טוב.....עכשיו תורי לחידון:

Tomer 123

New member
טוב.....עכשיו תורי לחידון:

החידות לא קלות, אני מודה, אבל בשביל זה לא צריך לברוח.....(-; 1. "כשרוצים ל', מוצאים ל'". מי חתום על המימרה? 2. מי מת אתמול בנוגה? 3. את מה חושחש הנחש מתכנן לשדוד? 4. למי יצאו זיקוקי דינור מהאוזניים ולמה? 5. למה מנצור לא נותן לילדים שלו לאכול 4 חודשים לפני הבחירות? 6. נגד מה טוב ערק תוצרת בית? 7. מה זה קרב נ' בנ'? 8. לאיזה כיתה העלו את הבת של חלפון? 9. איך אומרים מרשם בעברית? 10. לאן האינסטלטור הלך עם הברז?

ככה זה מתחיל, ואיפה זה נגמר?

3. חנות תכשט\יטים ברחוב אלנבי. 5. שיצאו רזים בטלויזיה. 6. חיידקיטיס? 8. ישר לכיתה ח'. 10. האינסטלטור? הוא לא בהתייעצות? הביאו לו ממטרה שמשפריצה כיוון אחד.

shuky63

New member
שמח לנסות

1.לא מבזיק לי כלום 2.כנ"ל 3.חנות תכשיטים ברחוב אלנבי 4.לראש המועצה אחרי שקסיוס נתן בוקס לבנין המועצה 5.שיצאו רזים בטלבזיה 6.חיידקיטיס 7.נשים בנקניק 8.ישר לכיתה ח 9.רצפט 10.לשטוף את הפנים

Tomer 123

New member
או סופסוף.....

אז נשארה רק חידה מס' 1.... יאללה חבר'ה לנסות

Tomer 123

New member
אה ועוד משהו.....

התשובה ל 6 לא נכונהיכול להיות שהשאלה היתה מנוסחת לא בברור, אבל אני אנסה לרמוז לכם: המילים "תוצרת בית" לא מופיעות ב"כבד אווז", אלא במערכון אחר....

אוי אני יודע מאיזה מערכון!

אבל פאק אני לא זוכר :/ אם לא יענו אני אבדוק P:

האגס 1

New member
מה שאני יודע:

1. "כשרוצים ל', מוצאים ל'". מי חתום על המימרה? 2. מי מת אתמול בנוגה? 3. את מה חושחש הנחש מתכנן לשדוד? חנות תכשיטים באלנבי 4. למי יצאו זיקוקי דינור מהאוזניים ולמה? ניחוש - אולי הקבלן ונטורה, שמוחרקה רוצה לעשות לבן שלו חתונה יותר מפוארת משלו? 5. למה מנצור לא נותן לילדים שלו לאכול 4 חודשים לפני הבחירות? בשביל שייצאו יפים בטלויזיה 6. נגד מה טוב ערק תוצרת בית? 7. מה זה קרב נ' בנ'? קרב נקניק בנשים 8. לאיזה כיתה העלו את הבת של חלפון? ישר ח' 9. איך אומרים מרשם בעברית? רצפט 10. לאן האינסטלטור הלך עם הברז? לשטוף את הפנים

sorek2

New member
העראק?

עראק תוצרת בית טוב מאוד נגד חיידקים... (מסייה לוין)

Yuvalenko

New member
נכון. ../images/Emo13.gif

חידון חמדמד... (על משקל פעטעט- נראה אתכם אומרים לי מאיזה מערכון זה "פעטעט"!)

Houndour

New member
ממה שזכורני ^^ ../images/Emo79.gif

2. פלינט 3. חנות תכשיטים, לא? 5. כדי שיהיו רזים וחוורים? 6. טפוי לא זוכר.. מחתונת הדמים נראה לי ^^; 7. נקניק בנשים ^-^ אתה יודע, נשים כשהן רואות נקניק, מה זה עושה להן.. 8. כתה ח' 9. רצפט 10. שאני אביא אמבטיה קומפלט לפה?? לא זוכר ;;

Yuvalenko

New member
נו הכל פשוט חוץ מהראשון!....

תתן ת'תשובה, בחייאת האמא שלך..(בלי הורים, בלי הורים..)

Tomer 123

New member
טוב נו....נכנעתי ללחץ.....

הקטע הוא מתוך "בזק שלום", ואומר אותו שייקה בתפקיד הקריין של בזק

Tomer 123

New member
זה רק גשש...

"בזק שלום" הוא מערכון מתוך התכנית האחרונה של הגששים "כוסות רוח"

Yuvalenko

New member
מה?!.. רגע.. אני ראיתי את כל כוסות

רוח. איך זה שפספסתי ת'מערכון הזה??.. תזכיר לי קטעים בבקשה..

Nighthawk ok

New member
עבר במייל לא מזמן

בזמן החלפת המספרים הסלולרים עבר המערכון הזה במייל.

Yuvalenko

New member
אם אתה חושב שהבנתי למה אתה מתכוון,

אתה טועה. טעות. טעה טועים טעות טעה טעיתם טעות טעה טעינו טעות..

למעלה