טוב, רגע, בלאגן -

shykedmi2

New member
טוב, רגע, בלאגן -

העליתי את כל הסיכומים. אני אתקן את כל ההערות שלכם שחשוב לתקן. אבל זהו? חשוב לי לדעת שקראתם הכל והכל מאושר. ואחרי זה, מי יעלה את זה לאן שצריך להעלות את זה? ובאיזה פורמט? טאגליין? קובץ? קישור? הרי אין מנהל לפורום. בואו נלך לשלב הבא. שי

אפשר להעלות את זה לאתר אינטרנט

אם אתה רוצה אני יכולה לספק מקום. למרות שזה עדיין ידרוש משהו כמו לינק בטאגליין. טוב, הצעתי את הצעתי.

shykedmi2

New member
זה רעיון מצויין!

זה יכול להיות הרבה יותר נוח. האתר גם לא צריך להיות בדיוק האתר הכי עמוס בעולם. רק קישורים לאותם דפים נפרדים עם החומר, וזה הכל. אני חושב שזה רעיון מצויין. ואגב, סליחה שאני לא עובד בינתיים על ההרמוניה. בקרוב.

אוקיי אז ככה...

החופש מתחיל ממחר ב-11 בצהריים
אז אני אתחיל לעבוד עליו מבנית ולהעלות את החומר לשם. יש לך אייסיקיו?? אני מניחה שיש לך את החומר בקבצי וורד או משהו... שזה יהיה לי יותר נוח לשמור ולהעתיק ל- HTML.

shykedmi2

New member
כמובן, הכל שמור אצלי בTXT

רק צריך להכניס את התיקונים של החברים (שזה עניין של שניות) ולשלוח לך. נסגור את העניינים באייסיקיו. :) תודה

shykedmi2

New member
עדי - ומלומדים נוספים -

אני מבקש שתקראו את התייחסויותיי להערותיכם, ושל עדי בפרט, ואמרו לי מה אתם חושבים. אם יש לכם עוד הערות, אשמח לשמוע ולתקן, וברגע שתיתנו לי אור ירוק, אשלח את כל הקבצים ל"רצף זמן חלל" הנחמדה, שהסכימה להעלות את כל החומר לאתר מיוחד. תודה רבה על ההתייחסויות. שי

הגבתי בחזרה

שמע - אתה תמיד מוזמן להעלות לכאן את הרשימות המתוקנות להגהה שניה. ואגב - בקשר לרצף של הדומיננטיות השניוניות - דווקא קלטתי קצת באיחור שאתה התכוונת למהלך קצת אחר ופחות נפוץ ממה שאני התכוונתי איליו. אני התכוונתי לרצף אקורדים שכולם מחוזקים בדומיננטות שניוניות. דוגמא כמו שלך היא באמת יותר נדירה

למעלה