טוב, קצת שומם פה.. אז בואו נשחק משחק

טוב, קצת שומם פה.. אז בואו נשחק משחק

שיחקנו אותו פעם (נראה לי).. המשחק הוא 3 צעדים מאקס פיילס. הראשון זורק נושא כלשהו ואנחנו חייבים להגיע בשלושה צעדים לחבר אותו לסדרה. מי שמצליח זורק נושא חדש וכו'... לדוגמא : מדינת ישראל ובשלושה צעדים: ישראל- אבא של דייויד- דיוויד- מאלדר- אקס פיילס. זאת הייתה דוגמא קלה אבל אתם מוזמנים לתת בראש.. ולפתיחה הנושא הוא: ניקיון פסח

Gilliana

New member
אני יכולה להגיע בצעד אחד, זה תופס?

הדירה של מאלדר זקוקה לנקיון פסח!

מנסה

ניקיון פסח-> פסח- יציאת מצרים- הפרק REVELATIONS (כשהכומר דיבר על כך שאח של ילדה אחת אמר לה שמשה לא באמת כרע את ים סוף)->אקס פיילס הנושא הוא: שוקולד

orityemini

New member
טוב, אני אנסה גם ../images/Emo13.gif

אני בדרך כלל לא טובה במשחקים האלה, אבל יאללה, ננסה!: שוקולד - life is like a box of chocholad - Musings of a Cigarette Smoking Man - האיש המעשן - אקס פיילס הנושא הבא (קל מאוד) : פטריות

זה באמת קל

פטריות- פטריות הזייה- הפרק פילד טריפ- אקס פיילס והנושא הבא- הנה אחד קשה: עץ לימון

orityemini

New member
זה משעשע כי אני חשבתי דווקא על משהו אחר

כשכתבתי את המילה פטריות. אני הייתי מקשרת את זה לפטריות שהיו על הפיצה שסקאלי רצתה לאכול ב bad blood באמצע נתיחה (כמה מתאים לה)

אני הולכת בדרך עקיפה

הלימון הזה סיבך לי את החיים
עץ לימון->עץ->אדמה-> הפרק Schizogeny-> אקס פיילס ספינה

אסוציאציה ראשונה:../images/Emo3.gif

בית ספר-> מורים- מורים בכת השטן חחח-> הפרק Die Hand die verletzt-> אקס פיילס. קלטת וידאו

חח אוקיי

פטריות-> פטריות הזיה->פילד טריפ-> סקאלי ומאלדר נכנסים להזיה כלשהי->אקס פיילס מנורה

Gilliana

New member
ואני הולכת בדרך לא שגרתית

מנורה: חברת ביטוח - סוכן ביטוח - קלייד ברוקמן -> אקס פיילז

חח יש לי אם כי אני לא יודעת אם זה יתפוס

עין- העיניים המדהימות של מאלדר... לוקח? נושא חדש: סל כביסה

למעלה