טוב... צריכה לפרוק

טוב... צריכה לפרוק

יש לי כביכול משפחה מושלמת. אבא ואמא נשואים כבר כמעט 30 שנה, אנחנו 5 ילדים טובים ומוצלחים, עם ערכים ועקרונות, יש אפילו אחות נשואה עם ילדה. משפחה מושלמת... אבל כשמסתכלים לעומק רואים בלאגן. בלאגן שאף אפד לא מדבר עליו. שומרים בפנים.... אבא סוטה שמסתיר דברים, ויש לו כל מיני חברים מוזרים באינטרנט. אח שלי אולי אנס את אחותי אני ניסיתי להתאבד.... אני לא יודעת מה כל שאר המשפחה יודעת, אבל אני יודעת את כל זה, וזה מעיק זה כואב ולא נותן מנוח. אני לא יודעת כמה זמן אני עוד אוכל לסחוב את זה. זהו. רק רציתי לפרוק. זה דברים שאף אחד לא יודע, וכנראה אף אחד לא ידע.

g i l i

New member
היי פורקת...

קודם כל, הכי חושב זה הפעם הראונה שמדברים על זה... דבר שני, בנוגע לאחיך ואחותך- חשוב לבדוק את זה כמו שאת בוודאי יודעת זה פשע.. זה אסור אחותך תגדל או גדלה עם בעייה, ואדם שאונס את אחותו הוא לא בדיוק אדם עם עקרונות... . חוצמזה זכותך של אביך להסתיר דברים- עד גבול מסויים הגבול הוא המקום בו נפגעת המשפחה... ואת ניסית להתאבד? לא חבל, עם כל הרע שבעולם מהכי נמוך אפשר רק לעלות אז לא שווה להפסיק שם- תמיד עדיף לפרוש בשיא.... תקראי, ותחשבי איך את עוזרת למשפחה שלך כי משפחה מושלמת לא יכולה להיות "כביבול",ואיך את עוזרת לאחותך, ולעצמך בעיקר... שיהיה בהצלחה..

faith2

New member
היי מתוקה...

קודם כל קבלי
מכל ה-
מה שאת מתארת כאן אלו דברים שלא הכי טוב ולא הכי מותר מבחינת החוק לשמור בבטן... רבים מאיתנו שמתבגרים מוצאים שהמשפחה שהם תמיד חשבו שהיא מושלמת- היא כלל לא כזאת...אבל בואי אני אספר לך סוד קטן, אף משפחה היא לא מושלמת וסוד יותר גדול- אף אחד לא מושלם. בקשר לאחיך, אני לא יודעת כמה תפקידי להגיד לך, אבל למרות שאולי המשפחה רוצה לשמור את ה"סוד" הזה בתוך כותלי הבית....זהו סוד שאסור שאסור לשמור אותו...פשוט אסור...תפקידך הוא ללכת ולחשוף את הפרשה הזאתי כי אולי- רק אולי האונס הזה לא מסתיים אצל אחותך, אולי זה רק מקרה בין מקרים, אולי הדחף של אחיך יפרוץ לבחוץ שאת תקימי משפחה....את צריכה לחשוב על הגרוע ביותר בשביל למנוע אפילו את הקטן ביותר. את מבינה? אסןר לך לשתוק- אחיך עבר על החוק, ואולי לא במכוון, אולי יש לו בעיה שהוא חייב לטפל בה דרך ייעוף פסיכולוגי, אסור אבל אסור לך לשתוק על זה- לו למענו ואפילו לא למען הורייך... השאלה שלי, איפה אמא שלך בכל הפרשות הללו? איפה ההורים בעניין האונס?...

עינת

New member
את, כן את!

הרבה כאב מסתתר במשפחה שלך הרבה סודות ואת שפורקת קבלי ממני חיבוק ענק ואם אפשר גם עצה קטנה דברי עם מישהו, ספרי הצילי דבר ראשון את עצמך מהתופת הזו (ואולי גם את משפחתך).

למעלה