טוב עכשיו בצורה מסודרת.. מי מגיע מחר להופעה בתמונע? ומי שכן מוזמן לבוא להגיד לי ולאלעד שלום
ה המשינאית New member 4/10/07 #1 טוב עכשיו בצורה מסודרת..../images/Emo205.gif מי מגיע מחר להופעה בתמונע? ומי שכן מוזמן לבוא להגיד לי ולאלעד שלום
טוב עכשיו בצורה מסודרת..../images/Emo205.gif מי מגיע מחר להופעה בתמונע? ומי שכן מוזמן לבוא להגיד לי ולאלעד שלום
A A m 0 s New member 4/10/07 #2 אני בא - שולחן מס' 1 חוץ מזה בטוח תשימו לב אליי אני הכי קטן שם - בן 14
ה המשינאית New member 4/10/07 #4 ../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif אני ואלעד יחסית צעירים, אני (17.5), ורוב ההופעות של דנה בתמונע מלאות באנשים יותר מבוגרים אנחנו נישב שורה שניה באמצע, פשוט אפשר לגשת ולשאול אם זה אנחנו מהפורום
../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif אני ואלעד יחסית צעירים, אני (17.5), ורוב ההופעות של דנה בתמונע מלאות באנשים יותר מבוגרים אנחנו נישב שורה שניה באמצע, פשוט אפשר לגשת ולשאול אם זה אנחנו מהפורום
B BurningUp10 New member 5/10/07 #6 אממ בטח אהיה עם משקפיים כי אתצל לשים עדשות. נשבת בשולחן מספר 17. ואני בן 20
B BurningUp10 New member 5/10/07 #8 אז מי רוצה שאצרוב לו את הDVD? מי רוצה שאני אצרוב לו את הDVD? זה 99 שקל! סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אז מי רוצה שאצרוב לו את הDVD? מי רוצה שאני אצרוב לו את הDVD? זה 99 שקל! סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ב בהמה אדומה New member 5/10/07 #11 מותשת עדיין מאתמול [היהודים ואביב גפן בפסטיבל התמר, הופעות ארוכות והמון המון שעות נהיגה] אז בסוף לא אגיע, תהנו מי שהולך !
מותשת עדיין מאתמול [היהודים ואביב גפן בפסטיבל התמר, הופעות ארוכות והמון המון שעות נהיגה] אז בסוף לא אגיע, תהנו מי שהולך !