טוב, פעם אחרונה שאני מזכירה את זה!!

טוב, פעם אחרונה שאני מזכירה את זה!!

מיפגש פורום בכיכר... מליון הודעות היו על זה, אבל לא ניראה לי שבאף אחת מהן הצלחנו ליסגור משהו. אז ככה - כל מי שבא לכיכר ורוצה להיפגש שיישלח את הפלאפון שלו לדניאל שאם אני לא טועה עושה לנו דף קשר, כדי שכולם יכולו לדבר עם כולם.... ואמרו שיהיה זמן חופשי להיסתובב, אז ניפגש בזמן הזה. אבל, צריכים ליקבוע מישהו אחד או שניים שיארגנו הכל, ייקבעו מקום ושעה מדוייקים, ושאליהם ייתקשרו כולם לישאול מה קורה. אז אם יש אנשים שרוצים לארגן שיגידו (דניאל???), ואם לא אז אני אשמח לעשות את זה... ואם למישהו יש רעיונות יותר טובים, או שסתם לא בא לו שזה יהיה ככה, אז שיגיד. ואם איך שאמרתי בסדר מצידכם גם תגידו. וזו פעם אחרונה שאני מזכירה את המיפגש הזה!!!!
נועה. נ.ב ראיתם ששוב שינו את הצבעים בתפוז? איזה מכוער זה... אבל לפחות הורידו את הפרסומת מהצד.

י ע ל 2

New member
לשלוח לדניאל??

אני לא ממש חברה פעילה בפורום אבל בכל זאת הייתי שמחה להפגש....

אוקיי...

כדי שנצליח לארגן משהו אני צריכה את הפלאפונים של כולם אני יארגן דף קשר ואשלח לכולם ואז הכיכר נראה איך הכל מסתדר מתי יש זמן חופשי ואני יעביר את הקשר לראשון והוא ימשיך להעביר אותו וככה כולם ידעו באיזו שעה ושם כבר אני אראה איזה מקום יהיה הי מאורגן ומסודר בשביל כולם. גם אין לי בעיה לארגן את זה כי אני בלי חניכים!!!! יש!!! אז תתחילו לשלוח לי פלאפונים כי זה לא יילך אם לא תשלחו! ועוד משהו גם אלו שלא הרבה זמן בפורום ואלו שלא משתתפים הרבה כוווולם מוזמנים אז אל תרגישו לא נעים סבבה? סבבה! ועכשיו לקטע שאני מתלהבת ממנו כמה כמה ימים!! יש לי עכשיו 31 חולצות צופים!!!!!!!!!! (!!!) איזה אדיייייר!!! קיבלתי 18 חולצות חדשות !!! =) של טונה שבטים יש לי גם של מצדה וגם של העמר וגם של יונתן של אלון ורכסים ואריאל וחלוצי הנהגות ומשואות ולהבות והנהגות אחרות ועוד ועוד ועוד!

לא יש לי ישנות שלכם

אני לא זוכרת, קשה לזכור 30 חולצות חחח.... אה סליחה 31... אבל נכון הציטוט שלך בפרטים האישיים אז למודיעין יש חולצה שרשום עליה "שבט מודיעין" חח.. סתם רשום :"ירושלים מסתבר שזאת הבירה הטובה הכולם..."

יא בת זו*ה! מאיפה כ"כ הרבה חולצות??

18?????? כל החיים שלי לא חלמתי על 18 חולצות... מאיפה קיבלת את זה? ואם יש לך כ"כ הרבה את באמת יכולה להביא לי 2 תמורת אחת...
וסבבה, תארגני את זה את. אז שכל מי שלא ידע איפה, באיזה שעה, שלא העבירו אליו קשר, או שסתם כי בא לו לדבר, מוזמן להיתקשר לדניאל לישאול... נועה.

קיבלתי 18 חדשות

קיבלתי אותם מארז (זה שצעק עליי בגלל העט...) וכולל ה-13 שיש לי כבר בבית (לא כולל כפולות) חישוב קל- 31 חולצות אני ממש עשירה בחולצות!!!!! ותשכחי מזה אני מחליפה איתך חולצה אחת

דניאל, בואי תעשי משהו לטובת האנושות

ותיתני לי קצת מהחלוצות הכפולות שלך? תחשבי שעשית מעשה טוב לאיש ניזקק... מה דעתך???? אני בקושי יש לי 11 חולצות.... בבקשה.... נועה.

אמממ... תני לי לחשוב על זה...

לא! מה את חושבת שקיבלתי אותם בחינם? טוב כן, אבל זה כי אנשים מעריצים אותי חחחח... תראי עוד שנה מחנ"ק לכי תדפקי חולצות מאיפה נראה לך כל החולצות שקיבלתי? (מה נראה לך הוא קיבל אותם במתנה?)

yuyu yop

New member
ווי דניאל איזה...

איזה יש לך של יונתן? הסגולה של המחנ"ק? הירוקה של היומלדת?

למעלה