טוב...שאלה..אולי מפגרת...אבל תענו!

Jimi Page

New member
טוב...שאלה..אולי מפגרת...אבל תענו!

טוב...יש משהו שמטריד אותי הרבה זמן...אבל קודם מי אני: עומרי בן 13.5 מראשון מנגן על חשמלית כבר שנתיים...וזהו! עכשיו...לשאלה...מה הפזמון ל מכה אפורה?! זה חשוב לי מאוד...כי אני צריך לנגן ת'שיר זהזה בביצפר ואני לא יודע מתי הפזמון...אז תעזרו לי!

טולָה

New member
טוב..שאלה אולי מפגרת אבל תענה../images/Emo85.gif

השאלה שלך זה מה הפזמון או מתי הפזמון

Jimi Page

New member
.......

כאילו מתי הפזמון...כשהוא אומר מה?! אם את יכולה תרשמי לא את הפזמון...תודה רבה!

טולָה

New member
מכה אפורה../images/Emo85.gif בבקשה,

היא אמרה לי תראה החיים די קלים נשכור לנו חדר בדרום תל אביב ונחיה כמו גדולים ונחיה מדקה לדקה נמצא עבודה זמנית לא רצינית וגם נחתום בלשכה אולי גם תמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו עמוק משהו מתוק סיפור אהבה עם המון מטאפורות עם המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאתה בחיים. יש כאב יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה ככה את יפה זה מה שאת צריכה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה. זה קרה בסתיו של השנה שעברה הוא יורד כמו מכה אפורה על העיר אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכל התפורר אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו חשוב משהו עצוב סיפור אהבה בלי מטאפורות ובלי דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים יש כאב יפה...

ג ו א ט ה

New member
שלי..

מצטערת שלא קראתי את של כולם.. וגם את מה שקראתי קראתי חלקית. זה פשוט מתסכל להסתכל על האורך של הצ'ופצ'יק של החץ.. חח לא חשוב אני מבינה את עצמי.. (לפחות זה) שם מלא: עדי תאריך לידה: 7.5.90 כתובת:אשדוד איפה עוד גרת? אשדוד תמיד לצערי בית ספר: מקיף ג' לא שזה אומר לכם הרבה מזל: שור מידת נעליים: 37 גובה:וואלה מזמן לא מדדתי... מוצא: חצי מרוקאי וחצי.. מסובך עזבו.. בעיקרון אבי היקר נולד בארץ אבל.. בעע מסובך נשאיר את זה לפעםם אחרת חיות מחמד: כלב חמודי דודי ושמו סם אחים: אח גדול אחד בעל חסה דירה ז"ל ושמו נועם צבע שיער: שחור חום שכזה אורך שיער: ארוך- יש האומרים הכי ארוך בעולם.. אבל אני מכחישה בכל תוקף צבעת פעם את השיער? לא.. כיתה: ח' מצליח בבית ספר? אני בכיתת מחוננים אז ככה שציונים ממוצאים זה מאה בכיתה הזאת.. אבל בעיקרון כל הציונים מ-75 ומעלה.. עם דגש על ה- ומעלה תחביבים: טלוויזה ממ.. צופים זה תחביב?.. מחשב חברים חברים ו.. אוכל! איזה שפות אתה מדבר? עיברית אנגלית ערבית (טחח נגיד.. אני לא מבינה מילה אני פשוט לומדת את זה) ספרדית אבל רק מספיק טוב כדי להסתדר בספרד.. אוהב ספורט? די.. תלוי איזה ענף איפה נולדת? בישראל-קפלן.. חח אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה.. רגיש לדגדוגים? מאוד!!! מאמין באלוהים? ממ.. בשלב לא ברור יש לך כינויים נוספים באינטרנט? באייסיקיו: "אהההה" ובמסנג'ר משתנה תמיד יש לך גשר? לא.. ניסו.. לא נתתי להם אני לא צריכההאיש הרע בחלוק הלבן סתם רצה כסף יש לך משקפיים/עדשות מגע? יש לי משקפיים מכיתה א' ואני לא יודעת אם לשים עדשות מגע או לא כי כל מי שראה אותי בלי משקפיים אומר או כן או לא נחרץ.. וזה יוצא כזה פיפטי פיפטי.. ואני לא יודעת מה הלחליט מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני יודעת מה אני רוצה ללמוד.. פסיכולוגיה.. (לא מצחיק!!!) איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? יום רביעי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא קרה לי ממש משו מביך.. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? יום הנשיקה הראשונה מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה יש חבר/חברה/קראש? משו לא מוגדר ממה אתה הכי פוחד? שאני אף פעם לא ימצא אהבה אמיתית.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? הייתי שולחת אותם למשימות.. חחח על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על בנים.. אבל ממש לפני בשניות שלפני מחשבות אחרות לגמרי שמתפתחות מבנים... איכשהו למה אתה הכי מתנגד? לגיזענות אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? זיקית.. בטבע- לא בגן חיות דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: מתחת לשמיכה טעם גלידה אהוב: וניל כמובן פרי אהוב: תותים ממתק: קינדר בואנו.. מכונית: שלי?.. חח אין.. שיעור: שיעור חופשי חג: סוכות היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: כתום אבל זה תמיד משתנה.. מגזין: בעע לא קוראת מגזינים.. רק ספרים שם לבת: עדי.. שם לבן: תומר קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: מאי.. יומולדת! ספורטאי אהוב:רביבו ספורטאית אהובה: אני! פפחח שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס שחקן אהוב: שון קונרי.. המבטא שלו מצחיק אותי גם בסרטי אימה.. תוכנית אהובה בטלוויזיה: שנות ה-70 אתר אהוב: כל אתר שהוא מצחיק חיה אהובה: כלבב חבר לאימייל:בעע אין בדיחה:לא זוכרת בדיחות עכשיו.. אומר הרבה: סלאש.. (כן כן תוך כדי דיבור..) מילה אהובה: לא אוהבת שמות חיבה חמודים נעליים: אל סטאר באש ובמים.. תחנת רדיו: לא שומעת רדיו בשביל מה המציאו דיסקים? חדר בבית: גינה נחשב?. או חצר.. תלוי במזג אויר ההופעה הכי טובה שראית: לא ראיתי הרבה אין לי ממש ממה לבחור דיסק אהוב: צרוב של MP3 שמכיל את כל השירים שאני אוהבת.. נשיא: קצב?. חח סלט: ירקות בלבד עם הרבה מלפלפונים בשר: צימחונית.. תוספת לפיצה: תירס ארץ: ישראל! עיר: ירושלים אגם: מה?... ים: דאבל מה? מקום אהוב: חיק הטבע ריח: פרחים רעש: רוק טעם: גלידהה רגש: טוב אהבה לא? אוניברסיטה: היחידה שהייתי בה זה תל אביב ואני לא מתה עליה.. במיוחד כשאני נמצאת שם כל יומיים בערך.. אבל על חשבון בצ'פר אז.. סבבה מספר: 1 ספר: לאהוב עד מוות/ דבורה עומר סבתא: רק אחת אני מכירה.. דגנים: עוגי! דברים פחות אהובים אוטו: סובארו.. יש לי טראומה צבע: ורוד- איכסה ביכסה מורה: לשון- מורה פריחה עם חוש טעם בלבוש שואף לאפס שיעור: מחשבים.. שפת C אנטולי ימח שמך אמן! יום בשבוע: יום חמישי הכי קקי.. חג: חג?. שנוא?. למה?. אין בצ'פר... עונה: חורף.. איכסי ביכסי חורף חודש: כל החודשים שקר בהם ספורט: ריצה.. זה בכלל לא נחמד קבוצת ספורט: לא שונאת אף קבוצה.. חיו ותנו לחיות.. סרט: טיטאניק.. די חרוש אנשים.. שחקנית: לא יודעת.. אני שונאת שחקניות סוג ז'.. ואני לא זוכרת ת'שמות שלהן כי הן לא מופיעות בסרטי צמרת.. או ביותר מסרט דפוק אחד.. שחקן: כנ"ל לגבי שחקנית.. תוכנית: שונאת דרדסים.. זאת סידרה אנטישמית.. הסבר מפורט למעוניינים אם בכלל מישו טרח לקרוא אתר: של פורנו כל אתר של פורטו- שונאת אוכל: הביצה בחמין.. זה דבר כל כך מגעיל שתיה: קולה.. אני ממש שונאת קולה להקה: להקה שנואה?.. נאברהוד.. ימית תבין אותי.. רק ימית.. זמר: משו בוסקילה.. נו זה ששר מיזרחית משו עם ילדה רעה זמרת: שרית חדד. מתעבת בכל נשמתי חיה: אני שונאת חרקים באשר הם.. חוץ מחיפושיות ופרפרים.. חנות: ראד ליין- כנראה לאשדודים בלבד חנות להשכרת וידיאו: לא משכירה וידיאו חבר אימייל: ולדימיר.. חח אין לי חבר אימייל בדיחה:בדיחות לא קשורות כמו: אחד בא למוכר: אני רוצה שוקולד.. שחור או לבן?. לא חשוב באתי עם אופניים.. אמרה: ההצגה חייבת להימשך.. מילה: כאילו- פאק אני לא ניגמלת.. אבל השימוש יורד ויורד הופעה שהיית בה: שוב- אין לי מבחר דיסק: דיסק של טרבוקה של אמא שלי.. משו שחברה שלה הביאה לה... למה?. סלט: קומפוט.. זה מגעיל אותי.. עושה לי צמרמורות ארץ: ממ.. הכל חוץ מישראל עיר: אשדוד- אמן לא תהיה אשדוד יותר אמן מקום להיות בו: ליד פח זבל ריח: בושם מתקתק זול ומגעיל רעש: מכוניות רגש: תיסכול אות: ז' תאריך: מאיפה לי?. ספר: אין ספר לא טוב שקראתי.. מקום חופשה: מלון זול באילת דגנים: הרגילים עם התרנגולת..

ג ו א ט ה

New member
עוד...

ב24 שעות אחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא ממש חיבקת מישהו: כן.. את כל העולם בערך רבת עם חבר: לא.. אני משתדלת לא לריב עם אנשים בכית: כן הרבה מאוד.. אבל בעצם לא ב-24 שעות האחרונות.. פשוט יום רביעי.. צחקת:המוןן!! יום שישי בערב.. המון!! גרמת למישהו לצחוק: כנ"ל.. המוןן קנית משהו: מתנה.. אפילו 2! לאחי ולחברה הסתפרת: לא.. אפעם.. הרגשת טיפש: עכשיו?.. יושבת וממלא את השאלון הזה.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן.. הרבה.. התגעגעת למישהו: כן..לעצמי- העצמי המאושרת שבי.. חח האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? מה זה אוריאו?. נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא יודעת.. ראית את הבית הלבן? לא..תמונות נחשב? ראית את מגדל אייפל? כן.. זה היה יפה בערב עישנת? לא שתית אלכוהול? בקידוש רק.. יין.. עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן.. וואי כמה זמן לא שיחקתי באמת.. ראית טיטאניק? כן ראיתי.. נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא ניסית דיאטה? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? ללאא.. עשית אמבטיית קצף? כן!!! טסת? כן.. שטת? כן נסעת ברכבת? כן היתה לך תאונת דרכים? לא תודה לאל.. רכבת על פיל? כן הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות?לא.. נשארת ער כל הלילה? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן... שברת עצם? לא ראית ג'רי ספרינגר? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן. שקרי קטנים או לבנים.. לא משו גדול נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור? כן.. וואי מלא זה היה מפדח השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? ממ.. זריקה.. ברור.. פגשת סלבריטי? כן.. עברת על החוק? לא נראה לי אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? אולי אני לא יודעת מה הסיבות לבכי שלי.. אני חושבת על דברים כולל מי שאני אוהבת ומתחילה לבכות.. אז אולי שנאת את עצמך? לרגעים ספורים בלבד נשבר לך הלב? כן.. שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? מאודד נפלת מכסא? חח יש מצב.. זכור לי משו כזה מצחיק נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן

למעלה