טוב, ראש השנה מכירים?

tkuihehr

New member
טוב, ראש השנה מכירים?

אוקיי, לא יודע מתי הסתכלתם
פעם אחרונה על לוח השנה העברי, אבל היום כבר כ"ז באלול
[עוד רבע שעה גם כ"ח
]. שזה אומר עוד יומיים ימים שנה חדשה
אז קודם כל שנה טובה
, ומאוד אופטימית
, אתם יודעים איך זה... ועכשיו עוד משהו
. כמו כל מקום בעולם
[במיוחד במהדורות חדשות וכאלה] ,עושים סיכום שנתי
... מאחר ולא אכפת לנו מסיכום שנתי של מה שקרה בכלל בעולם
, אנחנו מתעניינים בעיקר בעצמו, והקומונה וחבריה היא חלק מעצמנו
, אז בואו נתעניין [או נשחק אותה מתעניינים], ונעשה סיכומיישן וחידושיישיין
אז יאללה כולם: איך היתה השנה החולפת
? מה השתנה מאז [ותודו שהמון]
? האם אני מאוכזב
או מרוצה
מהניהול של עצמי לשנה החולפת? מה אנחנו מאחלים
לשנה החדשה [והיא דורשת איחולים, כי חייבים] האם הייתם שולחים שנות טובות
? למי? איך? באיזו צורה
? מה הייתם כותבים בהן
? הייתם שמחים לקבל שנות טובות
? ומה בא לכם לאחל לשנה החדשה
??!? <ואם יש לכם עוד שאלות, מענות, טענות וכל מה שתרצו, זרקו אלינו גם, אלו רק דוגמאות למי שאין על מה לכתוב [ופה ברוך השם יש מספיק חפרנים גם ככה
]> נו, עד שאנחנו מתעניינים אחד בשני? עד שיש גם סיבה לעשות את זה? יאללה, שרשרו שנות טובות... כל פורום צריך לפחות שרשור אחד כזה, לא
<וסליחה שחפרתי קצת והוצאתי הודעה קיטשית לראש השנה, אבל כזה אני, ארועים כאלה מוציאים ממני דברים כאלה
>

ShukyD

New member
טוב נו, כשחייבים אז חייבים ../images/Emo13.gif

תסלחו לי אם אני לא מפוצץ אתכם באייקונים כמו הבחורצ'יק ההוא כאן מעליי, שאגב, בהודעה על החפרנים, רמז קשות עליי. אז שנה טובה ומתוקה לכולם כי זה מה שחייבים להגיד בהתחלה שתהיה שנה באמת מעולה עם המון התחלות והמון ריגושים שתעשו כל מה שעושה לכם טוב <וגם מה שאתם חייבים>, תשתדלו כמה שיותר לחייך וכמה שיותר לשמוח. הייתי דוחף כאן את כל עניין ה-מי שפגעתי בו בלה בלה בלה אבל זה לא הזמן, נתחשבן בכיפור תשתדלו כמה שיותר לאהוב וכמה שיותר להיות חיוביים כי זה הסוד לחיים מאושרים.. <וגם להראות כמוני> ובמיוחד לנומי שתהיה שנה מקסימה מי יתן ותבואי כבר ואז תהיה לנו שנה מעולה ביחד
ועכשיו לחפירות.. איך היתה השנה החולפת? חלפה..
זה מה שחשוב.. מה השתנה מאז [ותודו שהמון]? רזיתייייי, הסתפרתיייייייי, עבדתייייייייי.. זהו! טוב לי יותר
האם אני מאוכזב או מרוצה מהניהול של עצמי לשנה החולפת? מה זה משנה? משנה מה יהיה מעכשיו! מה אנחנו מאחלים לשנה החדשה [והיא דורשת איחולים, כי חייבים] שתזדיין הבת זונה, שתפרגן קצת לפעמים לא יזיק. ושתאכל תפוח בדבש! האם הייתם שולחים שנות טובות ? בוודאי למי? לרבי נחמן איך? באיזו צורה? ריבועעעעע מה הייתם כותבים בהן? שנה טובה <?> הייתם שמחים לקבל שנות טובות? כןןןןןןן ומה בא לכם לאחל לשנה החדשה??!? לא שאלת את זה כבר? תעקוב!!! תעקוב!!! כמה פעמים צריך להגיד לך?

ShukyD

New member
וכמובן איך שכחתי?

שנה טובה לדוד גיבור, אשר על המשמרת.

limors2

Active member
אוי.../images/Emo54.gif

אני טובה בחפירות, אבל בכאלה דברים אני גרועה
מחר. עכשיו צריך לישון

RJlake

New member
שנה טובה!שנה טובה!

(תבחרו איזו מוזיקה שאתם רוצים לכותרת) עברה שנה
השנה עברה כל כך מהר זה מטורף! אז אני מקווה שהשנה הזו לא תעבור כל כך מהר! ושתספיקו לעשות את כל מה שאתם רוצים לעשות שתהיה לכם שנה נהדרת מלאה בחוויות וצחוקים ותמונות לאלבום תהנו מהחורף שיואב הבטיח לי שיהיה מעולה השנה
(ואז אני בטוח אלך
) ואל תאכלו תפוח בדבש כי זה לא כזה טעים
איך היתה השנה החולפת?היו חלקים מעולים והיו קצת פחות מה השתנה מאז [ותודו שהמון]? אממ הכרתי מלא אנשים ועשיתי דברים שלא חשבתי שאני אעשה ולא גבהתי בכלל והשיער נהיה קצר!!! האם אני מאוכזב או מרוצה מהניהול של עצמי לשנה החולפת? אממ ככה ככה תלוי באיזה תחום מה אנחנו מאחלים לשנה החדשה [והיא דורשת איחולים, כי חייבים] מוזר לי לאחל לשנה
האם הייתם שולחים שנות טובות ? אממ לא למי? איך? באיזו צורה? מה הייתם כותבים בהן? הייתם שמחים לקבל שנות טובות? תמיד
ומה בא לכם לאחל לשנה החדשה??!? אבל כבר היה משו כזה לא?

b o n c h

New member
שנה טובה!

איך היתה השנה החולפת? אממממ, נחמדה. סיימתי י"ב, קצת חופש והופ לצבא! מה השתנה מאז [ותודו שהמון]? אני חוקית! האם אני מאוכזב או מרוצה מהניהול של עצמי לשנה החולפת? מרוצה מאוד!
מה אנחנו מאחלים לשנה החדשה [והיא דורשת איחולים, כי חייבים]: שנת שלום, שגשוג ופריחה. חחחחחחח איזה פלצנות. גם כל מה שאמרתי, אבל בעיקר אושר ואהבה. האם הייתם שולחים שנות טובות ? כן למי? לכל העולם! איך? באיזו צורה? הייתי עולה על הגג של עזריאלי וצורחת לכולם "שנה טובה ומתוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" מה הייתם כותבים בהן? למה לכתוב כשאפשר לצעוק ? הייתם שמחים לקבל שנות טובות? כמו כולם, כן. ומה בא לכם לאחל לשנה החדשה??!? כבר רשמתי ע"ע שגשוג, פריחה ושלום
אז באמת, שיהיה לכולכם שנה טובה, שנה של אושר ואהבה. מי יתן ולא יהיו עוד מלחמות והחטופים ישובו לביתם. וכמובן, שאסף צ'רנילס יתחתן איתי, או לפחות יחזיר מסר
.

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifפורום הראל סקעת מאחל....

שנה טובה
אממ..כמו שאתם בטח יודעים, הראל זכה אתמול בטקס אנשי השנה, בקטגורית "איש השנה במוזיקה"
אתם מוזמנים..-1226-

limors2

Active member
שנה טוב לכולם!../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo54.gif

וחג שמח!

tkuihehr

New member
שנה טובה טובה טובה../images/Emo140.gif

שהשנה הקרובה תהיה נפלאה לכולנו, ושתיהיה שווה שנזכור אותה לעוד שנים רבות
[למרות ,שלפחות אצלי, גם השנה הקודמת היתה בסדר, אני הייתי זוכר אותה]...

chen010189

New member
שנה טובה לכל האנשים פה

אני אענה על השאלות פה בתור שאלון כי גם אני ידועה בתור חפרנית ולא בשלב של לעניין אחרים, אז כדי שלא ייצא שאני חופרת לשווא אכתוב בקצרה. איך היתה השנה החולפת? קשה, בעיקר בגלל שמדובר בכיתה י"א אבל סיימתי אותה עם ציונים טובים בכל הבגרויות והכרתי במשך השנה הזאת אנשים חדשים, השתניתי באופי ובמראה הרבה וכמו בכל שנה קרו הרבה דברים טובים וגם לא מעט דברים רעים, אבל דברים שלמדתי מהם ובסך הכל זו הייתה שנה סבירה. מה השתנה מאז [ותודו שהמון]? כמו שאמרתי, המראה (אם השיער הגיע לי עד אמצע הגב אז עכשיו הוא מדורג עד הכתפיים ועוד דברים), האופי שזו חפירה בפני עצמה ואין לי כח, גם מסביב השתנו דברים לטובה ולרעה, אבל בעיקר לטובה. האם אני מאוכזב או מרוצה מהניהול של עצמי לשנה החולפת? הצלחה בבגרויות, תפקיד ראשי בהצגה, חוזה בסוכנות שחקנים (שבסוף בוטל, אבל לטובה והסיפור ארוך), קורס שדרנים ברדיו חיפה, כתיבה בעיתון. לכל אלה הגעתי בכוחות עצמי אז כן. מה אנחנו מאחלים לשנה החדשה [והיא דורשת איחולים, כי חייבים] האם הייתם שולחים שנות טובות ? שלחתי ואמשיך לשלוח למי? חברים, משפחה וגם הסטנדאפיסטים, חברי הלהקות והזמרים שאני אוהבת איך? באיזו צורה? טלפונים לחברים, היום המשפחה באה לארוחת חג אז אאחל וגלויות ומכתבים לחברי הלהקות והזמרים מה הייתם כותבים בהן? כבר כתבתי, לכל אחד איחול כללי שמאחלים כל ראש שנה וגם איחול אישי שמתאים לאותו הבן אדם הייתם שמחים לקבל שנות טובות? קיבלתי הרבה ביומיים האחרונים ובטח שכן, זה עושה טוב על הנשמה ומה בא לכם לאחל לשנה החדשה??!?

chen010189

New member
למרות הכל יצאה לי סוג של חפירה ../images/Emo6.gif

אבל ביחס לחפירות שלי זה בעצם לא נחשב

a b u y a

New member
שנה טובה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שנה של המון התחלות חדשות ויפות
, הרבה הצלחות, בריאות, והכי חשוב אושר- כי הוא מעל לכל ובעזרתו עוברים כל דבר
חג שמח וקייצי

למעלה