טוב, עכשיו לעמוד יפה בתור ולומר שלום לדודה...

טוב, עכשיו לעמוד יפה בתור ולומר שלום לדודה...

אווזה. אחרי שקפצתם כמו ילדים קטנים בכל פעם שדמותי הופיעה בחלון איזה שרשור, נראה לי שכדאי לעשות את זה רשמי, ולהכנס לשבת קצת אצלכם בסלון... כולה עברתי דירה לבית ממול... השכנים, וזה, הרגשתי שהכתובת על הדלת "הקיאה" אותי מתוכה (סינגלית?! אני?!! כבר שנה וחצי לא...), בקיצור, ברחתי מהבית. עכשיו אני חוזרת. בלי הבטחות לטווח הרחוק, ובלי התחייבויות, כן? אבל אם כבר בכך עסקינן- אז שלום לכולם... מה שלומכם?

כמה קבלות פנים את רוצה?

חכי חכי שאישון יבוא... אגב, ראיתי אותך שם אצל השכנים ולא הבנתי למה את לא קופצת לבקר קצת גם פה...

אישון36

New member
תמיד שמח על בואה

של חולמת. ועל אילו שכנים אתה מדבר ? אישון. סקרן.

Barvazoom

New member
../images/Emo140.gifשלומות לאווזה!!

בוודאי שאקבל אותך בברכה לאור היותך שייכת למשפחתי המורחבת... ../images/Emo118.gif (אין תמונה של ברווז או אווז לכן נאלצתי להסתפק בתוכי...חח...) ../images/Emo25.gif

היפכא, אני כל הזמן נעים ועושה נעים

רק התעניינתי, הרי עזבת כשנכסת לקשר אז חזרת כשיצאת מקשר? ועוד תהייה , ממש לא מקורית שלי למה יש אנשים שמרגישים צורך עז להודיע בתרועות ומחולות על פרישה מפורום ועל חזרה לפורום?

מעניין, כשמישהו מדבר על "נשים" או על "גברים".

או על "מזרחיים" או "אשכנזים" אתה תהיה הראשון לצאת חוצץ- אבל אתה כן יכול לדבר על "אנשים שמרגישים צורך עז... וגו'". יכולה לענות לך רק בשם עצמי: 1. לא נפרדתי מהפורום בקול תרועה, אתה מוזמן לבדוק את זה. א שבטח כבר בדקת, כמו שאני מכירה אותך... 2. חזרתי בקול תרועה כי זה כיף לקבל המון שלומים מאנשים שהתגעגעתי אליהם (וחוצמזה, ניסיתי לחזור בשקט אבל כולם התנפלו עלי בשרשור אחר, אז החלטתי לעשות את זה רשמי... כאמור- זה כיף).

dudusch

New member
אז...

תצא בחוץ עויין ../images/Emo88.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif

למעלה