טוב קצת אינפורמציה בשבילכם

shellydeez

New member
טוב קצת אינפורמציה בשבילכם../images/Emo13.gif

היום הייתי בכנס משתחררים וקצת בדקתי אופציות של למידה בתחום. אני אשתדל לפרט לכם כמה שיותר:
מכללת תל חי- במכללת תל חי מקבלים תעודה הנדסאי טלוויזיה וקולנוע. הלימודים נמשכים במשך חמישה סמסטרים. כדי להתקבל אפשר להשתמש בשיטת המצרף!!! חוץ מזה שזו מכללה התומכת בלקויי למידה. המכללה ממוקמת בצפון הארץ, בתל חי.יש מעונות.
המכללה האקדמאית ספיר- במכללה מקבלים תואר ראשון בקולנוע וטלוויזיה של אוניברסיטת בן-גוריון. הלימודים נמשכים במשך 3 שנים. כדי להתקבל צריך בגרות מלאה, מבחן אמי"ר, מבחן התאמה וראיון אישי.יש מעונות.
ביה"ס להנדסאים מכללת עמק הירדן- מקבלים דיפלומת הנדסאי מערכות קולנוע וטלוויזיה עם אופציה להשלמה לתואר. המכללה ממקומת על שפת הכנרת ומקסימה ( ביקרתי שם). הלימודים נמשכים במשך שנתיים- לימודי בוקר והנתונים שצריך: בגרות או בגרות חלקית,העיקר שיהיה 3 יחידות מתמטיקה ואנגלית ו 2 יחידות עיברית.
ביה"ס סם שפיגל- בית הספר ממוקם בירושלים היפה. הלימודים נמשכים במשך ארבע שנים ובסיומם מקבלים תעודת בוגר ביה"ס מטעם משרד החינוך והתרבות. כדי להתקבל צריך בגרות מלאה, מבחני כניסה וראיונות.
המכללה האקדמאית בית-ברל- ממוקמת בלב השרון. משך הלימודים הוא 4 שנים ובסיומם מקבלים תעודת בוגר המחלקה מטעם מכללת בית ברל. כדי להתקבל צריך ראיון אישי וועדת קבלה. אלה הן המכללות שאני עברתי יש לציין שלא מצאתי את אוניברסיטת ת"א בשום מקום... בכל מקרה אם אתם זקוקים לעוד אינפורמציה או משהו פנו אליי
מקווה שמעט עזרתי שלידיז

0mroosh

New member
מה עם קמרה אובסקורה?

מוזר שזה לא מופיע ברשימה.. <עוד 6 שנים אני מתחיל ללמוד בסם שפיגל.. רק נראה רחוק>

shellydeez

New member
גם אותם לא מצאתי בכנס..

זה מקום די אבוד שם.גדול ומסורבל..

קמרה בית ספר מצוין

אני לומד שם ומרוצה מאד, יחד עם עוד תלמידים רבים. בוגרי קמרה נמצאים בכל מקום בתעשייה, אפילו בפסטיבל קאן השנה, זכתה קרן ידעיה, בוגרת בית הספר, במקום ראשון בקטגורית סרט ראשון של במאי. (על הסרט אור). בכל אופן, מי שרוצה ללמוד קולנוע, שווה לבדוק גם את קמרה אובסקורה.

היי אני חדשה+שאלה

כבר די הרבה זמן שאני בודקת על בתי ספר ויש לי שאלה בנוגע לקמרה - בסוף הלימודים אני לא יוצאת עם תואר נכון? רק עם תעודת גמר. והבעיה שלי שלא תמיד אנשים מתייחסים לתעודת גמר ומעדיפים תואר. תקנו אותי אם אני טועה ? ואני מקווה שאני טועה :)

תואר של קמרה נחשב בכל מקום

בכל אופן, בארץ אם את מגיעה עם תעודה של קמרה לא נראה לי שתהיה לך בעיה. קמרה הוא בית ספר נחשב מאד בארץ וגם בחו"ל ואף אחד לא יבקש ממך דווקא תואר אקדמי כדי לעבוד בתחום הקולנוע והטלויזיה. אולי במשרד החינוך, אם תרצי ללמד, יבקשו תואר אקדמי, אני לא בטוח.

0mroosh

New member
קרן ידעיה גדולה מהחיים!

ראיתי את "אור" פעמיים, סרט מצויין!!

lollapalooza

New member
שלי,

אם את צריכה אינפורמציה על הלימודים באוניברסיטת ת"א, את יכולה לפנות אליי, אני לומדת שם קולנוע וטלוויזיה...

F a l k o r

New member
בכנס משתחררים

בד"כ אין ייצוג של אוניברסיטאות, רק של מכללות פרטיות. תמיד אפשר לברר מול אתר האינטרנט או לקחת ממישהו שנרשם השנה ספר על המסלולים. אם תרצי ספר כזה של ת"א משנה שעברה תודיעי לי במסר, שלי.

moshavnikit

New member
איזה באסה

הייתי שם ביום רביעי ולא ראיתי נציגים של סם שפיגל ודווקא רציתי לשמוע על זה יותר..

למעלה