טוב על ה

טוב על ה../images/Emo23.gif

שלום לכולם! פעמים מעטות שכתבתי פה והגבתי אבל אני עוקבות בקביעות אחרי הפורום הנהדר הזה וברצוני לשתף אתכם בסיפור שאותי אישית ריגש. משפחה בעלת שלוש ילדים, מצבם הכלכלי לא מי יודע מה ויש להם כלב נפלא בן חמש. הכלב שהיה נורא קשור לבנם הבכור בן העשר חלה במחלה שאם איני טועה משהו כמו מכת קרציות, הקרציות שנכנסו לדמו של הכלב התחילו לדרדר את מצבו, המשפחה שכל כך אהבה את הכלב הנפלא הזה טיפלו בו בכל דרך אפשרית, אפילו הוטרינר ביצעה עירוי מכלב אחר שהורדם לצורך העניין (לא הרדמה לצורך המתה) וכמובן שלכלב השני לא קרה דבר, הוא התעורר והתאושש. הכלב שעליו אני מדברת הצליח ליצב במעט את מצבו והוא שוב הדרדר, המשפחה עשתה כל מה שביכולתה, וכל בדיקת דם עלתה להם בסביבות המתאיים ועשרים שקל, ומדובר לא בבדיקה אחת אלא למשך תקופה מסויימת למעקב אחר הנעשה. במשך שבועיים ניסו להציל את הכלב והוצא על הטיפול כאלפיים שקל, לצערי הכלב נפטר ולא ניתן היה לעזור לו. רציתי לשתף אתכם בזה כי כששמעתי שהכלב נפטר ישר העלתי את השאלה "לא יכלו לטפל בו כמו שצריך!?" וכשסיפרו לי את זה ממש התרגשתי , ממש מחמם לי את הלב לדעת שיש אנשים שאכפת להם, ולא חסר כאלה, ויש לעומתם אנשים מזוועים שלצורך העניין נקח את השכנה שלי לדוגמא שלוקחת כלב למטרות שעשוע של הילדים, לא מטפלים בכלב , אין לו אוכל, אין לו אפילו קערת מים, הם מרביצים לו וזה שובר אותי מבפנים, הדבר האחרון ששבר את גב הגמל היה שהם השאירו את הכלב בגשם הנוראי (לא מדובר על התקופה האחרונה) וכולו היה מסכן והם עוד צעקו עליו על זה שהוא בוכה ליד הדלת, אז אני יודעת שיהיו כאלה שיהיו נגד הרעיון אבל פשוט לקחנו את הכלב הזה שהתגלה ככלב נהדר ומאוד ידידותי , לקחנו אותו , טפלנו בו, האכלנו אותו, רחצנו אותו ומצאנו לו בית שידענו ששם יהיה לו הכי טוב שרק אפשר. ואנשים כמו השכנה הזאת לא חסר, לכן הסיפור שרשמתי למעלה , הייתי חייבת לשתף אתכם בזה כי אני יודעת שלי אישית זה עשה רק טוב בלב למרות שהכלב נפטר. יום נפלא לכולם! וניל

Gal-Mo0D

New member
תמיד נחמד לשמוע סיפורים כאלה ../images/Emo70.gif

מגיעה להם הקפצה !

shanty.G

New member
../images/Emo96.gif מתוק(ה) לשעת ערב מאוחרת

שני המקרים עליהם סיפרת מרגשים מאוד
על אף הסוף העצוב של הכלב החולה, מרגש לשמוע על קירבה כזו של האנשים במחיצתם גדל וחי, ועל האהבה הרבה שקיבל מהם עד הסוף. מקרים רבים מסתיימים הרבה יותר מהר, כאשר האנשים מבינים מה כרוך בהצלת הכלב (או החתול) ומחליטים לשים קץ לחייו כאשר עדיין יש סיכוי להחלמה
נפלא שהוצאתם את הכלב מידי השכנים, למה נגד הרעיון? זוהי ממש חובה להתערב במקרים כאלו; כל הכבוד

איך אפשר אחרת...

הכלבים שלנו הם בדיוק כמו הילדים שלנו. קיצרנו את ירח הדבש שלנו בגללם, ובימים האחרונים שחנו שם חשבנו רק עליהם... שתבינו, היינו בתאילנד, באחד האיים היפים בעולם - קופיפי - וכל מה שיש לנו בראש זה מתי נראה שוב את הכלבים...

אחותי את !!!!../images/Emo45.gif../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

אני נגד הרעיון שהשכנה שלך לא קיבלה מכות דווקא... הייתי רוצה להשאיר אותה מחוץ לבית ולצעוק עליה כשהיא בוכה.

תודה לכולם ../images/Emo13.gif

חשבתי שיהיו כאלה נגד הרעיון כי בכל זאת היא הבעלים החוקיים שלו (או שאולי לא ממש) .. אז בכל מקרה לא רציתי לקחת סיכון. ונפלא לשמוע שיש עוד אנשים משוגעים כמוני שבטיולים בחו"ל חושבים על הכלב.. או לחילופין צועקים לו את השם בטלפון רק כדי לשמוע אותו נובח וזוכר מי אוהב אותו.. והשכנה הזאת, בה טיפלנו, לא פעם ולא פעמיים הזמנו לה משטרה, לא שהם עשו הרבה אבל זה הפחיד אותה קצת..
לילה נפלא לכולם
ונילה

hatul

New member
סיפורים מאוד מרגשים :}

ב-BBC Prime יש תוכנית על מחלק בעלי חיים (RSPCA כמדומני) ששם יש כח שיטור אשר מגיע לבתים שבהם יש התעללות בבעלי חיים ולוקחים אותם למרכז החלמה ולבית חם. אני מקווה שיום אחד יקום גוף כזה בארץ... (וכן, אני חדש בפורום..)

תוכנית נהדרת!

אני לא בטוחה אבל ראיתי אותה היום.. על שיקום כלבים.. ונורא הצטערתי על הכלבה היפייפה שרוצים להרדים כי היא לא מתאימה.. ואם איני טועה אז פעם הייתה תוכנית נהדרת בשם "בית חולים לחיות" או בית חולים לבעלי חיים.. משהו כזה, לצערי לא עקבתי בתקופה האחרונה אחר הסדרה ואני לא יודעת לאן היא נעלמה.. וברוך בואך לפורום
(עוד מי מדברת.. אני בעצמי חדשה פה למרות שעקבתי אחריו הרבה זמן.. ) לילה נפלא לכולם
ונילה

למעלה