שמפלסת את הדרך בג'ונגלים עבותים, שאין לה שום ערובות שבסופו של דבר תגיע ליעד... אבל זכרי שכח הרצון האדיר שלך הביא אותך רחוק עד כה, וימשיך לעשות כך בכל כיוון לשם תפני אותו! אז המדינה הפסידה באוצר אבל הרוויחה כפול - גם רופאה חדשה וגם אישה הרבה יותר מאושרת... וככל שירבו החיוכים בעולם הזה, כך יהיה פה יותר טוב (זה בהחלט המוטו שלי בחיים :) ) אגב, אני עדיין משולבת אצבעות ושולחת לך ולתמרי את הדבר שאני הכי אוהבת לאכול ע"מ לעודד את רוחך -
נשיקות

יוסי n

New member
הצעד שאת עושה מרשים מאד.

נדרשים הרבה אומץ וכוחות נפשיים כדי לבצע מהלך שכזה. בהחלט מעורר הערצה. מי ייתן ותצליחי.

למעלה