טוב.. רגע האמת הגיע..

בנגלה

New member
טוב.. רגע האמת הגיע..

ביום שישי המבחן בהיסטוריה.. התחלתי ללמוד היום בחישוב שאני צריך ללמוד 3 שאלות מאגר (אני אבחר 3 קצרות) ביומיים מתוך החמישה.. ובשאר הימים אני אלמד 2 שאלות מאגר.. (12 שאלות בסך הכל) עד עכשיו למדתי שאלה אחת ע"י כתיבה של כל נושא בשאלה פעם אחת.. שינון כל שורה ואז דיקלום במוח.. אחרי כל נושא בשאלה אני חוזר על השאלות הקודמות ככה שיהיה לי תירגול מתמיד למוח! נראה לכם שאני בדרך הנכונה?

דליה.ד

New member
השאלה היא איך אתה מרגיש עם הדרך הזו

ואם זה טוב לך ואתה מרגיש שאתה מצליח להפנים את החומר כך - אז...סבבה! בלמידה, כמו בכל תחום אחר בחיים יש לכל אחד את הסגנון שלו, את הדרך שלו ולכן הכל לגיטימי בעיני. אני למשל, לומדת עם טלוויזיה פתוחה וחמישה ילדים שרבים, מתווכחים, מתרוצצים בסביבה...אין בעיה! לעומת זאת בעלי יכול לצאת מדעתו מכל רשרוש קטן... הבת שלי אוהבת שאשאל אותה שאלות והבן רק רוצה שאניח לו כי הוא לומד מן הרוח........
כך שבעיני בדרך שלך טובה מאוד אם אתה מרגיש נוח איתה. ברוך הבא לכאן. ובהצלחה במבחן!

בנגלה

New member
חח.. תודה...

אממ.. אני חושב שהדרך הזאת היא הטובה ביותר בשבילי מכיוון שאני לא ממש מצליח לזכור את כל הפרטים ובעזרת שינון אני איכשהו זוכר גם את הניסוח.. ו.. ברוך הבא לכאן?? אני דיי וותיק כאן.. דנתי כאן דיי הרבה בנושא של היסטוריה והגבתי להרבה נושאים.. (אממ.. ערכתי את אחד המאמרים פה אפילו..) כבר שכחתם אותי??

בנגלה

New member
ברוכה הבאה!!

הייתי בטוח שאת מנטה ושרק שינית את השם שלך!!

דליה.ד

New member
לא, אני שוקולד מנטה מסטיק../images/Emo6.gif

אז זהו...לא הצגתי את עצמי....נכון! נעים מאוד: דליה, בת 41 (אבל מי סופר?) קיבוצניקית מהדרום, מורה בכירה לחינוך מיוחד ועם תואר ראשון בתחום. נסיוני בתחום החינוך מיוחד כולל עבודה עם ילדים מהגיל הרך ועד כיתה י"ב, כולל עבודה עם לקויי למידה, אוטיסטים, c.p. adhd ופיגור קל עד בינוני. אני נשואה (באושר רב) ואמא לחמישה ילדים (18, 15, 13.5, 7.5 והקטנה עוד שבועיים בת 6). כיום אני מחנכת כיתת c.p. לומדת בקורס מאבחנות דידקטיות בתקווה לעסוק בתחום, מנהלת פורום adhd לקויות למידה וזכויות הורים (201) מזה שלוש וחצי שנים ואת הפורום הזה כבר שבוע....

בנגלה

New member
נעים מאוד...

דרך אגב.. פעם באמת היה כאן גם שוקולד.. רק המסטיק היה חסר... אולי כדאי לך לשנות את הודעת המנהל כי ברובו מדובר שם על המנהלים הקודמים... אני גם בן 15, בכיתה י'.. אני לא מורה לשום דבר.. אין לי שום נסיון בתחום החינוך המיוחד. לא נשוי!
ו.. לומד בכיתה מדעית..

למעלה