טוב... ציור חדש אנשים

The Crusader

New member
טוב... ציור חדש אנשים

מכיוון שאני שואף להיות פנסילר גדול בעתיד כמו לדוגמא לניל פרנסיס אז החלטתי לצייר ציורי עפרון בלי דיו בלי צבע רק עפרון בכל אופן כששמעתי שהאולינג וולף חיפשו ציירים הכנתי תיק עבודה לשלוח להם אבל מכיוון ששמעתי לאחרונה שהם דיי פשטו רגל ולא מחפשים יותר (אם הם כן אני אשמח שיודיעו לי בפורום על זה) אז החלטתי לפרסם כאן את ציורי הפינאפס ואחר כך גם את הקומיקס של 4 העמודים כמו שהם ביקשו... בכל אופן הפינאפ הראשון שלי הוא בהשראת the call of duty קומיקס באמת מדהים! תהנו שלחו תיקונים אם בא לכם...

yonabarak

New member
הגיע הזמן להשקיע בספר אנטומיה

הפנים טובות, אבל התנוחה חלשה, והוא רזה ביחס לידיים והרגליים העבות. וגם ללמוד לסרוק כמו שצריך, או לעבד את זה בפוטושופ כך שיהיה יותר קונטראסט.

Emblem Wearer

New member
the call of money

מאוד מצער אותי ש"מארוול" מנסה לעשות רווח קל בעקבות ה- 11 בספטמבר. ספרי המחווה הראשונים שהופיעו כתגובה ראשונית ו"ספונטנית" היו ראויים, אבל זה כבר מוגזם. לא לא מדבור בפטריוטיות לשמה אלא יותר במה שנקרא THE AMERICAN WAY -OF CASHING IN. חוצמזה, מילא ההשפעה העצומה שיש לתרבות האמריקנית עלינו (ועליי באופן אישי) - אבל לדעתי יש די טרגדיות וסיפורי גבורה הרבה יותר מעניינים דווקא בארץ אם אתה מתכוון להתעסק בז´אנר זה. בוא נקווה שלא יהיו יותר מקורות "השראה" דוגמת ה11 בספטמבר או הפיגועים.. טוב, אחרי שהתלוננתי כמו בן מאתיים, לביקורת: הקומפוזיצייה עניינית ופשוטה, הדמות במרכז משתלטת על חלל התמונה באופן אפקטיבי. האנאטומייה לא מפריעה לי יותר מדי, ברור שיש מה לשפר ואת זה אפשר לעשות רק באמצעות רפרנס (תמונות, ירחוני אופנה, צילומים מסרטים). ספר אנטומייה יעזור לך ללמוד את המבנה הבסיסי (והמורכב) של גוף האדם, אבל בשביל לצייר רקעים, בגדים, אפקטי תאורה וכו´ צריך מקורות אחרים. בנוסף לזאת, צריך לבדוק התאמה בין מקורות האור (האש), לבין הצללים - נדמה לי שצריך לדייק יותר. לסיכום: סה"כ אהבתי, מחכה להמשך.

Emblem Wearer

New member
לוגן, ניסיתי...

ניסיתי לשפר קצת את החדות של הסריקה באמצעות "פוטושופ" כך שכל שאר באי הפורום יוכלו להנות מעבודתך. מקווה שלא עשיתי עוול ניסיתי לא להגזים בקונטרסטים. העבודה של לוגן מצורפת - ביותר קונטרסט

apathic

New member
טוב שעשית את זה

כי התמונה המקורית לא עולה לי מסיבה כלשהי... (X) בכל מקרה... אני רואה השקעה רק בכבאי עצמו, והאמת שזה קצת הצחיק אותי איך שהוא מחזיק את הדובי. אני מרגיש די דביל כי זה ממש לא מצחיק... אז תסלחו לי בבקשה...

The Crusader

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אהבתי תודה על הביקורות בקשר לאש (נקודות אור) מי שאמר את זה צודק העניין הוא שקודם כל ציירתי את הכבאי פשוט בתור אדם עצוב ואחר כך הוספתי את הדובי ואת הרקע כלומר היה לי רק רעיון בקשר לכבאי ולכן גם הרקע פחות מושקע (כמו בכל ציורי בעיה אני חייב לעבוד על זה) בכל אופן הרגליים והידיים הם בסדר לדעתי כלומר המכנס פשוט רחב נורא (ככה הוא היה מצוייר מבחינת רוחב בקומיקס) אבל אם זה לא נראה טוב אז לא משנה צריך לשנות בכל זאת רק רציתי לציין שדווקא חשבתי על זה ופשוט הנחתי שהבגדים רחבים ולכן זה צריך להיות ככה בקשר לסריקה אני יודע!!! משום מה הוא משנה את הלבן ללבן ירוק כחול מחריד והורס לי אני לא יודע איך לשנות את זה אמבלם... איך הפכת את זה ללבן??? ובכל אופן כל הסקיצות שכבר סרקתי יראו בגוון הזה סליחה מראש אאא כן ותודה על הביקורות ^_^

Emblem Wearer

New member
אופס גדול...

נתתי את הקרדיט ואת הביקורת על העבודה ל"לוגן", כשכל הזמן הזה היה מדובר בעבודה של CRUSADER. סליחה, קורה, טועים... בכל אופן, בהתחשב בגילך, קרוסיידר, העבודה בהחלט מרשימה !

chatenoire

New member
תגובה

תודה לגל (נכון?) שפרסם את הציור המשופצר, כי גם לי הקובץ לא עולה. אכן, הכבאי מושקע ביותר מבחינת פרטים, אבל לפני שמתחילים לשקוע בפרטים כדאי ללמוד היטב את המבנה הבסיסי ביותר של גוף האדם, כפי שיונה כבר הזכיר. הבעיות העיקריות שאני רואה הן בכתפיים וברגליים, שנעשות גדולות למדיי יחסית לגוף. מומלץ גם ללמוד את הגוף ואת הפנים שלך טוב במראה כדי לבחון הבעות פנים ותנוחות שונות שרוב ספרי האנטומיה לא יציגו (אלף מסתובב ושולח קדימה יד עם חרב, היא דוגמא אחת). הבעת הפנים של הכבאי טובה, אבל היתה יכולה להיות טובה וריאליסטית יותר. דבר אחרון, וזו דעתי הפרטית, הרעיון כבר מוצה והוא קלישאי-משהו. בקשר להאולינג וולף: הסטודיו לא פשט את הרגל, אלא רוב הצוות (ערן ואנכי) עבר לקומיקום, ובקרוב יוציא חוברת חדשה בכיוון שונה לגמרי. עדיין אפשר לשלוח עבודות ואפילו עדיף לבוא לפגוש אותנו בפסטיבל הקומיקס עוד שבועיים ולשבת על זה כמו בני אדם.

The Crusader

New member
אוף אני פשוט לא מצליח

לראות את הטעות בגוף יכול להיות שאני פשוט לא רוצה לראות בכל אופן אני אשתדל לתקן את זה בציורים אחרים שלי תודה ואני בטוח אגיע (אלא אם משהו יקרה חס וחלילה) לפסטיבל ואשב איתכם... תסמכו על זה ;)

apathic

New member
רק רציתי להגיד

שהמכנסיים נראות בסדר גמור. זהו.

למעלה