טוב קצת תמונות לא יזיקו פה קבלו תמונה של גל פרמן ברגע שטותי עליי
S sunshiner New member 5/7/05 #2 והנה רמי ברגע שטותי עוד יותר חחחחחחחחחחחח אם הייתה לנו מערכת חינוך נורמלית ככה היא הייתה נראית ------> רק תגידו לי מה הוא חשב לעצמו לעזאזל?! (עד שהיה מישהו שעשה רושם שפוי בטיפקסססס...)
והנה רמי ברגע שטותי עוד יותר חחחחחחחחחחחח אם הייתה לנו מערכת חינוך נורמלית ככה היא הייתה נראית ------> רק תגידו לי מה הוא חשב לעצמו לעזאזל?! (עד שהיה מישהו שעשה רושם שפוי בטיפקסססס...)
ט טיפקסית New member 5/7/05 #3 ועוד קצת נחת מהלהקה טיפקס אולי תגידו לי מי צילם את התמונה הכל כך מדהימה הזו טיפקס מודל 2005
ה הוד11 New member 5/7/05 #4 יש לי תמונות יש לי תמונות של גל אבל אין לי סורק מצטער אגב סחטיין על החולצה
ט טיפקסית New member 9/7/05 #6 אפרופו טיפקס-מי בא לקובי בשני במעלי יום שני 11.7.2005 21:30 מועדון המעלייה הרצל 16 תל אביב חוגגים לי מסיבת גיוס מי בא? תבואו יהיה נפגשים בשעה 21:00 בכניסה למועדון ובינתיים הנה עוד תמונה
אפרופו טיפקס-מי בא לקובי בשני במעלי יום שני 11.7.2005 21:30 מועדון המעלייה הרצל 16 תל אביב חוגגים לי מסיבת גיוס מי בא? תבואו יהיה נפגשים בשעה 21:00 בכניסה למועדון ובינתיים הנה עוד תמונה