טוב, רגע האמת הגיעה: הצבא

AlphaBeta

New member
טוב, רגע האמת הגיעה: הצבא

טוב, אז נגמרה הטירונות והאימון לפני תעסוקה, ויום חמישי אנחנו עולים לקו. זה הרגע בוא אני רוצה להתחיל לפנות לצבא בקשר להורמונים ותנאי שירות של חייל זכר (למרות שבתור לוחם(ת), יש לי כבר את רוב תנאי השירות האלה, הדבר היחיד שיש ממש צורך להתעסק איתו, נראה לי, זה בקשר למגורים ומקלחות). איפה אני מתחיל? כאילו, בתכלס, בממשי. מה אני צריך לעשות ברגע שאני משתקם במוצב שלנו בקו שבוע הבא? אני צריך קודם לדבר עם תל השומר? קודם לדבר עם החובש הפלוגתי שיפנה אותי לרופא הבסיס ולבקש מהרופא פניה לתל השומר? מה בדיוק להגיד? צריך להביא איזה מכתבים, תפסים? מה לעשות? אפשר לשלוח לי אי-מייל ב [email protected], ואני אפילו מוכן לדבר טלפונית אם תשלחו לי הודעה פרטית. האמת שהייתי מעדיף איזה קשר טלפוני כי אני רק פעם בשבועיים פחות או יותר יש לי גישה למחשב. אז אם מישהו יכול עוד לשלוח לי הודעה היום ולדבר, אני אודה לכם מאוד.

barak001

New member
היי

כדאי לך ליצור קשר עם טל אייזק ששירת כחייל FTM ועבר את התהליך הזה. נראה לי שהוא כותב בגו גיי ויש שם אימייל שלו.

אורי 0

New member
לפנות לנורה כמובן

[email protected], 054-450686, היא צריכה לדעת על זה לדעתי. וגם לטל איזק, שאני לא מוסמך להשאיר כאן פרטים שלו, אבל תיכנס לפורום בגוגי ותחפש הודעה שלו, נדמה לי שהוא מצרף אימיילים. דם יש לו נסיון וגם הוא ישמח, לדעתי להכיר אותך. ובלי קשר, אל תהרוג אף אחד. תזכור שהאנשים שמולך - הילדים שזורקים אליך אבנים, נהגי המוניות שעוקפים את המחסום, אלו שמתקרבים לגדר הם בני אדם חיים ונושמים כמוך, והם ימותו ברגע שתירה בהם. זו תהיה אשמתך ואחריותך - לא אשמת המפקד שלך, לא אשמת ראש הממשלה. אתה אדם בוגר ואתה אחראי למעשיך. לכל אחד מאלפיים הפלסטינים שהרגנו בשנים האחרונות יש אדם אחד שירה והרג אותו. חייל כמוך שהאחריות המלאה למותו של אותו הרוג רובצת קודם כל עליו. אפילו לפי החוק הישראלי, אסור לאף אחד להודות לך להרוג בנאדם שלא מְסַכֵּן אותך, שלא יורה עליך אש יעילה. לא מונית שעוקפת מחסום, לא מפרי עוצר, לא מבוקש שבורח, לא ילד, נער או איש שזורק עליך אבנים, לא מישהו שמנסה לפרוץ את הגדר. לא נוהל עצירת חשוד ולא ציפורים - פקודה כזאת היא בלתי חוקית בעליל וחובתך לסרב לה. לא זכותך אלא חובתך.

Yaara77

New member
מהניסיון שלי בנושא אחר

להתחיל מלמטה במסלול כל דרגי הפיקוד עלול לגרום לך יותר מדי סבל משתוכל לעמוד בו והאמן לי - בארץ יודעים למרר את החיים למי ששונה הישר לנורה - ממנה לפיקוד הבכיר, והם כבר יורידו פקודות למטה ואף מילה עד אז בהצלחה יערה

AlphaBeta

New member
תודה

כן, אני בהחלט אצור קשר עם נורה אחרי החג וכבר שלחתי אי-מייל לטל אייזיק לפני כמה ימים ואני בנתיים מחכה לתשובה. בקשר לבלי קשר, אל תדאג, אני לא ממהר להרוג אף אחד. ולפי הנהלים והפקודות שקבלתי כל זה כבר ידוע לי (זורקי אבנים - נוהל מעצר חשוד שמסתיים בירי לאוויר, אסור לירות על מכונית שפורצת מחסום, וכו').

למעלה