טוב...עזרה נחוצה!

wannaBhippie

New member
טוב...עזרה נחוצה! ../images/Emo13.gif

אז ככה נראה מי מכם יכול להיות יצירתי כי היצירתיות שלי מתחבאת איפה שהו ואני לא מוצאת אותה. סיפור רקע: אני לא יכולה להפסיק לחשוב על איזה בחור מהעבודה שלי! היה לנו קטע אחד לפני כמה שבועות, אחר כך הוא נבהל ואמר שהוא מעדיף שלא ועכשיו חזרנו לפלירטוטים קלים וכדומה.. אני, כמו שאמרתי לא מפסיקה לחשוב עליו! אז אני רוצה להשאיר לו איזה הודעת SMS קטנה רק להזכיר שאני כאן ושאני חושבת עליו אבל עדיין להיות לא לוחצת, נחמדה ומצחיקה... אולי לגרום לו לחשוב טיפה עליי ואולי גם להחזיר איזו הודעונת.. הרבה דרישות יש לי מההודעה הזו
))) אני לא יכולה לחשוב על כלום אז יאללה תזרמו איתי כי אני נואשת... כל הצעה תתקבל בשמחה גם אתם בנים, מה הייתם רוצה לקבל בהודעה מבחורה שאתם עדיין מחליטים אם בא לכם עליה או לא..?

magenta73

New member
לא יודעת אם זה רעיון כ"כ טוב

הוא אמר לך שהוא מעדיף שלא, אז נראה לי עדיף לא לבזבז אנרגיות במחשבות איך אולי כן, אלא פשוט להניח לזה.... באמת... נראה לי עדיף.

אישון36

New member
אנשים באמת שכחו

שצריך לשחק אותה קשים להשגה. הוא אמר שלא ? קחי זמן מסויים שבו את "ברוגז " איתו גם כן. אח"כ, הרי יהיו מפגשים רבים "תפשירי" מתי שהו....ואז תדברו על מה שהיה ולמה זה לא מתאים. ואז גם תביני איכן הכשל. אם תלחצי עכשיו תגעילי את השועה. אישון. מגעיל את השועה.

מסכימה עם דנית...

חולמת. גם מגעילה את השועה (אין גבול לדיסלקציה של האישון, ואנחנו צריכים להסכים איתו בלי להבין מה הוא אמר...) דנית- קרעת אותי.

ד נ י ת3

New member
../images/Emo25.gif

ואני חשבתי שזה רק העיברית שלי.... <דנית משחררת אנחת רווחה>

ufffnick

New member
אצלינו, בשכונה

שועה היה... אמממ... טוב, אין דרך פוליטיקלי קורקט להסביר את זה, אז.... השטח המת שבין הביצים (אשכים) לרקטום, נקרא שועה. איזור מאוד רגיש, ומאוד מצחיק כשמישהו (כן, זה מה שגברים עושים במקלחת בצבא) מצליח לתפוש קבוצת שיערות שם לבחור שלידו וטוען שישחרר ברגע שישרוק. (גם מאוד כואב, למי שבצד הכושל בשריקה...) אלה הם היו 60 שניות על עוד פיסת מידע מיותרת, שכנראה הייתם שורדים תקופת חיים בלעדיה. בוקר טוב

אופניק! באמת לא ידענו שאתה כזה...

זה מה שעושים במקלחות בצבא?? ואני חשבתי שעם ישראל לוקה בהומופוביות חמורה שלא מאפשרת מגע זכר באיברים אינטימיים של סטרייטים...

ufffnick

New member
המטרה מקדשת ומקודשת...

כדי לצחוק. אם ישלחו פסיכולוג או אנטרופולוג כדי להבין המון מהתופעות שיש בקבוצת גברים בצבא, היכולות לסתור באופן מוחלט סטריאוטיפים חברתיים בהרכב הטרוגני, אני מניח שהכל יתנקז לסיבה אחת שתסביר את התופעות. הצורך לפרוק בעזרת צחוק את העומס הנפשי והרגשי שהם עוברים במערכת הקלוקלת הזו. מעיין אינסטינקט של הישרדות הנפש, ממש בדומה לזה של הישרדות הגוף. וכן, במקרה הזה באמת כל האמצעים כשרים. (זו הסיבה שרבים מאנשי המילואים יכולים להעיד שעם לבישת המדים, הם מאבדים 90% מהיכולת האינטלקטואלית, 95% מהבגרות הכרונולוגית ונעשים עייפים, שבוזים, רעבים וחרמנים תמידית). אפילו שביזות יום א' בוקעת לה פתאום, גם אם זה חד יומי ביום רביעי...

ד נ י ת3

New member
בחיי,

לא יודעת מה אתם עושים שמה בצבא. אתם אמורים להלחם, לא? פלא שהפסדנו בלבנון?

ד נ י ת3

New member
לפחות ככה אני

מעשירה את הידע שלי. ואגב... אתמול היתה לך בייבי סיטר... אז????? שנחכה לאהוד אולמרט?

אישון36

New member
צר לי לציין

אני לא ידעתי שזהו המיקום המדוייק. וגם לא הכרתי את הינהגי השריקות בחדרה. בכל אופן בשבילי זה משפט פשוט וחסר משמעות , כמעט, אני מתאר לעצמי ששיערתי שזה מקום בסביבות פי הטעבעת - אבל זהו. בימים הקרובים (יום א') אני יוצא לשירות מילואים ואבחן את הסוגיה לעומקה. אישון. מגעיל את השועה.

למעלה