טוב צמצמתי את האפשרויות

c h i p c h i p

New member
טוב צמצמתי את האפשרויות

אני רוצה לנסוע לקלאב מד ב17.1. מדובר בשבוע ראשון לשנינו אז צריך להיות אתר למתחילים אחרי שקיבלתי את החוברת של קלאב מד ובדקתי קצת מחירים, אז מה שנראה לי כרגע זה אבוריאז ואלפ דואז. מה משניהם עדיף? מבחינת התאמה למתחילים, גישה למסלולים, הדרכה, רמה של הקלאב? מה שמעצבן במיוחד זה שהקלאבים של ה3 קלשונים השבוע שם הוא מראשון עד ראשון מה שאומר עוד יום חופש (מאוד בעייתי אצלי) באלפ דואז ראיתי שיש גם קלאב 2 קילשונים עם יום הדרכה מלא. מישהו היה בו?

lior297

New member
המלצה -

אומנם לא בדיוק מה שרצית, אבל זה קשור. בחופשה האחרונה טסתי באמצע שבוע עד אמצע שבוע. שלישי -שלישי, משהו בסגנון. מה שקרה - יום ראשןו - מבאס לחלוטין... כמו חופש בלונה פארק, כמו שישבת בחרמון בתקופה היותר טובה, והכל כמובן בהשוואה לאמצע שבוע, ימי עבודה ולימודים. אני התבאסתי מזה לחלוטין שנדפק לי עוד יום בשבוע מעבר ליומיים של ההגעה וחזרה... כשטסים ראשון - ראשון בקלאב מד, הסקיפס תופס משני עד שבת בד"כ... וככה לא נופלים על היום המקולל הזה,

alonaski

New member
מה שליאור אמר... -בדיוק מה שאני

רציתי להגיד ולעודד אותך!!!
יום ראשון זה יום השבת אצלהם והוא הכי עמוס באנשים באתר ועל המסלולים!!! ככה שאם החופשה היא מראשון עד ראשון... אז 2 ימי הראשון העמוסים - אתה לא נמצצ בכלל בגלישה כי הם מנוצלים כימי טיסה/הגעה/עזיבה...
וגם... אלה ימים שיש הכי פחות תנועה בכבישים לכיוון האתרים! בחופשות של שבת עד שבת הרבה פעמים נתקעים בפקקים אינסופיים בדרך לאתר... וזה די מייאש!!!
- אתה עלול למצוא את עצמך יוצא רענן בבוקר מישראל... ומגיע באמצע הלילה בשעה מטורפת - לקלאב/לאתר הסקי!!
אני הייתי ממליצה לך על אלפ דואז! א. מכיוון שהייתי בו ואני מכירה! ב. מכיוון שהוא מאוד ידידותי למתחילים! ג. מכיוון שאלפ דואז הוא אתר שידוע במזג האוויר המצויין ונוח לגולשים!! לרוב - יורד שלג בלילה ובמשך היום שמש נעימה מאירה ומחממת!!
= זה מאפיין של האתר!... אם יש לך אפשרות כספית לבחור קלאב של 3 קילשונים - עדיף מזה של 2 ! אני הייתי לפני שנתיים בקלאב 2 קילשונים בלה פלאן והוא היה ברמה מתחת לכל ביקורת!!! (-בעניין האוכל!
)

lior297

New member
*ליאור אמרה...

לה פלאן ה2 קילשונים - זה הקלאב הנמוך יותר לא? אלפ דואז הייתי לפני שנתיים, לא היה שלג, וכמעט היה אסון (פעמיים)... המדרון של המתחילים מעצבןןןןןןןן... אין שיפוע בגרוש..... למרות שאולי זה מספיק כדי ללמוד... אני ניסיתי ללמד שם מישהי לעשות סקי, דווקא היה משעשע

skier

New member
אלפ דו'אז נקודה .....

הקלאב הכי טוב האתר הכי שווה לכל רמה אין כמו להתחיל באלפ דו'אז הפעם הראשונה שלי היתה שם ואני ממליץ לכל אחד אותו דבר!!

ש.פ.ד

New member
אני אישית מאוד אוהב את אבוריאה

קלב נעים (משפחות צרפתיות והרבה ארופים אחרים - למי שלא אוהב את "המון" הישראלים), כפר נעים, ויופי של תנאי גלישה לכל הרמות. בסופו של דבר - כל קלאב באיכות סבירה, קרי - לא שני קלשונים, מתאים למתחילים, כי הרי בשבוע הראשון הדרישות של הגולש מהאתר לא ממש גדולות. דווקא בשבוע השני הבעיה גדולה יותר. קריטית יותר היא רמת המדריכים וסבלנותם, אבל את זה אי אפשר לתכנן בשום אתר

למעלה