זהירות ../images/Emo58.gif ענקי לכל הסרט...
קרן היא בעצם עברה לגור ביפן עם החבר שלה כי הוא לומד שם (זו תוכנית החלפת סטודנטים, באנגלית זה נשמע יותר טוב) היא עובדת בתור אחות בבית חולים אחד שם, האחות אשר הייתה אמורה לטפל בגברת ההיא (שכחתי את שמה) מתה... הרוח רפאים הרגה אותה. הרוח רפאים היא בעצם האמא, הילד וחתול היפנים האלו... האבא רצח אותם ואז הוא התאבד... הוא מצא תיומן של אשתו (אני מדברת על המשפחה היפנית) וראה שהיא מאוהבת בפיטר (הוא פרופסור באיזשהי אוניברסיטה שם, נראה לי) הוא קיבל ממנה מכתבים אז הוא רצה לדעת מי זו זו ששולחת לו כל הזמן מכתבים. הוא נסע לכתובת הזו ונכנס לתוך הבית... הוא מצא אותה מתה וגם את הילד מת... ואת הבעל שלה תלוי. יום אחרי פיטר התאבד... כל מי שנכנס לבית הזה נדבק בקללה... הרוחות רפאים האלה הן בעצם מתו כתוצאה ממעשה טראגי (רצח) והן לא ינוחו אף פעם וכתוצאה מזה הן הורגות את כל מי שנכנס לשטח (טרטוריה) שלהן. המשפחה שעוברת לגור שם לא ידעו מזה שבבית הזה בעצם נרצחו אנשים. אז האישה הזקנה מתחילה לראות תרוח רפאים הזו ובסוף היא הורגת גם אותה...שני הבנות שלה גם כן מתו כי הן נכנסו לבית לשטח של הרוחות והרי מי שנכנס לבית הזה נדבק בזה... והרוח לא תעזוב אותו עד שהיא תהרוג אותו. גם הבן שלה או שזה בעלה של אחד הבנות שלה (לא הבנתי כל כך) מת. הסרט נגמר בסוף פתוח כאשר קרן רואה את הגופה של החבר שלה... ומאחוריה עומדת הרוח. זאת אומרת שיהיה סרט המשך והרוח לא עזבה את קרן. אני מקווה שהבנת עכשיו.