טוב, קדימה.. נוכחים

אש בלי

New member
טוב, קדימה.. נוכחים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שאלון לשנה אזרחית חדשה
(נגנב בלי מצמוץ מהפורום האדום של היהודים.) השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: משהו שריגש אתכם: חיבוק שאתם זוכרים: ציטוט אחד שהכי זכור: הופעה: דבר אחד שלמדתם: חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? דבר אחד שגרם לכם לחייך: קרו לכם דברים שמחים? ועצובים? שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: התאהבתם? התאהבו בכם? ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: פאדיחה: דבר טעים שאכלתם: תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: מצפים למשהו מיוחד? איחול לעצמכם: איחול לנו:

BaRbiK

New member
טרהלהלה ../images/Emo13.gif

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם?
הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: סיימתי את החטיבה (נו, כיתה ט') וקורס משצים. בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: המוןהמון אנשים חדשים בבצפר החדש. משהו שריגש אתכם: לא משהו שעולה לי בראש. חיבוק שאתם זוכרים: עם ידיד טוב
חח ציטוט אחד שהכי זכור: לא עולה לי בראש. הופעה: ואו, המון
קוקהקולה, מוקי, דניאלסלומון, רוק"צ ועוד כמה.. דבר אחד שלמדתם: לא לסמוך יותר מדי על אנשים. חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? בהחלט. דבר אחד שגרם לכם לחייך: חברות טובות
קרו לכם דברים שמחים? כן ועצובים? כן שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: ניצוצות (פורטיסחרוף) התאהבתם? לא התאהבו בכם? כן -___- ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: חח היו הרבה אבל אני לא נזכרת במשהו מיוחד.. פאדיחה: באחת הפעמים שהלכתי במזדרון ליד הכיתה נתקעה לי הרגל במשהו ופשוט השתתחתי על הרצפה XD דבר טעים שאכלתם: במבה עם שוקולד D: תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? מקווה.. דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: מצפים למשהו מיוחד? לא ממש, רק שתהיה יותר טובה מהקודמת. איחול לעצמכם: רק טוב
איחול לנו: רק טוב
! חח

hodayoyo

New member
טוב../images/Emo60.gif

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? הו כן הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: יצאתי מהבית בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: שתי הבנות שאיתי בשירות ובדירה משהו שריגש אתכם: לדעת שיש גם אנשים שאכפת להם חיבוק שאתם זוכרים: הו, לא חסרים ציטוט אחד שהכי זכור: לא יודעת הופעה: לא חושבת שהיתה אחת כזאת
דבר אחד שלמדתם: שאם אני לא אדאג לעצמי אף אחד לא יעשה את זה חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? בהחלט דבר אחד שגרם לכם לחייך: אנשים טובים קרו לכם דברים שמחים? כן ועצובים? גם שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: מחר יקרה לי משהו טוב של שרון הולצמן התאהבתם? לא התאהבו בכם? לא ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: פף, לא יודעת פאדיחה: לא חסרות דבר טעים שאכלתם: שוקולד, אבל את זה יש כל הזמן
שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? אני מקווה דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: לשפר את עצמי עוד מצפים למשהו מיוחד? שפשוט יהיה טוב איחול לעצמכם: עיינו בשאלה הקודמת איחול לנו: עיינו בשאלה הקודמת

י yuval

New member
2006 אווה.. ../images/Emo168.gif

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? אני חושבת שברוב המקרים כן. הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: להבין מי אני. בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: ידיד טוב שאפשר לסמוך עליו :) משהו שריגש אתכם: לא משהו מיוחד לפחות לא שזכור לי. חיבוק שאתם זוכרים: עם חברה אחרי המון זמן שלא ראיתי אותה. ציטוט אחד שהכי זכור: "אנחנו שניים אדם והיפוכו" מתוך היפוכו של אחד- ארי דה לוקה. הופעה: אחרונה של דניאל, קוקהקולה, שילה פרבר וליאורה ריבלין (!), אביב גפן בסיטי הול. דבר אחד שלמדתם: לדעת לדבר עם אנשים. חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? תמיד יש מקום להשתפר אבל כן. דבר אחד שגרם לכם לחייך: אממ.. לא משהו ספציפי אבל דווקא חייכתי הרבה השנה. קרו לכם דברים שמחים? כן. ועצובים? כמובן. שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: "מלח הדמעות" אביב גפן. התאהבתם? לא. התאהבו בכם? לא. ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: אמממ.. לא עולה לי עכשיו. פאדיחה: יש לי בעייה לזהות מכוניות, ואני ראיתי מכונית והייתי בטוחה שזה אבא שלי וז לא היה הוא וממש התיישבתי שם ורק אז אני שמה לב שזה לא הוא.. חחח והוא מזה צחק עליי. דבר טעים שאכלתם: מממ. וואי קרמבו מטורףף שאמא הכינה. שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? תמיד אפשר לקוות. דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: שייהייה טוב בעיקר, שהציפיות וההגשמות לא יגמרו. מצפים למשהו מיוחד? לא ממש. איחול לעצמכם: שאני אשתפר בתור בנדם ושיהייה טוב. איחול לנו: שיהיה אושר לכולם.

bzuya

New member
../images/Emo183.gif

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? חלק ממנה כן. הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה:שעליתי לב'(בתזמורת שאני משתתפת בה) בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם:יש הרבהP: משהו שריגש אתכם:ריגש?!בטח יש,אבל אני לא כל כך זוכרת:| חיבוק שאתם זוכרים:חיבוק עם ידיד שלי שהוא עמד איזה כל ההפסקה בגשם ואז חיבק אותי.זה היה כיףף! ציטוט אחד שהכי זכור:כרגע?!אני לא זוכרת כלום..חייחיחי הופעה:של דניאל סלומון ברור!!! דבר אחד שלמדתם:כל כך הרבה למדתי על החיים בשנה אחת. חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר?לא יודעת עם טוב יותר,אבל בהחלט השתנתי. דבר אחד שגרם לכם לחייך:היו מלא דברים. קרו לכם דברים שמחים?כןן,לא כל כך הרבה אבל קרו. ועצובים?יותר מידי. שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם:את השנה?!אפעם לא חשבתי על זה:S התאהבתם?כןן. התאהבו בכם?לא ניראה לי. ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה:כל שיעורי מתמטיקה זאת חוויה מצחיקה אחת! פאדיחה:יש יש...תאמינו לי. דבר טעים שאכלתם:בטוח יש משהו....רק אני לא יודעת מה:| תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת?אם אני אגרום לה לזה אז בהחלט כן. דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה:כל הדברים שהתפקששו לי בשנה הקודמת. מצפים למשהו מיוחד?ניראה לי. איחול לעצמכם:שהשנה תהיה הרבה יותר טובה מהקודמת,ולחיות ת'חיים עד הסןף!!לא לשכוח את זה. איחול לנו:כנ''ל?! -טל-

n e g l e c t

New member
אני חדשה פה ../images/Emo9.gif <וזה "קצת" באיחור.>

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? יכלה להיות יותר טובה. הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: הלל ותמר בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: עדו - אבל זה היה "מזמן". משהו שריגש אתכם: מתנה ל5 חודשים. חיבוק שאתם זוכרים: בהופעה של סינרגיה, בתראי זה אני, מהדס. ציטוט אחד שהכי זכור: "אם אני אעצום את העיניים, הרגליים יקחו אלייך." הופעה: כמה הופעות של היהודים, סינרגיה, קוקה קולה - כלל הרבה..ממ, של ידידים שלי. דבר אחד שלמדתם: לחייך - גם אם זה לא אמיתי. חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? חה, לא. דבר אחד שגרם לכם לחייך: אמא. קרו לכם דברים שמחים? אני מניחה ועצובים? איך אפשר בלי. שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: קשה לי לחשוב - שייגעצ <נדמה לי לפחות> התאהבתם? כע התאהבו בכם? כע ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: חחח, שברתי את העיפרון, מרוב הלחץ מהמורה. פאדיחה: ראיתי ידיד אחרי שיעור ספורט <נו, שיחקנו מחניים:\> דבר טעים שאכלתם: ממ, תפו"א מוקרם תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? לע דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: אחלה ציונים מצפים למשהו מיוחד? לא איחול לעצמכם: שיהיה טוב איחול לנו: שיהיה לכם טוב<?>

למעלה