shellydeez
New member
טוב קצת אינפורמציה בשבילכם../images/Emo13.gif
היום הייתי בכנס משתחררים וקצת בדקתי אופציות של למידה בתחום. אני אשתדל לפרט לכם כמה שיותר:
מכללת תל חי- במכללת תל חי מקבלים תעודה הנדסאי טלוויזיה וקולנוע. הלימודים נמשכים במשך חמישה סמסטרים. כדי להתקבל אפשר להשתמש בשיטת המצרף!!! חוץ מזה שזו מכללה התומכת בלקויי למידה. המכללה ממוקמת בצפון הארץ, בתל חי.יש מעונות.
המכללה האקדמאית ספיר- במכללה מקבלים תואר ראשון בקולנוע וטלוויזיה של אוניברסיטת בן-גוריון. הלימודים נמשכים במשך 3 שנים. כדי להתקבל צריך בגרות מלאה, מבחן אמי"ר, מבחן התאמה וראיון אישי.יש מעונות.
ביה"ס להנדסאים מכללת עמק הירדן- מקבלים דיפלומת הנדסאי מערכות קולנוע וטלוויזיה עם אופציה להשלמה לתואר. המכללה ממקומת על שפת הכנרת ומקסימה ( ביקרתי שם). הלימודים נמשכים במשך שנתיים- לימודי בוקר והנתונים שצריך: בגרות או בגרות חלקית,העיקר שיהיה 3 יחידות מתמטיקה ואנגלית ו 2 יחידות עיברית.
ביה"ס סם שפיגל- בית הספר ממוקם בירושלים היפה. הלימודים נמשכים במשך ארבע שנים ובסיומם מקבלים תעודת בוגר ביה"ס מטעם משרד החינוך והתרבות. כדי להתקבל צריך בגרות מלאה, מבחני כניסה וראיונות.
המכללה האקדמאית בית-ברל- ממוקמת בלב השרון. משך הלימודים הוא 4 שנים ובסיומם מקבלים תעודת בוגר המחלקה מטעם מכללת בית ברל. כדי להתקבל צריך ראיון אישי וועדת קבלה. אלה הן המכללות שאני עברתי יש לציין שלא מצאתי את אוניברסיטת ת"א בשום מקום... בכל מקרה אם אתם זקוקים לעוד אינפורמציה או משהו פנו אליי
מקווה שמעט עזרתי שלידיז
היום הייתי בכנס משתחררים וקצת בדקתי אופציות של למידה בתחום. אני אשתדל לפרט לכם כמה שיותר: