טוב ראיתישהשרשור נעלם וגם שהרבה

BuzzLightyear

New member
טוב ראיתישהשרשור נעלם וגם שהרבה

אנשים נפגעו ממה שפרסמתי/כתבתי וקישרתי ומכיוון שאני משתדל שלא להיות אדיוט חסר רגישות...ומכיוון שזה בין הפורומים הבודדים של אמריקן איידול בלשון הקודש..ומן הסתם אמשיך לבקר כאן...אני רוצה לקבור את הגרזן, ורוצה להתנצל על הקטע עם המקל עץ באמת קצת מוקצן, אני אישית צחקתי אבל באמת שאין לי דבר רציני נגד קארי כאדם , היא נראית ממש אישיות נפלאה ובנאדם מתוק, ואני אישית התלהבתי ממנה מההתחלה עם כל עניין הקאנטרי גירל בקול המלאך, אבל כאשר התחילה לאיים על מעמדו של בו שמבחינתי הוא הכוכב העילאי ללא עוררין של התחרות הזו, התחלתי להרגיש שנאה תהומית כלפיה ללא הצדקה. אני חוזר בי, מההשמצות האישיות עליה, אני עדיין חושב שהיא סכרינית ומתקתקה ושאני לא אוהב לשמוע אותה, אבל מכאן ועד לרדת עליה אישית זה מכוער, ואני חוזר בי ומתנצל. ומי שאוהב לשמוע אותה, שיחטוף סוכרת לבד ויהנה, חוצמזה היא מתוקה. אני אשאר לי עם המלך הבלתי מוכתר, וארגיש...כמו בשיר שלו: LIKE IVE BEEN TIED DOWN TO THE WHIPPPIN POST........ GO BO GO BO.... וברכות לקארי...על הזכייה לה היא כנראה מבין הראויות יותר בתחרות הזו, עם כמה שזה קשה לי וכואב לי....שיהיה לה רק טוב. סלאם עלייכום.

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gifמעליי. הוא לא נעלם../images/Emo13.gif

החלפתי לא כותרת כדי שלא יראו את הספוילר.

Fairywitch

New member
וההתנצלות מתקבלת../images/Emo24.gif

גם אני אוהבת את בו מאוד (אם כי לא כמו את קונס)
אתה מוזמן להמשיך לבקר ולכתוב
ברוך הבא

אלא מה?? ../images/Emo58.gif

כמובן פוטושופ ואני שמחה שאהבת... למרות שקארי לא הייתה הבחירה הראשונה שלי לזוכה השנה{קונס או בו} אני חושבת שהיא בסופו של דבר שיחקה אותה היא זמרת טובה ומגיע לה... חוץ מזה השנה יש לנו כמה מנצחים ככה שהרווחנו! וקל להכין רקעים לשלושת המוסקטרים כי הם כל כך יפים! זה פשוט תענוג!

Fairywitch

New member
החלפתי *לו כותרת...

הכותרת היא "מעליב או משעשע". הבטחתי שלא אמחק

R o t e m O p

New member
../images/Emo45.gif

למרות שלמען האמת לא היה לי כל צל של ספק שקארי תנצח. היא הובילה בתחרות הזאת כמעט לכל אורך הדרך... בו הוא עדיין ה-
של העולם, היקום ומה שמסביב

whatever4

New member
בדיוק../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

והכי חשוב: בו הוא ה-
שלי

למעלה