טוב ראיתי את זה ובאמת שהתעצבנתי..

קוצה1

New member
טוב ראיתי את זה ובאמת שהתעצבנתי..

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1040557 זה פה.. בדף הראשי של תפוז.. פשוט מרגיזז.. מצד אחד פורום של ילדים להורים פרודים שרק מספרים כמה זה קשה להם, ומצד שני בלוג שכותב איך לבגוד באישתך או בבעלך.. מה כבר אפשר להגיד על כזאת כתבה מגעילה ומרגיזה..

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

פוסט מעצבן ברמות. תפוז מדרדרים לאט לאט..בסוף אנשים יעברו לאתר OK, שבו אתה יכול לסנן את התוכן וסלאמת. התחיל בפול פוסטים על המגזר ההומו-לסבי, אחרי זה על נשים שלא רוצות ילדים, ועכשיו בגידות (יותר מידי קישורים להודעות בפורום "אהבה אסורה"). עד מתי
? שווה 'לצעוק' קצת באחד מפורומי המשוב האחראים על התוכן.

השאלה שהייתי שואלת את תפוז זה

למה זה לגיטימי? ולא רק לגיטימי - אלא עוד בעמוד הראשי?. האם תפוז היו מפרסמים בעמוד הראשון רשומה שמסבירה איך לגנוב? לרצוח? לבנות פצצות? וכו'. מקומם מאד!

אני חושבת שענת צודקת!!!! ../images/Emo4.gif

זה כמו שהם ירשמו איך לגנוב או איך לרצוח..!! זה פשוט להפריד בין זוגות !!!!! פשוט מזעזע!!!!!!1

חברי פורום יקרים...

מה שלומכם יקיריי? זמן רב שלא נכנסתי..תקופת בחינות בעעעע... דעתי בעניין, לא רק באתר הזה אלא באתרים נוספים אני רואה בעמוד הראשי, איך לבגוד לא לגלות להסתיר על אנשים שבוגדים ומפתחים בלוג מקיימים יחסי אישות עם אנשים שהם לא בני זוגם "רוקדים על כמה חתונות ועוד... מה שאני רוצה לומר הוא שאני לא מאשימה את תפוז, הם רוצים פרסום ורייטינג ודברים אלו לצערי מעניינים ומושכים את הקורא את הגולש התמים. שהוא יכול להיות אדם החי חיי משפחה שלווים ורגועים ותוהה אולי משהו אצלו לא בסדר.. מקבל רעיונות לראש.. או ילד תמים שממש לא ראוי שיקר דברים כאלה. חברים! הדור שלנו בירידה. אולי זה בגלל שאני דתייה. אני חושבת שזוגיות יש לה הגדרה אחרת מבעבר התא משפחתי רקוב לחלוטין אנשים עסוקים באיך להיתרגש לשנות לנסות... שום דבר כבר לא מספק אותם וזה חבל לראות... הנפגעים הם בעיקר הילדים. כל זה מן הפריצות שקיימת עכשיו והפתיחות... תסלחו לי חמודים אבל אפילו אני נגיד, לא ידעתי בגיל 14 מה שבחורה היום יודעת בדיוק באותו גיל. עצוב. אל תטרחו כלל לקרוא את ההבלים שנכתבים כאן זה פשוט נורא. ואמן שנזכה כולנו להקים משפחות מאושרות לתפארת. ולמי שצם מחר צום קל ומועיל. בהצלחה לכולם בבחינות. תהנו בחופש. ענתוש מזל"ט ענקי. אוהבת מיליון... שלכם, יהלום

אפילו לא טרחתי להיכנס!!

רק ראיתי את זה בדף הראשי של תפוז והתחשק לי להקיא! אולי שגם ילמדו אותנו איך לרצוח?!
ואתם יודעים כמה נושא הבגידה כואב לי.... לא להאמין עד כמה שתפוז הזה מדרדר!

אני כבר מזמן למדתי

לא להתרגש מדברים כאלה. תמיד יהיו אנשים שיבגדו, שיהרסו משפחות וכל מה שמתלווה לאקט כזה
מה שאני יכולה לעשות זה להבטיח שלי זה לא יקרה ולחנך את ילדיי בהתאם
לא שווה את העצבים שלך...פשוט אל תקראי.

עוד משהו: הפרסומות שיש לנו בפורום

ממש לא מתאימות, הן מתאימות לפורום: "גרושים גרושות", אבל לא לפורום הזה!

למעלה