טוב עכשיו תפוז ממש מרגיזים אותי!!!!

EyalGoor

New member
טוב עכשיו תפוז ממש מרגיזים אותי!!!!

אני לא מפסיק להתלונן פה שרק הצ´אט של תפוז לא עובד!!!!!!!! מה הבעייה אצל תפוז??? אולי היא אצלי במחשב???? אמרו לי לשלוח אי-מייל לאיזה מישהו אבל כמובן שאף-אחד לא החזיר לא שציפיתי לה גם...... מה שתפוז עושה לי זה ממש חוצפה!!!!!! אי-מייל מסכן קשה לכם להחזיר?????? אולי תפתרו לי את הבעייה המטרידה הזאת????? אבל למה לתרוח ממילא הם הם ישימו *** על ההודעה הזאת כמו כל הקודמות!!!

poet

New member
לא זכור לי שמישהו היה זקוק לעזרה

ולא נענה. בכל אופן שלח אימייל עם הבעיה ל [email protected] , אנחנו בדרך כלל שולחים בחזרה אימייל בתוך שני ימי עבודה עם קובץ פיתרונות כללים והסבר עם צילומי מסך מה לעשות. , או מפנים אותך לגורם המטפל. אייל , וכולם , במידה והבעיה מציקה לכם באמצע הלילה , ואתם חייבים פיתרון מיידי ודחוף! אתם יכולים לפנות לספקית האינטרנט שלכם רובן תומכות 24 שעות ביממה ללא תשלום (בחלק מהספקיות אין תשלום אף על עלות השיחה). רוב הספקיות כיום ערוכות להתמודד עם בעיות של אי ראיית אתרים , ג´אוה ,צ´אט , הם ישארו איתך עד שהבעיה תסתדר זה חלק מהשירות שהן נותנות ורוב האנשים לא מנצלים אותם. כמוכן מבדיקה אחרונה שביצעתי הצ´אט עובד מצויין לכן הבעיה היא איפה שהוא בין השרת של הצאט למחשב שלך ברוב תקלות התקשורת איננו מסוגלים לטפל , אולם חשוב לנו לדעת בדיוק איפה אנשים נתקעים ,אנו אף פונים לספקיות במידה והצאט ממשיך לא לעבוד לאנשים מסויימים. מקווה שהייתי לך לעזר .

פגעסוס

Well-known member
הוא מנהל הצ´אט...

וניתן לעשות שכמה אנשים יהיו כחולים (כמו למשל בפורומים עם שניים ויותר מנהלים..)

לא חייב להיות התאמה.

כנס לפורום טלויזה, המנהל התורן שם שכתוב למעלה מהפעם האחרונה שאני נכנסתי או "יואב טוקר, פרי", או שזה כבר "אמא של אדיר מילר"... בכל מקרה ישנם שם מספר מנהלים ואין בהכרח התאמה בין מה שכתוב למעלה למציאות - לפעמים זה גם לא מעודכן. בכל מקרה מנהל הצ´אט כמו הנהלת הפורמים הוא עובד תפוז ובעל גישת ניהול לכל הפורמים בתפוז, על כך הוא מופיע בכחול.

EyalGoor

New member
אני יודע שהבעייה במחשב שלי

אבל כבר שלחתי אי-מייל עם תיאור הבעייה. הבעייה היא שכשמתי שאני נכנס לצ´אט וכתוב לי: "מתחבר לשרת, אנא המתן..." לא משנה כמה אני ממתין וממתין פשוט זה נשאר ככה עד שאני מתייאש ויוצא... ותאמין לי אני חיכיתי המון זמן!!! והמון פעמים!!!

במידה ולא קיבלת תשובה תוך

שבוע, כנראה כי האימייל לא הגיע. שלח שוב ל: [email protected] בהצלחה!

למעלה