תודה לך על התשובה....
הים זה אחלה מקום---אבל,אני עוד לא יודע מה הכיוון שלנו בכלל. ללכת על חוף הים,באוירה מעין רומנטית כזו...נראה לי שאשאיר לשלבים מאוחרים יותר--כך נראה לי. אני לא ממש יודע,לאן הכיוון. אנחנו די נהנים ביחד,אנחנו עובדים גם ביחד--אז אין לי מושג אם זה "ידידות" "חברות" "סתם"...באמת שאני לא יודע--ולא רוצה להתעסק עם זה. אבל אני כן רוצה ליזום דברים. אבל אני מרגיש שיש לי קצת בעיה...כי אני די בררן בקטע של "יציאות". אני אסביר: אני אוהב לבלות בצורה של "עשייה"........אממ,מקווה שהבנת למה אני מתכוון. ז"א,די משעמם אותי לשבת אחד על אחד באיזה פאב ולהתחיל לקשקש...בשביל זה אני בכיף יכול לשבת בבית או לקשקש בטלפון. שלא יובן לא נכון,אני מאוד מתעניין בה ונהנה לשמוע אותה ,ואנחנו מדברים--אבל,לשבת באיזה פאב --נראה לי משעמם. אני חייב שיהיה באותו מקום איזשהי עשיה או משהו "מעניין" שייקרה (חוץ ממנה כמובן). אני אסביר: אם זה היה פאב שיש כל מיני הופעות קריוקי..אז בכיף. אנחנו גם באים לפאב וגם יש מעין התרחשות במקביל..וזה אחלה ומעניין אותי או אם זה הופעת סטנד אפ,אז זה ממש מהנה. או סתם הופעה של זמר מהארץ.(בבארבי או בצוותא וכו'..) או ארוחה באיזה מסעדה,אז גם מדברים,אוכלים,שותים וזה מגניב. (להבדיל מפאב,ששם לא ממש נהוג לאכול.זה הדבר המשני שבאים אליו. או אפילו סנוקר --שזה מגניב. בקיצור-אני מקווה שהבנת מה אני אוהב. אני יודע שזה קצת "בעייתי" בתחילת קשר...אבל מה אני אעשה---משעמם אותי לצאת לבתי קפה,פאבים או מסיבות. אני באמת אומר שאני לא מפחד "מקשר אינטימי" או מדיבורים--אבל,בשביל זה אני לא צריך "לצאת" מהבית.בשביל מה? מה אתם חושבים? זה די מבאס לצאת עם אחד כזה? מקווה שתענו לי ותתנו לי עוד רעיונות למקומות או לדברים שאפשר לעשות.