טוב.. רק רציתי להגיד לכם שיש לי אנס ברחוב!!!!!!!!!!!!!1 אאאאממממממללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאא
ס סיונול New member 22/4/03 #1 טוב.. רק רציתי להגיד לכם שיש לי אנס ברחוב!!!!!!!!!!!!!1 אאאאממממממללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאא
H Hypnotic Poi§on New member 22/4/03 #4 בלעטטטט!!! ../images/Emo4.gif אני אשמה שיש אנס??? וחוץ מזה איך את יודעת שיש אנס???
ס סיונול New member 22/4/03 #5 אנסו אותי איזה שאלה.... סתם... ליויתי חברה וראינו משטרה וכבאית ואז שמעתי שוטר אומר "חיפשנו בכל הרחוב וגם ברחוב למעלה ולא מצאנו..."
אנסו אותי איזה שאלה.... סתם... ליויתי חברה וראינו משטרה וכבאית ואז שמעתי שוטר אומר "חיפשנו בכל הרחוב וגם ברחוב למעלה ולא מצאנו..."
H Hypnotic Poi§on New member 22/4/03 #6 אממ... חחחחחחחחחחח......./images/Emo13.gif ומזה הבנת שיש אנס??? אולי שרפה??? גנב??? מחבל??? דווקא א-נ-ס!?!?!?
אממ... חחחחחחחחחחח......./images/Emo13.gif ומזה הבנת שיש אנס??? אולי שרפה??? גנב??? מחבל??? דווקא א-נ-ס!?!?!?
H Hypnotic Poi§on New member 22/4/03 #12 זה מאהבה ../images/Emo25.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif