טוב רשמית התחיל להפתח אצלי התאבון לאנרגיות אני חושבת שאברר

טוב רשמית התחיל להפתח אצלי התאבון לאנרגיות אני חושבת שאברר

על לימודי רייקי . ונמשיך משם. אם יש לכם רעיונות באילו אתרים מבררים על מורי רייקי או מורי הילינג
לפי איזור מגורים זה יהיה נחמד וגם אם לא אני אמצא בסוף אני לא מאמינה שדחיתי את זה עד עכשיו
זה משהו שהייתי צריכה לעשות מזמן

elar84

New member
שלום לך איו היקרה

מנסיוני על קורס רייקי, אני למדתי על מורה מאוד מפורסמת שהייתה מהאיזור שלי, אך היא מפורסמת בכל הארץ.
קודם הלכתי אליה לייעוץ אישי, שילמתי לה המון כסף, בייעוץ היא עשתה לי טיפול אחד ואמרה כמה דברים.
שום דבר ממה שהיא אמרה בדיעבד, לא קידם אותי.
אחת מההמלצות שלה, הייתה להתקרב לרוחניות, שלזה אני מאוד מתחברת, ומסכימה איתה.
אך היא לא נתנה לי כלים, אלא אמרה לי ללכת לקורס רייקי אצלה.
בד"כ אני לא נוטה להקשיב לאחרים, אלא לאינטואצייה שלי. וכאן למרות שהאינטואציה אמרה לי שאצלה זה תעשיית כסף בלבד, לא הקשבתי.
הדבר היחיד שהקורס נתן לי, זה שהתחלתי באמת לראות יותר דברים, כאילו היה מחסום שנעלם והרגשתי שמאז המדיטאציות באות לי יותר בקלות.
שום דבר,וחצי דבר לא קיבלתי מהרייקי, כאילו זה אוויר. המורה הדגולה אמרה לי שהכל אצלי באמת בסדר, שאין לי מה לדאוג, שזה באמת משמח ומעודד, אבל הלכתי אליה לקבל כלים, כי עובדה שאני באמת הייתי תקועה בנושא הזוגי. הייתי שמחה בעבור הסכום העצום ששילמתי לקבל איזה משפט אחר לפחות באמת מכוון, הרי שאם הכל היה באמת בסדר, כבר הייתי מוצאת זוגיות בזמנו.
אגב, אני נפלתי ברשת הקסם שלה, למרות שבאמת קשה מאוד להפיל אותי, כי הייתה בתקופה הכי רגישה שלי אי פעם, וכל דבר שהיו אומרים לי בזמנו, הייתי עושה,העיקר לא להרגיש את הכאב שחשתי.

האז כפי שהבנת, אני לא ממליצה על רייקי. אבל מצד שני אולי החוויה שלי היייתה לא משהו, ועוד הייתי אצל המורה בעלת השם שקיימת בארץ נכון להיום.

אני אשמח לשמוע אם עוד מישהו למד רייקי, אולי להאיר לי נקודת אור שיש בתחום הזה.
אל תמהרי ותירשמי לקורס מהר, תבדקי את כל האופציות ותלכי למורה באמת טוב, עם המלצות.

אני אנסה בכל מקרה ואני עקשנית לא קטנה

אני רוצה להיות מסוגלת לאזן את עצמי אנרגטית בכל נקודת זמן נתונה
אני רוצה להתנסות במצב הזה כי פעם עשו לי טיפול אנרגטי שלא השלימו אותו\
ויצאתי מאושרת ו"מסוממת" מרב אנרגיות ואני רוצה להצליח לגרום לעצמי לחוש כך בכל פעם
שארצה. :) זה ההיי הכי בריא !

לי לא אכפת אם זו מורה מפורסמת או לא אני לא מחפשת פרסום אני מחפשת מורה שתסביר טוב
ואוכל להתחבר לאישיות שלה אם לא תהיה כימיה אני אדע די בהתחלה...אני יודעת לזהות מטפלת ומורה איכותי כשאני
רואה ומדברת איתו. את תהיי למשל מטפלת איכותית אני רואה את זה
אני לא מחפשת קסמים רייקי לא יחליף עבודה עצמית של חשיבה אבל איזון אנרגטי זה חשוב
גם לבריאות וגם לנפש ובכלל מדוע שלא אוכל לגרום לעצמי לחוש את העונג והשפע האנרגטי כשהוא
מצוי בכל דקה סביבותי? ( רייקי זה אנרגיה של היקום )
מלבד זאת יש יש לי חסימות בצ'אקרות ולדעתי זה יעזור לי לפתוח אותן לרווחה.
ותודה על חוות דעתך.
את מקסימה

כשאעשה זאת אעדכן אותך אוף יש מלא דברים שאני רוצה לעשות

ואין מספיק כסף. בעיקרון המטפלת ביקשה שלא אערב טיפול אנרגטי אבל
פעם אחרונה שהייתי אצלה לא הייתי מאוזנת אנרגטית והיא השתמשה עלי במכשיר תדרים
ודי החלטתי שאני רוצה להיות מסוגלת להעביר אנרגיות.
אם אצליח ללמוד זאת כראוי אפשר לעשות עליך ניסויים ולנסות לטפל בך אנרגטית כמה פעמים
סתם בשביל לבדוק את האפקט? תסכימי להיות שפן ניסיון אנרגטי שלי?
או שאת לא רוצה כי זה לא כשר
אולי אנרגיה לא מחליפה את עבודת החשיבה אבל לדעתי היא כן יכולה להפיג פחדים ורגשות ולשחרר תקיעויות מסויימות.
כי תקיעות זה כיווץ אנרגטי והאנרגיה בטח משחררת את הסתימה אם הסתימה נוצרת מחשיבה עקומה אז כבר דרושה עבודת
חשיבה לעומק או עבודה על התת מודע

elar84

New member
תודה על המחמאה... רק עכשיו הבנתי וקראתי

אמן שכך יהיה!

נ.ב. כמעט אף פעם לא הלכתי למורה לפי המלצות

תלמדי גם משהו אנרגטי נעשה טיפולים אחת לשנייה אפשר ללמוד הילינג שזה כשר ונדמה
לי גם ביואנרגיה כשר ובטוח יש עוד משהו.
יהיה כייף
תחשבי על זה או שאת צריכה שאגרה את הדימיון שלך כדי לשכנע אותך לעשות זאת

elar84

New member
עוד הסבר

לא הלכתי אליה כי היא מפורסמת, לא ידעתי שהיא כזאת רק אחרי הקורס גיליתי זאת :)
הלכתי מחיפוש שלי, ואח"כ גם השתדלתי להתמיד בטיפולים, ואצלי זה פשוט לא עשה כלום.
שוב, אני בטוחה שזה עניין אינדבידואלי. אבל אני יכולה להגיד לך שהייתי בקשר עם עוד אנשים שעשו איתי את הקורס, לא זוכרת מישהו אחד שזה השפיע עליו.
וכן, ייתכן והמדריכה לא משהו, ייתכן ואנחנו התלמידים לא משהו :))) הכל אפשרי.
אני אישית לא התחברתי כלל.

אח"כ גיליתי שזה באמת לא כשר :) ואז הפסקתי לתמיד ואף זרקתי את כל חוברות הלימוד, ולא אתנסה בזה שוב.
אבל אני כן מאמינה בלימוד של טיפולים אנרגטים שונים, אני בעד ללמוד אני בעד ללכת למטפל... ואני יודעת מעצמי כמה זה מאזן ועושה טוב לנשמה.

אני בעד!
תלמדי ותשתפי אותי, אשמח לשמוע, כי גם אני מתעניינת בלימוד כלשהו

elar84

New member
כן, בשמחה

אגב, ברייקי, אחד הדברים היפים זה האפשרות לטיפול אנרגטי מרחוק :)

elar84

New member
בגלל עניין הכשרות, אלא אם כן תמצאי שאולי זה בסדר עם היהדות

כי למען האמת לא חקרתי את העניין לעומק, ההגיון שלי אומר שיש שם משהו שלא מסתדר עם הדת, וטיפה קראתי בקטנה.
אם תמצאי שזה לא כך, אשמח לדעת ואשמח לקבל טיפול, רייקי זו אנרגייה של אהבה. בכללי ההסבר עליה מאוד מעניין ויפה.

אני חושבת שזה לא כשר כי אומרים שם מילים שזה שמות של אלים

ואז זו עבודה זרה.
טוב אולי אני אלמד הילינג נראה אני אודיע לך.

elar84

New member
לא יודעת אם שמות של אלים

אבל, כן משהו כזה
לילה טוב איולה

elar84

New member
הרייקי אסור ביהדות כי זה נחשב כנראה "עבודה זרה" לזאת הכוונה

ב"לא כשר"

elar84

New member
הרייקי אסור ביהדות כי זה נחשב כנראה "עבודה זרה" לזאת הכוונה

ב"לא כשר"

היי קראתי אותך ברפרוף ורק בקריאה מאוחרת יותר

( בעיות קשב וריכוז
), ראיתי שכתבת שנפלת ברשתה כי היית בתקופה הרגישה שלך.
אני מצטערת לשמוע אבל אני חושבת שכל ניסיון מקדם אותנו. וזה עזר לך להבין מה באמת עוזר לך.

elar84

New member
כאדם אני חושבת שהיא בן אדם מקסים

כמטפלת אין לי מושג, אבל מה שהפריע לי זה שיש לה תאוות בצע לכסף, וזה קצת מחטיא את המטרה שהיא באמת לעזור לנשמות אבודות בעולם, ולקדם אותן.
.יש לה את האפשרות, יש לה קסם באישיות, אבל גם עיניים גדולות לכסף, וחוסר פרופורציה בסכומים שהיא מבקשת. מותר ואף רצוי לקבל תשלום, אבל גם לזה צריכות להיות פרופורציות.

כמו שכתבת, אין טעויות שהרי מכל דבר מקבלים משהו,ולכן אני ממש לא מצטערת.

למעלה