שלום לך איו היקרה
מנסיוני על קורס רייקי, אני למדתי על מורה מאוד מפורסמת שהייתה מהאיזור שלי, אך היא מפורסמת בכל הארץ.
קודם הלכתי אליה לייעוץ אישי, שילמתי לה המון כסף, בייעוץ היא עשתה לי טיפול אחד ואמרה כמה דברים.
שום דבר ממה שהיא אמרה בדיעבד, לא קידם אותי.
אחת מההמלצות שלה, הייתה להתקרב לרוחניות, שלזה אני מאוד מתחברת, ומסכימה איתה.
אך היא לא נתנה לי כלים, אלא אמרה לי ללכת לקורס רייקי אצלה.
בד"כ אני לא נוטה להקשיב לאחרים, אלא לאינטואצייה שלי. וכאן למרות שהאינטואציה אמרה לי שאצלה זה תעשיית כסף בלבד, לא הקשבתי.
הדבר היחיד שהקורס נתן לי, זה שהתחלתי באמת לראות יותר דברים, כאילו היה מחסום שנעלם והרגשתי שמאז המדיטאציות באות לי יותר בקלות.
שום דבר,וחצי דבר לא קיבלתי מהרייקי, כאילו זה אוויר. המורה הדגולה אמרה לי שהכל אצלי באמת בסדר, שאין לי מה לדאוג, שזה באמת משמח ומעודד, אבל הלכתי אליה לקבל כלים, כי עובדה שאני באמת הייתי תקועה בנושא הזוגי. הייתי שמחה בעבור הסכום העצום ששילמתי לקבל איזה משפט אחר לפחות באמת מכוון, הרי שאם הכל היה באמת בסדר, כבר הייתי מוצאת זוגיות בזמנו.
אגב, אני נפלתי ברשת הקסם שלה, למרות שבאמת קשה מאוד להפיל אותי, כי הייתה בתקופה הכי רגישה שלי אי פעם, וכל דבר שהיו אומרים לי בזמנו, הייתי עושה,העיקר לא להרגיש את הכאב שחשתי.
האז כפי שהבנת, אני לא ממליצה על רייקי. אבל מצד שני אולי החוויה שלי היייתה לא משהו, ועוד הייתי אצל המורה בעלת השם שקיימת בארץ נכון להיום.
אני אשמח לשמוע אם עוד מישהו למד רייקי, אולי להאיר לי נקודת אור שיש בתחום הזה.
אל תמהרי ותירשמי לקורס מהר, תבדקי את כל האופציות ותלכי למורה באמת טוב, עם המלצות.