טוב צ´ולס

Honey B

New member
טוב צ´ולס ../images/Emo39.gif

אותי את כבר מכירה (זאתי אני, הדס...) בכל מקרה ספרי לי באייסי על ההוא... יאללה ביי, הדס

chill-chill

New member
אני אספר כששתינו נהיה אונליין

רק שזה עלול לקחת forever בערך
ואני לא יכולה להתאפק, אז אני אכתוב בינתיים כאן, גם כדי שכולכן תדעו
אז הכרנו באיזשהו פורום מוסיקה איפשהו
, והוא די ניסה להתחיל איתי פעם אחת, אבל זה היה יותר מבדר מאשר מקומם (הפורום ההוא ידוע ביחסיו הטובים בין החברים הקבועים, אבל עדיין- אף אחד מאיתנו לא אוהב הודעות רומנטיות בינינו לבין עצמנו שם). ולפני חודש בערך נכנסתי לפורום לבדוק הודעות, וקלטתי הודעה ממנו, שבין השאר כללה את השורה: "צ´ילי, תסכימי להיפגש איתי בין ___ ל____ ל
וקולה?" (הקווים זה שמות של מקומות, ואני מעדיפה לחסוך את זה מכן לבינתיים
). בכל אופן, אחרי שחשבתי המווון, השארתי לו הודעה אופליין שאני צריכה לחשוב על זה. אחרי כמה הודעות לכל כיוון באופליין, החלטנו שאנחנו נפגשים. יום לפני הפגישה המתוכננת דיברנו בטלפון, והקול שלו פשוט מקסים
יצאנו במוצאי שבת לפני שבועיים לארוחת ערב, הוא אסף אותי מהבית (וההורים שלי התלהבו ממנו). כצפוי, אכלנו
ושתינו קולה, ומאוד נהנינו. המשכנו לדבר בטלפון כמעט כל יום (בזמן האחרון זה כבר כל יום), וביום שלישי האחרון שוב נפגשנו, הפעם לסרט, "מולין רוג´". שנינו לא אהבנו את הסרט (בלשון המעטה), אבל נהנינו לצחוק על שאר הצופים (כל אחד היה יותר מוזר מזה שנכנס לפניו
) ולזהות את כל השירים שבסרט (אבוי לאירוניה, אחרי הכל הכרנו בפורום מוסיקה...)
ואז הוא לקח אותי הביתה, וכאן מגיעים הפרטים שיבואו באייסיקיו כבר
וקצת עליו: בן 18, בערך מהאזור שלי (לא יותר מדי רחוק, אבל גם לא מספיק קרוב
). נראה לא רע בכלל, אוהב המון מוסיקה, בדיוק כמוני
ואנחנו מאוד אוהבים להשתטות ביחד ובכלל
והערה אחרונה: הכינוי החדש של צ´ילי הוא: צ´ילצ´יל. אם בא לכן להדביק לי כינויים, אז צ´ולס זה פאסה. צ´ילצ´יל הולך חזק
יום טוב, צ´ילי

Honey B

New member
אהה... אוקיי צ´ילצ´יל ../images/Emo97.gif

הלוואי עלי יש אצלנו י"ביתניקים שווים ביותר אבל אין לי אומץ להתחיל אותם
טוב אין מה לעשות.... הדס

למעלה