טוב ראיתי ת'פרק..

funkey monkey

New member
טוב ראיתי ת'פרק..

סתם במקרה נכנסתי היום לפורום הזה (ראיתי את ההודעה הגדולה) ובדיוק ב14:25 קראתי פה שהפרק הוא ב14:30, ועייף ומותש אחרי מתכונת בלשון החלטתי לבדוק מה פשר העניין. במילה אחת - מוזר. סדרה מוזרה. לא אמרתי שמוזר זה רע, מוזר זה מעניין. עם הרבה הומור 'ערוץ הילדים' כזה (ערוץ שלא ראיתי כבר זמן רב) אבל עדיין היו קטעים משעשעים (המצלמה בחדר של יעל בר-זוהר, ענק) רק משהו אחד מוזר לא הבנתי - איך בדיוק מישהי שמנגנת באופן מהמם תעזור לפרוייקט סודי? האקר מתוחכם אפשר להבין, אבל מוזיקאית? P-: בכל מקרה, נראת סדרה מעניינת. אגב, מי זו מאיה קורן הזו שכל הפורום מדבר עליה? (דמות בסדרה? שחקנית?)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
למה הם חושבים שהם יכולים לסגור פה את הפורום?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDD

AmiTutiT14

New member
מאיה,

לא נראה לי שהם יכולים לסגור את הפורום הזה פה. אולי לא הבנתי נכון, אבל השחקנים כבר גולשים בפורום של השמיניה באתר ערוץ הילדים?

Double U

New member
../images/Emo45.gif

אומנם הזכויות של הסדרה הן של ערוץ הילדים אך אין להם את האפשרות לסגור את הפורום הזה.

מאיה קורן היא מין שחקנית משנה

שמשחקת את אחותו של.. אממ ברח לי מהראש כרגע ואין לי כוח להיכנס לאתר ערוץ הילדים..ומאיה היא משתתפת בפורום עונה על שאלות בכיף והיא ממש

shoooko

New member
מאיה היא ילדה סבבה שמשחקת בסדרה

את רותם אחותו של אדם והיא כול הזמן כותבת פה היא מסומנת באדום כי היא שחקנים והיא ממש פצצה

AmiTutiT14

New member
היי../images/Emo13.gif

דבר ראשון- אני מקווה שהלך לך טוב במתכונת! ובקשר לסידרה- זה העניין, שאף אחד עדיין לא יודע מהו הפרוייקט, לכן אני לא חושבת שמישהו יודע ויכול לענות לך. אבל אני מניחה שהפרוייקט הזה הוא לא פרוייקט יבש, כלומר רק פריצות למחשבים וטכנולוגיות, אלא ממש תוכנית גאונית שהולכת להוציא עניין כלשהו לאור. בגלל זה אני חושבת שכאילו החברים בפרוייקט יתקשרו לכל מיני אנשים ומקומות, יעשו הצגות מול אנשים שהם עוקבים אחריהם וכאלה דברים, ובגלל זה צריכים ילדים חכמים שמבינים בציור, מוסיקה ושפות (למשל) שיוכלו להשתתף בכל התוכנית הזאת. וזה מה שאני חושבת, אין פה שום ספוילר.

funkey monkey

New member
אוקיי עוד כמה שאלות..

דבר ראשון - יהיה טוב.
דבר שני - אבל כאילו, אין לאף אחד שמץ של מושג במה הסדרה עוסקת? כאילו, הפרוייקט הזה בתכלס יכול להיות קשור למצב החסה בשטחים או פלישה לערב הסעודית? ואגב, מי הרשע שסורר במשה? (נו, השרת הזה)

Floricienta

New member
תשובות

1. הפרוייקט מיועד לעזור לפיתח הידע במדע ובטכנולוגיה, בהמשך הסדרה יתבהרו העניינים ונקבל תשובות מפורטות על המטרה. 2. הדמות נקראת רוברטו

../images/Emo9.gifתודה רבה על המחמאות !!

רק כרגע חזרתי מהצילומים..וישר נכנסתי לפורום... למי שאמר שחבל שאין עוד סצינות שלי קודם כל תודה, כי זאת מחמאה בשבילי !!=] ודבר שני עוד י-ה-י-ו אני מבטיחה
מאיה קורן

כה..אבל הם בערוץ הילדים סורי..

התקשרו אליי מערוץ הילדים היום ואמרו לי שהם רוצים שאני אנהל באתר ערוץ הילדים את הפורום וגם בתור שחקנית והם רוצים לסגור את הפורום הזה
כי זה פורום מתחרה כאילו..

s a n g o

New member
מאיה ...

תוכלי לתאר לי בדיוק איזו דמות את מגלמת ? עדיין לא הבנתי פשוט ... אודה לך אם תעני לי !! חן

אני מגלמת את רותם אחותו של אדם

אתמול הייתי אם מאיה על המיטה ודיברנו..והיה את הקטע שאמרתי "תגיד הכיתה של המחוננים זה מהשורש חננה"? והיום הייתי על הספסל והשארתי הודעה למאיה..שנעלמה..חח..

s a n g o

New member
אהה !! אז מאיה

זה כיף לשחק בסדרה ? כמה זמן לוקחים הצילומים ? ואני רוצה קצת להחמיא לך ---> אתם עושים עבודה ממש טובה !! ראיתי את הסדרה ולא יכולתי להפסיק !! ואגב , כיף לדבר עם אנשים שאתם מכירים את הפרצוף שלהם ... טוב אני צריכה ללכת עכשיו .... כמו שאני לא מפסידה השמינייה אני לא מפסידה את הסדרה אינויאשה , וזה אומר מקלחת מוקדמת ... ביי ביי ואני לא אוכל לדבר כל כך מהרגע הזה (כלומר , ההודעה האחרונה להיום) חן

למעלה