טוב, קבלו בעיה

NightMaster

New member
טוב, קבלו בעיה

אז ככה, אני והידידה הכי טובה שלי נהיינו חברים לפני שבוע. עזבו את זה שזה דבר שידידים ל א עושים לפי חוק - אבל מאז שנהיינו חברים אני ממש מעריך אותה פחות. אני כבר לא בטוח שאני רוצה להיות איתה כל הזמן ואני גם לא ממש נמשך אליה. נראה לי שכל ההתלהבות היתה בקטע של להשיג אותה ועכשיו כשהשגתי זה כבר לא אטרקציה... חוץ מזה, לפי דעתי חברה קבועה זה הכי מיותר בגיל כזה (17, ליתר דיוק). זה הגיל שצריך להכיר כמה שיותר אנשים ולא להתחייב... עכשיו - איך אני אומר לה את זה בלי לפגוע? כי מבחינתי אפילו ``לסבול`` בתור חבר שלה ולא לפגוע בה - היא בין הדברים היותר חשובים לי. פול מתוסבך, הא? ככה אני...

bubble

New member
night master

אתה צריך להסביר לה את האמת ולא להשלות אותה.. תגיד לה כי כשהייתם ידידים הייתה לך יותר הערכה ונוחות לקשר..

NightMaster

New member
אז זהו ש...

נו מה, מותק, את חושבת שלא ניסיתי? היא אומרת שאני לא יכול לדעת מה אני מרגיש תוך שבוע ואולי זה ישתנה בהמשך... הקטע הוא שהיא התאהבה בי מההתחלה ואני לא ממש.. כאילו, יש משיכה גופנית ואולי איזה רגש או שניים, אבל לא יותר...

E2K

New member
זה קורה לטובים ביותר

וגם לי זה קרה בתחילת השנה, אבל במתכונת קצת שונה. עזוב את הפרטים הקטנים והשוליים, העניין הוא שאני והחבר (אף פעם לא הבנתי למה קוראים לידיד ידיד. אם הוא כמו חברה בת, מן הראוי שיקראו לו חבר - נבדל, כמובן מ - ה- חבר, שזה חבר במלא מובן המילה) הכי טוב שלי(או ידיד, איך שתרצו), עברנו קצת הרבה את הגבול ועניינם הסתבכו ונגררנו לריב ענקי שנמשך עד לא מזמן. אבל כשהגענו לשיא הגועל ודקה לפני שהכל נגמר תפסנו את עצמנו בידיעה שעשינו טעות ענקית אבל אין מה לעשות, מה שנעשה נעשה, ואי אפשר לבכות על חלב שנשפך... אז ממשיכים הלאה. אנחנו עכשיו בעיצומו של נסיון (שעכשיו נראה ממש מוצלח) לנסות ולהחזיר משהו ממה שהיה פעם... בקיצור, הפואנטה היא שאם לא תדבר איתה עכשיו, לפני שדברים יהפכו להיות ממש בלתי נסבלים, אולי תוכלו להציל משהו (אבל רק אם באמת באמת תרצו ואם תתנו לזה זמן). גם אם תמשיך עם זה וגם אם לא היא תפגע (אנחנו לא עוורות ולא מטמטמות. אנחנו שמות לב מה קורה מסביב), אז לפחות תנסה להשיג את הרע במיעוטו... תסמונת דוסון - ג`ואי מכה שנית...

פו-הדוב

New member
תגובה לך

NightMaster הדבר החשוב ביותר בזוגיות הוא כנות עדיף שתסביר לה את המצב ואת העובדה שאתה מעריך אותה אבל יותר נוח לך איתה כידידה, מאשר שתשקר לה ואז היא תפגע באמת, במקרה הראשון היא תפגע אבל אני מניח שתעריך אותך על הכנות ותישארו ידידים, במקרה השני היא פשוט תרגיש שאתה סתם איתה כחובה ושמשקרים למישהו זה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות לו. ביי אסף

אתה ממש חרא! (וגם לוזר אם נמשיך>>>

ברשימת המחמאות) לא רק שניצלת אותה גם איבדת את הידידות שלה. אידיוט! לוזר! LOOSER!!!

d.c!

New member
זה ממש- אבל ממש

דוחה מצדך להגיד לו ככה ,הבנאדם בא לבקש עצה וזה מה שאת אומרת- הוא הבין שהייתה כאן טעות אז אל תסחפי ואני לא חושבת שאת צריכה לתת בפורום הזה תגובות אם זה מה שאת מגיבה לאנשים תמימים שבאו לבקש עצה!!! בושי לך והכלמי. דיסי- שממש לא אהבה את התגובה שלך!!!!!

keren-by

New member
קיבלנו.....

שמע, אני חושבת שאם אתה אוהב אותה אז אתה צריך להישאר איתה... אבל מכיוון ואמרת שאתה לא נמשך אליה אתה חייב להגיד לה את האמת(אתה לא רוצה אותה) אני לא חושבת שאתה צריך לסבול ולהישאר חבר שלה, כי אתה בעצם גם משקר לה. עדיף שהיא תדע את האמת, אתה לא חושב ככה?

d.c!

New member
אההה

אני מנסה לחשוב איך הייתי רוצה שיגידו לי במצב הזה אבל אני לא ממש חושבת שיש דרך ממש טובה שלא תפגע בה. אני מניחה שהיא יודעת שאתה לא מרוצה מהקשר ושהיא מרגישה כי אחרי הכל היא ידידה טובה שלך והיא אמורה להכיר אותך... לדעתי פשוט תקח אותה לשיחה רצינית ותשאל אותה איך היא מרגישה שהקשר לכם הולך- אם היא תגיד שיש בעיות ושהיא לא כ``כ מרוצה- אתה מסודר. אם היא תגיד שהכי סבבה לה בחיים אז תסביר לה שזו לא ההרגשה שלך ושאתה חושב שלא כדאי שתמשיכו בצורה הזו... אני מקווה שתצליחו להחזיר את הידידות לקדמותה אבל -ת`אמת לא נראה לי שיש סיכוי כלשהוא... וגם לא נראה לי שכדאי... בהצלחה בכל מה שיהיה... דיסי.

kiticat

New member
אז ככה

אפשרי מאוד שאתה צודק. שהעניין היה רק להשיג אותה. אבל הדבר שאתה צריך לעשות, ואין פיתרון אמיתי, וזה אחרי שהגעת למסקנה שאתה לא מעוניין בה יותר- זה להגיד לה את האמת!

למעלה