טוב רציתיל היות הראשונה

RossandRachel

New member
טוב רציתיל היות הראשונה

אז אני כותבת היום! מחר יש ליערה יומולדת!!! ול סתם יומולדת- היא חוקית!!!!!!אם אני זוכרת נכון אז יערה, אוהבתי, המון המון מזל טוב ושתמיד תהיי מאושרת ומוקפת באנשים שאוהבים אותך. שתהיה לך הצלחה בכל תחום שאליו תפני ואם עוד לא עשית את זה- אז שתפרקי כבר את המקדש שיש לך בחדר... והכי חשוב...הכי הכי חשוב....יש לכם סקס!...חח סתם... הכי חשוב שתחייכי לעד את החיוך המקסים שלך!!!!

amir mc

New member
יערה..

וואי איזה מהר עבר הזמן הייתי בטוח עוד חודש יש לך יומולדת.. קיצר שהייה לך רק טוב.. כולנו אוהבים אותך.. המון מזל טוב, תהיי מאושרת ותצליחי בכל מה שתעשי. תלמדי בשנקר ותהיי מעצבת בע"מ. ותסעי בזהירות. אמיר

../images/Emo49.gifענק ליערה!!!!!!!!!!!!!!!

מאמי שיהיה לך רק טוב שתמיד תהיי מאושרת
מאחלת בהמון אהבה
רעות

miri a

New member
יערונת../images/Emo41.gif

המון המון מזל טוב מאמוש אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם שתמיד תהיי מאושרת, בריאה, שתמיד חיוכים ודברים טובים ייפנו אלייך והגשמה עצמית תמידית. אוהבת מירי.

תודה רבה לכולם../images/Emo70.gifאוהבתותכם המון../images/Emo23.gif

הייתה לי ת'מומולדת הכי כיפית בארץ
בואו אני אספר לכם בקצרה.. אז ככה: הגעתי לבצפר עם האוטו חח כפרה עלי.. באיחור של איזה שעתיים חח.. אז כבר לא נכנסתי למתמטיקה
ואז פתאום, לא יודעת מאיפה אפילו באו כל החברים עם מלא בלוני אליום ועוגות ומתנות והיה מזה כיף!! ותלו לי גם שלט ענק בבצפר חח.. ישר אחרי בצפר חתכנו:אני,מור ועוד חברה לת"א והיה ממש ממש כיף!! בערב חזרנו ובאו אלי כל החבר'ה מהמושב
וזהו, היה ממש שמיח
תודה רבה לכם על הברכות בפורום ותודה למי שהתקשר, היה לי כיף לראות ולשמוע את כל הברכות שבירכתם אותי, הלוואי וכל מה שאיחלתם יתגשם!! אוהבת אתכם המון

למעלה