טוב על הבוקר אבל אני חייב להתיעץ

marlboro man

New member
טוב על הבוקר אבל אני חייב להתיעץ

אז ככה....... לפני שלושה שבועות הכירו לי משהיא.....( עד פה סטאנדארטי שיגרתי) בחורה טובת מראה חמודה אינטיליגנטית בדיוק באותו ראש שלי יוצאים מבלים הכל זורם על מי מנוחות! אחרי שבועיים החליטה העלמה ש.זה לא זה .......אמרתי לעצמי סבבה לגיטימי והיא טרחה והסבירה שזה לא אני זו היא ושאר משיפטים נדושים שכאלו שכולנו מכירים. אבל!!!!!!! מכיוון שההתרשמות שלי ממנה היתה של כנות אמיתית ואני יודע שיש סיטואציות כאלו ואחרות בבית הנחתי שהיא אכן צריכה את הזמן כפי שהיא טענה ונתתי צעד אחורה! עבר שבוע שלא שוחחנו והחלטתי להתקשר.באותה שיחה היא שוב חיזקה את הטענה שאני חמוד ומקסים וכו´ וכו´ אבל הבעיה היא אצלה והיא צריכה את הזמן.! עליי לצין שהשיחה שיזמתי הייתה על מנת לראות מה שלומה ומה עינינים ולא על מנת לנסות להחזיר אותה אלי למרות שלא הייתי מתנגד לעניין בכלל! אבל כבודה רצונה השיחה הסתיימה בהבטחה שניפגש בשבוע הבא ( כלומר השבוע הזה) לכוס קפה נחמדה ולא מעבר ! מכיוון שהיית עסוק מרבית הבוע וסופ"ש צופן בחובו תוכניות אחרות ולא שוחחנו במהלך השבוע אמרתי לעצמי נהיה בסדר נתקשר ונאמר לעלמה שאני לא אוכל להיפגש איתה השבוע ואם לא איכפת לה לדחות את זה לשבוע הבא.! עד כאן בסדר נכון?? ( כן גם אני חשבתי ככה ) מהון להון הרמתי טלפון ב סביבות השעה 20:30 לעלמה הנידונה למכשיר הפלאפון שלה ואמא שלה עונה לטלפון מוסרת שלי שהעלמה ישנה מכיוון שחזרה עייפה מהעבודה אבל היא תמסור לה את ההודעה ואיחלנו ערב טוב ככלי הנימוס וניתקנו את השיחה! רצה הגורל והעלמה גרה לא רחוק ממני ולבר שלי שגר באותו הישוב יש חנות חיות ואני נתקעתי בלי מזון לילדה החמודה שלי החלטתי לקפוץ אליו ולהביא ממנו שק של אוכל עלמ נת שבוקסרית של 40 קילו לא תקבל התקף רעב באמצע הלילה ואני אקום חסר גפיים או משהו בסיגנון! נתתי קפיצה לחבר עניין של 5 דקות נסיעה ונסענו למחסן להביא שק של מזון משובח לבת טיפוחי הדרך למחסן עוברת דרך הבית של העלמה וכשאני חולף (וכל זאת אני חייב לציין עם תחושת בטן מוזרה ש.משהו לא מסתדר לי מה פתאום אמא שלה עונה לטלפון?? הסלולארי זו לא ילדה בת 12 אלה בת 24 ) על פני ביתה שוד ושבר מה אני רואה ........את העלמה עדיין לבושה במדים עומדת במטבח הצופה אל הכביש עם ויטרינות גדולות אחרת לא הייתי רואה משוחחת עם אמא ! את התחושה שעברה לי בבטן אני מניח שכולם מכירים באופן כזה או אחר החלטתי להתחכם וחסמתי את מספר הטלפון שלי והתקשרתי שוב וכל זאת כשאני רואה את המתרחש וחבר שלי לידי ושוב הפלא ופלא הפעם אבא שלה עונה לטלפון! כמובן שניתקתי את השיחה והמשכתי בדרכי ולעיסוקי! עכשיו אני שואל את עצמי............ למה לכל הרוחות לעשות כזה דבר?? לא מתאים תגידי אין בעיה אני ילד גדול ויודע לקבל לא כתשובה דבר שני אני עדיין חוכך בדעתי להתעמת עם העלמה ובינינו אני אוציא אותה ממש קטנה אחר כל ההתפארות שלה על כנות ואמיתות בכל סוג של מערכת יחסים!!!! מה אתם אומרים??? שלכם marlboro man\joe camel המאוכזב !!

MemphisRaines

New member
במילים פשוטות היא מתחמקת

אם תמישך לנסות ולרדוף אחריה רק תתעצבן יוצר ותרגיש פגוע יותר מה שאתה צריך זה להמשיך הלאה אם היא מעוניינת היא תתקשר אליך ואם היא לא אז כל עימותץ והתעמתות לא תעזור שרון

נו וואי

New member
בבקשה,אל תכביר מילים ואנרגיה

על המקרה הזה. בחורה "קטנה" זה כבר ברור. אם ככה היא מתמודדת עם הדברים,יום אחד היא כבר תמצא מישהו שיעשה לה אותו דבר ואז היא תכתוב על כך בפורום ותבקש הבנה וסימפטיה. החיים חזקים בלימוד אבל למה לך ליהיות המורה שלהם...? תמשיך בדרכך ובכייף.

ליאן.

New member
אוף... כמה טעויות

אתם יוצאים, הכל סבבה ואז אחרי שבועיים, היא מבקשת פסק זמן או שהיא אומרת שזה לא זה או שניהם.. אתה מקבל את הדברים וכבר אחרי שבוע אתה מתקשר. למה ? אני במקומה לא רק שהייתי נלחצת אלא גם הייתי רותחת מעצבים.. אותי, סיבת ההתקשרות לא היתה מעניינת, הרי סיבות יש לרוב. אם אני הייתי מבקשת זמן, והצד השני הסכים לכך, הייתי מצפה שהוא גם יכבד את הבקשה. לאחר שבוע.. שוב אתה מתקשר.. נשמע שאתה די לחוץ עליה, אבל קשה לך לראות את הדברים מהצד שלה.. יש לה כל מיני "סיטואציות כאלו ואחרות בבית" ושמת לב לכך, אבל אתה מסרב לתת לה את הספייס שלה. זה די מעיק, לדעתי. ולסיום - לבלוש אחריה? זה היה באמת מיותר. אם היא לא רוצה לקבל שיחות - מכל סיבה שהיא - זכותה. להוכיח שהיא ´שיקרה´ או ´התחמקה´ או בכלל לרצות לבדוק כאלה דברים, זה משהו שרק יכאיב לך וסביר להניח שזוהי גם תחילתה של אובססיביות נחמדה.. הכדור במגרש שלה. אם היא תרצה - היא תתקשר, אם לא - אז לא. אם קשה לך לתת לה את פסק הזמן הרצוי, לא היית צריך להסכים לכך מלכתחילה. תוכל להחליט שאתה לא מעוניין ו/או שהיא לא רצינית, לנסות לשכוח ממנה ולצאת עם אחרות (לא צריך להתקשר ולדווח לה על השינוי).

marlboro man

New member
ליאן?? טעויות??

מצטער לא לא רואה פה שום טעויות ! הרעיון של להישאר בקשר היה שלה ולא שלי הרעיון להיפגש לכוס קפה שבוע אחרי היה שלה ולא שלי ולגבי בילוש אחריה נכון את צודקת אין לי דברים טובים יותר לעשות מלבד לבזבז את זמני במרדפי שווא אחרי בחורה ! כנראה שלא קראת את הכתוב כמו שצריך רצה המזל וראיתי את מה שראיתי לא בלשתי ולא חקרתי ( למרות ש..אין דבר פשוט יותר מבחינתי ונתן יודע למה אני מתכוון תחום עיסוק שלי לשעבר) בקיצור יקירתי זכותה המלאה לא לרצות לשוחח איתי נכון אבל בין זה לבין התחמקות שמתאימה לילדים בכיתה ה´ נו מה אני אומר לכן בנות לפי ליאן זה לגיטימי ביותר וחבל שכך!!!! לדעתי יש דרך וצורה להתבטאות ולהתנהג !! אבל היי אני מוזר בדרך שכזאת!!!

ליאן.

New member
אוי נו באמת

ממש לא אמרתי שההתנהגות שלה לגיטימית או בוגרת.. אבל היא בהחלט מובנת. לא בטוח שהיא ניסתה להתחמק ממך, הרי התקשרת בשיחה לא מזוהה והיא לא יכלה לדעת שזה אתה.. ובכל זאת ענה לך אביה, נכון ? מכאן נובע שיש סיבה כלשהי שהיא איננה חפצה לענות לטלפונים. למה אתה חושב שזה בגללך ?! היא אמרה שיש לה בעיות עם המשפחה, אולי זה קשור בהם ? אולי הם לא מוכנים שהיא תצא עם בחורים ואולי הם מסננים לה את שיחות ???

למעלה