טוב, פעם אחרונה שאני נכנסת לפורום

טוב, פעם אחרונה שאני נכנסת לפורום

הזה ורק רציתי להודיע שממש התאכזבתי מהאנשים כאן. מילא, תאהבו מוזיקה מזרחית עד מחר (בעיה שלכם....), אבל לדבר ככה על אשכנזים? ועוד מנהל הפורום? זו באמת אכזבה, ואתם אפילו לא טורחים להסיר ת´רושם השלילי שכמה אנשים קיבלו עליכם. קחו לתשומת לבכם, ותרגיעו עם הדיבורים על פריקים, כי זה יותר טוב מערסים, כבר אמרתי? פריקית גאה

תראי, כל אחד אומר את הדיעה שלו,

בשביל זה יש את הפורום. ולא שיש לי משהו נגד אשכנזים פשוט אני מזרחי, ולמזרחי יש אופי אחר ודרך התנהגות אחרת מאשכנזים ואמרתי פשוט את דעתי. צר לי שאת עוזבת... ועל זה שפריקים יותר טוב מערסים- יש לי משהו מאוד גדול להגיב אבל אני לא יגיב כי את סתם תתעצבני. אבל זה משהו שחוויתי על בשרי מס´ פעמים. אני מקווה שתחזרי בך ותישארי איתנו בפורום. משה

ש י

New member
איזו התנהגות אחרת?

משה המנהל, אולי תספר לנו איזו התנהגות אחרת יש למזרחיים מאשכנזים? למשל- מזרחיים הולכים מכות ואשכנזים מזיינים את השכל? מזרחיים גברים ואשכנזים הומואים? למזרחיים יש מוזיקה אחלה (אבי ביטר) ולאשכנזים מוזיקה חרא (שלמה ארצי)? מזרחיים כותבים בשגיאות ואשכנזים כמו פרופסורים? אני חייב לדעת כדי להבדיל ולא להתבלבל.

הא יענו אתה בא לרדת עלי?

יש דרך התנהגות שונה. לא יודע איך להסביר לך. לא עולה לי דוגמא עכשיו בראש.

אור בת 18

New member
צהובה מה את לא מתביישת?!?!?!?

הקדשתי לך שיר של אביב גפן וזו התודה שלך??? ככה את הולכת??? חיחיחי סתם עכשיו ברצינות רגע... את צודקת בקשר לקטע של האשכנזים וזה... ובגלל זה את צריכה להשאר את יודעת למה? כדי להסביר פה לכמה אנשים שעדיין לא התבגרו ושופטים אחרים לפי העדות שלהם שמה שהם עושים זה טעות... אה ועכשיו בקשר לערסים-פריקים את אומרת שפריקים יותר טובים מערסים? פחחחחחחחח אני בכלל לא אתכווכח איתך כי לא אלה טובים ולא אלה אבל עזבי חפיף ואםםםםםםםם כבר עדיף ערסים אבל עזבי... את פריקית??? את גאה??? אז יאללה תשארי פה בחייאתתתת תשארי!!!!!!! (זה לא היה בציניות!!!)

למעלה